Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Cosplaying/Roleplaying

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος ArtofGR, στις 28 Οκτωβρίου 2022.

1. ArtofGR

ArtofGR New Member

Καλησπέρα σε όλους !

Ο λόγος που κάνω αυτό το post είναι επειδή έχω ένα fetish με παιχνίδια ρόλων που συνδέουν όμως και ανάλογο ντύσιμο και ήθελα να δώ άμα κι 'άλλοι έχετε παρόμοιο fetish η ακόμα άμα έχετε δοκιμάσει κάτι παρόμοιο.

Γενικά ανέκαθεν μ 'άρεσε πολύ το roleplaying, είτε Online την ώρα του sexting είτε από κοντά και έχει τύχη στο Online πάντως να πάρω μερικά κομπλιμέντα .

Μου άρεσε κυρίως να διαλέγω κυρίαρχους ρόλους για μένα που να μου δίνουνε κάποια εξουσία πάνω στον partener μου.

Μερικά παραδείγματα τέτοιον ρόλων είναι Master και Maid, Αφεντικό και Γραμματέας, Step father και Step Daughter, Μαθήτρια και Δάσκαλος κτλ. Παρόλο που αργότερα στο μέλλον άρχισα να ευχαριστιέμαι πολύ και roleplay όπου η κοπέλα θα μου την έπεφτε η θα έκανε την κίνηση πάνω μου με ένα από τα αγαπημένα μου σενάρια να είναι Step-Mother και Step-Son.

Αλλά ανέκαθεν ήθελα να πάω το όλο πράγμα ένα βήμα παραπέρα και να δοκίμαζα κάποιο σενάριο στην πραγματικότητα το οποίο θα περιείχε και το κατάλληλο ντύσιμο. Παραδείγματος χάρη να ήμουνα ντυμένος σαν δάσκαλος και η partner μου σαν μαθήτρια με φούστα και κοτσίδες. Η να ήμουνα κουστουμαρισμένος και η partener μου να ήτανε ντυμένη σαν sexy γραμματέας.

Νομίζω πιάσατε το νόημα χαχαχα...

Δυστυχώς όμως είχα λίγες ευκαιρίες από κοντά να δοκιμάσω κάποιου είδους roleplay και ποτέ σε τέτοιον βαθμό. Επίσης δεν βρήκα κάποιο άτομο με το οποίο να ένιωθα άνετα και να μην κατέληγε άβολα η κατάσταση και απλά να λέγαμε fuck it και να καταλήγαμε να το κάναμε κανονικά.

Θα ήθελα πάντως να μάθω άμα έχετε και εσείς παρόμοιες φαντασιώσεις η ακόμα άμα έχετε δοκιμάσει κάτι παρόμοιο από κοντά και πώς ήτανε εν τέλι η όλη εμπειρία.

2. Scarflove

Scarflove Scarf gagged

Εμένα μ αρέσει να ντύνομαι με γυναικεία μουσουλμανικά ρούχα, να φοράω μαντίλα και φερετζ'έ, και μετά να μου την πέφτουν να με δένουν και να με φιμώνουν.