Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Club Pedestal /London Παρτυ!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος AFaidra, στις 27 Νοεμβρίου 2009.

1. AFaidra

AFaidra New Member

Ειχα ακουσει πολλα για αυτο το παρτυ!
    Τελικα εχθες το βραδυ καταφερα μαζι με αλλες 2 φιλες Dommes να παω στο Coloseum που γινοτανε το παρτυ!
    Στην εισοδο τιποτε το ιδιαιτερο κλασικα πραγματα.
    Η περιπετεια αρχισε αμεσως μετα την πληρωμη του εισητιριου ομως....
    Διπλα απο τον χωρο που αφηνεις παλτα τσαντες κτλπ ενας μεγαλος χωρος για να αλαξεις (leather rubber latex collars η οτι αλλο δεν μπορει κανεις να φορεσει απο το σπιτι)
    Υπηρχε dress code για τους male slaves μιας και το παρτυ ηταν καθαρα για Dommes.
    Aφησαμε τα δερματινα μας και ανεβηκαμε τις σκαλες,και δω αρχιζει η περιπετεια!
    Μια Domme στην υποδοχη και δυο γονατιστοι slaves με το κεφαλι κατω προσφερουν σκουρα κοκινα τριανταφυλλα και καλοσοριζουν τις Dommes.
    Επειτα διαλεξαμε τον guide slave μας απο την γωνια που ειχαν ενα ας πουμε μαντρι με collared slaves για χρηση κατα την διαρκεια του παρτυ.
    Ο slave πολυ ευγενικος και γλυκος,ενας 24χρονος φοιτητης μας κανει ενα μικρο tour στους χωρους που εχουν ετοιμασει για το αποψινο event.
    Κεντρικη σαλα,τεραστιο δωματιο με διαφορα toys για μαστιγωματα δεσιματα κτλπ,γυρω γυρω υπεριψωμενος χωρος με δερματινους καναπεδες στους οποιους επιτρεπετε μονο σε Dommes να καθονται και οποιος sub/slave ακολουθει πρεπει να περπαταει εκει πανω γονατιστος η ερποντας!
    Ο επομενος χωρος μικροτερος και καπως πιο πριβε με 2 σταντ για punisement και 2 χωρους για μασαζ
    δερματινα καθισματα και καναπεδες
    Στις πορτες slaves να τις ανοιγουν και να σε καλοσοριζουν με το κεφαλι κατω.
    Ο επομενος χωρος σκοτεινος με dj για χορευτικες ικανοτητες κτλπ.
    Στην συνεχεια Chill out σαλονι με ατελειοτους καναπεδες και χαμηλη μουσικη οπως και φωτα.
    3 Bar
    και ponny-boy που φορωντας την σελλα του με καμαρι σε εκανε ατελειοτες βολτες μεσα στο club!
    και slave-girl που ζωγραφιζε σε γυμνα σωματα η εγραφε οτι ηθελε καθε Κυρια!
    Απιστευτη βραδυα,κατα τις 11 ο χωρος ειχε γεμισει απο Κυριες με τους δουλους τους.Καθισμενες αναπαυτικα στους καναπεδες συζητοντας και πινωντας ενω σκλαβοι γλιφουν μποτες,τακουνια,ποδια.
    Σε ενα τριπλο σταντ μπροστα μας μια αψογη αραπινα με rubber outfit και πανιψηλες μποτες εχει δεσει 3 σκλαβους και περιφερεται γυρω γυρω μαστιγονοντας,πιο διπλα σε ενα στιλο μια καλιγραμμη μελαχροινη αγγλιδα εχει δεσει τον προσωπικο της σκλαβο τον εχει τυλιξει με μαυρη μεμβρανη και χορευει αισθησιακα ενω του ριχνει ξυλιες.
    Στο βαθος ενας περιφραγμενος χωρος οπου καμποσοι δουλοι εχουν ξαπλωσει στο πατωμα και Κυριες περνανε και τους πατανε.
    Pedestal δουλοι περιφερονται και προσφερουν δισκους με διαφορα σαντουιτς,γλυκα,φρουτα.
    Ο χωρος εχει γεμισει .Κυριες περιφερονται,δουλοι ακολουθουν,ακουγοντε πια εντονα μαστιγωματα και φωνες πονου και απολαυσης.
    Ο δουλος μας εχει ηδη πιασει δουλεια και κανει μασαζ στην Mistress Abaddon ενω η Mistress Elleise εχει βουτιξει εναν αλλο τον εχει δεσει και με ενα cane του χαριζει στιγμες ευτιχιας.
    Εγω απλα εχω δωσει την αδεια σε 2 slaves που ξαπλωμενοι στο πατωμα εχουν χαθει στον κοσμο τους παρεα με τις ψηλοτακουνες μποτες μου.Χαζευω πινωντας αργα το ποτο μου.Ειναι τελεια.ολα!
    Θα μπορουσα να γραψω πολλα ακομα αλλα βαριεμαι,μολις ξυπνησα!
    Νομιζω πως καταφερα να σας δωσω μια μικρη εικονα απο ενα παρτυ που γινεται καθε 3 μηνες.
    Για περισοτερα απλα google ---> Club Pedestal .

2. danos

danos Regular Member

Απάντηση: Club Pedestal /London Παρτυ!

Καλή φάση φαίνεται .
    Να ξαναπάς  

3. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

Εάν βρείτε χρόνο πείτε μας κι άλλες λεπτομέρειες AFaidra παρακαλώ...

4. john_slave96

john_slave96 Contributor

Αυτά που να γίνουν στην Ελλάδα; Θέλει μεράκι και χρόνο για καλή οργάνωση. Και μην ακούω κάποια για τον περιορισμό του Νόμου, γιατί αυτός ο περιορισμός υπάρχει, λίγο-πολύ, παντού. Τέλος πάντων μας μελαγχώλησες λίγο, αλλά ήταν γλυκιά αυτή η μελαγχολία.

5. Apollyon

Apollyon God's Demon Contributor

Σωστο john_slave τοσους slaves δεν εχουμε αρα δεν μας βγαινουν οι αντιστοιχιες.

6. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Εμ τι να κάνουμε, αγαπητή μου, πρέπει πότε πότε να σας αφήνουμε να έχετε την ψευδαίσθηση ότι μπορούν και οι γυναίκες να κυριαρχούν τους άντρες όχι φυσικά στην ζωή αλλά έστω σε κάποιο πάρτι ή σε κάποιο προσωπικό session, μέχρι να χύσει ο σκλάβος της καύλας του και όχι της αφέντρας του και όταν τελειώνει η παράσταση... προσγειώνεστε στην πραγματική σας φύση!

Δεν θέλω να με παρεξηγήσεις, κούκλα μου, την αποψή μου εκφράζω, αρκετές γυναίκες δηλώνουν κυρίαρχες μέχρι να βρούν τον "γερμανό τους... " (φυσικά υπάρχουν και ελάχιστες εξαιρέσεις) μετά γίνονται υπάκουα θηλυκά, σκυλίτσες,... γατούλες,...τσουλίτσες... κ.λ.π στα αρσενικά.  

Σου εύχομαι να περνάς πάντα όμορφα όπως πέρασες στο πάρτι.

Last edited: 29 Νοεμβρίου 2009
  7. AFaidra

AFaidra New Member

Θα ηθελα πολυ να σχολιασω το πικροχολο σχολιο του ανωτερω κυριου που βαζοντας ενα Μαστερ κατω απο το ονομα του εγινε αμεσως ανωτερος και τσομπανης για ολα τα females του πλανητη
    Ευγε παληκαρι μου! Ζητω σου τα καταφερες!
    2 σχολιακια μονο θα κανω και ελπιζω να με συνχωρεσει η αφεντια σου!
    πρωτον ελπιζω να εισαι γερμανος στην καταγωγη ουτοσωστε να πληρεις τις προυποθεσεις που εσυ αναφερες (εκτος αν εννοεις τον γερμανο με τα ηλεκτρικα αν και παλι αυτος πουλαει καλες μπαταριες για τα στιμουλατορ και τα dildos μου)και δευτερον....μη βαζεις γνωμικα βρε αγορι μου στο τελος που δεν εχεις καν ιδεα τι νοημα εχουν.
    Και να σκεφτεις μερικες φορες μετανιωνω που την εκανα απο τη ψωροκοσταινα....

8. Apollyon

Σε ελληνικο forum εγραψες την εμπειρια σου ομως AFaidra.Προσωπικα δεν με απασχολει καθολου τι κανουν σε ενα παρτυ στο εξωτερικο.Το διαβασα ενημερωτικα,δεν μου εκανε καποια διαφορα απο οσα με κοπο πολυ εχουν γινει στην "ψωροκωσταινα" εκτος ισως απο το Λονδινο ειναι φυσικο να γινει αντιστοιχο παρτυ με πολυ μεγαλυτερη απηχηση απο οτι εδω εφοσον και τα budget ειναι πολυ μεγαλυτερα.
    Οσον αγορα στην φυση του event προσωπικα το female domination με αφηνει παγερα αδιαφορο και στα ματια μου μοιαζει αφυσικο και ψευτικο.Καλα κανεις και κανεις οτι νιωθεις αλλα υπαρχει και η αντιθετη γνωμη την οποια λαμβανοντας μερος στο forum εκθετοντας μια εμπειρια σου οφειλεις και να την δεχτεις.
    Φυσικο και επομενο ειναι απο μια Αφεντρα με επιπεδο να καταλαβει το χιουμορ του Perri και να μην αρπαχτει.Βεβαια τρομερα σημαντικα γνωρισματα των Κυριαρχων ατομων ειναι η αυτοσυκρατηση,η ηρεμια,η οξυτητα του πνευματος και η ευγενεια.
    Δυστυχως δεν ειδα κατι τετοιο στην απαντηση σου στον Perri.
    Με καθε καλη διαθεση,
    Κωνσταντινος.

9. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

10. spectrum

spectrum Regular Member

Re: Απάντηση: Club Pedestal /London Παρτυ!

Ωραιο θεματακι ανοιγεις Περρι αλλα μην εισαι τοσο απολυτος..Γιατι και πολλοι ανδρες δηλωνουν Masters αλλα μια χαρα εχουν υποταχτει κατα καιρους σε γυναικες Κυριαρχες..Καποιοι μαλιστα εχουν
    πληρωσει για να γευτουν την υποταγη...Η Κυριαρχια δεν εχει φυλλο ειναι στον ανθρωπο οπως και η υποτακτικοτητα επισης..

11. Apollyon

Η προσωπικη αποψη ποτε δεν ειναι κακια ειδικοτερα οταν ειναι τεκμηριωμενη.

@ spectrum : To να δοκιμαζεις πραγματα δεν ειναι κακο.Το να δηλωνεις ομως κατι και να νιωθεις κατι αλλο μονο απο σκοπιμοτητα προσωπικα μπορω να αιτιολογησω οτι συμβαινει.Προσωπικα επειδη ειχα επαφη με "Mistress",και οχι σαν υποτακικο μερος εγω,μπορω να σου πω οτι εχει πλακα να δοκιμαζεις και το αλλο status.Ακομα και για να μπεις στην ψυχολογια του απο περιεργεια να δεις τι νιωθει.

12. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Re: Club Pedestal /London Παρτυ!

Καλησπέρα, AFaidra, δεν σε γνωρίζω και δεν με γνωρίζεις και αυτός πιστεύω είναι και ο λόγος που αντιδράς με αυτό τον τρόπο σ΄ αυτά που έγραψα.

Είπα την αποψή μου ζητώντας σου μάλιστα να μην με παρεξηγήσεις γι΄αυτά που γράφω γιατί είναι προσωπικές μου απόψεις μετά από διαπιστώσεις πολλών ετών στον χώρο του bdsm.

Θα πρέπει ακόμα να σου πω ότι έχω πολλές φίλες μου στην ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό που είναι πραγματικές Mistress γι΄ αυτό έγραψα ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις πίστευω και εσύ να είσαι μια από αυτές και ότι απλά αντέδρασες έτσι από κεκτημένη ταχύτητα...

Όσο για τον "γερμανό" που έγραψα μια έξυπνη γυναίκα όπως πιστεύω ότι είσαι και εσύ, νομίζω ότι έχει την αίσθηση του καλοπροαίρετου χιούμορ που της κάνει κάποιος.

Και κλείνοντας εδώ θα πρέπει να σου πω ότι εδώ στην "ψωροκώσταινα..." πολλά παιδιά του φόρουμ που ανήκουν πραγματικά στον χώρο αυτό κάνουν φιλότιμες προσπάθειες για να ανεβάσουν σε ευρωπαϊκά επίπεδα το bdsm, διοργανώνοντας και συμμετέχοντας σε meetings, parti, κ.λ.π.

Για να έχεις λοιπόν και στην χώρα σου τους σκλάβους στα πόδια σου... και να μην τρέχεις και μένεις στα Λονδίνα..., (άντε σκλάβοι του φόρουμ για εσάς δουλεύω...θα σας στείλω σε π.μ. τον αριθμό του τραπεζικού μου λογαριασμού για να βάλετε τα χρήματα... ) θα θέλαμε να έρθεις στις διοργανώσεις μας να σε γνωρίσουμε από κοντά και να βάλεις και εσύ ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που κάνουμε!

Κούκλα,να περνάς πάντα όμορφα. 

Last edited: 29 Νοεμβρίου 2009