Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Cross...Γιατί μόνο τις Απόκριες ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος alexxxx, στις 6 Μαρτίου 2014.

1. Απάντηση: Cross...Γιατί μόνο τις Απόκριες ?

Chrome ίσως να ήθελε αυτός να πέσει στα 4 και ενώ σε βοηθούσε με το σπορτεξάκι να σου έπαιρνε και μία  

Οκ, η ιδέα του φόρουμ είναι για να μιλάμε μερικές φορές χωρίς και να φθάνουμε πουθενά...το σημαντικό είναι να επικοινωνούμε σε λογικά πλαίσια και ο χρόνος δεν είναι ποτέ χαμένος

2. Απάντηση: Cross...Γιατί μόνο τις Απόκριες ?

Κατά την ταπεινή μου άποψη τα εισαγωγικά που βάζεις είναι σωστά...αν και δεν έχω καμία σχέση με την ψυχολογία...το κοινωνικό φύλο είναι σίγουρα μια σύμβαση...ενώ το βιολογικό μια αντικειμενική πραγματικότητα...Σεξουαλική παραφιλία ή όχι...εμένα μου φαίνονται ρούχα που όσο "λάθος" και να φαίνονται επάνω μου, μου αρέσουν και με εκφράζουν...είναι στιγμές που μου αρέσει ή πρέπει να φορέσω κουστούμι, παντελόνι και γραβάτα...και άλλες που με εκφράζει περισσότερο η ζαρτιέρα, το φόρεμα και το ψηλοτάκουνο...Περί ορέξεως...

Υ.Γ. Dark...Ωραία η υπογραφή σου...

3. lexy

lexy .ti.va.

Απάντηση: Cross...Γιατί μόνο τις Απόκριες ?

Η ύπαρξη του" χειρότερου" τέρατος προυποθέτει την ύπαρξη του "κακού" τέρατος ώστε να γίνει σύγκριση. Αντιλαμβάνεσαι ότι ακόμα και εσύ που αγαπάς το φετίχ σου, δεν το έχεις αποδεχθεί.

Το εύρος σκέψης, ποιό είναι; Με μια γρήγορη ανάγνωση, δεν διέκρινα στεγανά στις σκέψεις όσων συμμετέχουν. Τα κοινωνικά πρότυπα ή στερεότυπα είναι αυτά που είναι με τους όποιους περιορισμούς. Είναι απόλυτα δική σου η επιλογή, αν θα κινηθείς εντός των ή εκτός των.

4. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Θα έλεγα ότι μάλλον προκαταβάλλεσαι πιστεύοντας ότι όσοι είναι ανεκτικοί σε μία συμπεριφορά, σημαίνει ότι την αποδέχονται κιόλας.
    Στο σημείο λοιπόν που με αφορά, δεν είμαι θιασώτης του μακιγιάζ ή των ψηλοτάκουνων παπουτσιών ή των ανοιχτών χρωμάτων κλπ κλπ ούτε στους άνδρες, ούτε και στις γυναίκες. Βρίσκω σεβαστό όμως την επιθυμία όσων θέλουν να τα εντάσουν στην ενδυμασία τους. Δεν αποτελεί κάποιου είδους παραβατική συμπεριφορά για να φέρω ενστάσεις όσο κι αν δεν είναι της αισθητικής μου.

Το παράδειγμα με το τσιγάρο που ειπώθηκε, είναι μια συμπεριφορά που μ'ενοχλεί καθώς δεν είμαι καπνίζων άτομο κι ακόμα κι ως παθητικός καπνιστής δέχομαι κακό στην υγεία μου ενώ δεν το έχω επιλέξει. Βρίσκω λοιπόν ατυχή τον παραλληλισμό.

Τέλος, η κοινωνία δεν είναι ένας κούφιος βράχος αλλά απαρτίζεται από πολίτες και οι όποιες αλλαγές, προέρχονται απ΄τις κινητοποιήσεις τους και όχι από μία μοιρολατρική τοποθέτηση στα πράγματα.

5. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

thanks  
    ......................

6. Απάντηση: Cross...Γιατί μόνο τις Απόκριες ?

Πίστεψε με, δεν έχω καμία διάθεση ούτε ν'απολογηθώ, ούτε να φανώ επιθετικός...αλλά από που κατάλαβες ότι το φετίχ μου δεν το έχω αποδεχθεί? ...Οκ, θεωρείται φετίχ σύμφωνα με τους κανόνες...για εμένα είναι απλά μέρος του εαυτού μου...δεν το θεωρώ φετίχ...Και όπως λένε, ασ' τον τρελό στην τρέλα του...εν τη προκειμένη ο τρελός είμαι εγώ...Όσο αφορά το χειρότερο τέρας και το κακό, θα βγαίναμε άνετα of topic γιατί κατά την ταπεινή μου άποψη τα "τέρατα" δεν έχουν να κάνουν τίποτε με τις σεξουαλικές προτιμήσεις/αποκλείσεις/συμπεριφορές κανενός ( με εξαίρεση την παιδοφιλία που όχι μόνο σαν σεξουαλικό βίτσιο δεν την βλέπω αλλά αν και ίσως είμαι λάθος, ούτε καν σαν αρρώστια η οποία να δικαιολογεί την ύπαρξη της...). Όσο αφορά τα κοινωνικά στερεότυπα η πρότυπα συμφωνώ απολύτως μαζί σου...και απλά διάλεξα να κινούμαι εκτός...Στο κάτω κάτω της γραφής είμαστε όλοι σαν τα σύννεφα, ο καθένας μας βλέπει όπως θέλει...δηλαδή...ο καθένας εκφέρει την γνώμη του δίχως να περιμένει να πείσει εκείνον που σκέφτεται διαφορετικά...

Last edited: 7 Μαρτίου 2014
  7. Απάντηση: Cross...Γιατί μόνο τις Απόκριες ?

ΟΚ, δεν χρειάζεται να "πω" τίποτε άλλο...με καλύπτεις πλήρως και δεν χρειάζονται δυο "φωνές" που να λένε τα ίδια λόγια

8. Απάντηση: Cross...Γιατί μόνο τις Απόκριες ?

............................... Παρακαλώ  

9. lexy

lexy .ti.va.

Upsy daisy  
    chrys3, έγραψες "χειρότερα τέρατα...από έναν αντρα με φούστα...". Τη φράση σου αυτή σχολίασα. Ίσως διατύπωσες λάθος, ίσως αντιλήφθηκα λανθασμένα.
    Enjoy  

10. Απάντηση: Cross...Γιατί μόνο τις Απόκριες ?

Lexy διάβασες σωστά...αλλά για μένα ο άντρας με φούστα απλά δεν είναι "τέρας"...αλλά όντας κοινωνικό ον ξέρω ότι για τους πολλούς είναι...Κανένα πρόβλημα...μου αρέσει να συζητάω με ανθρώπους σκεπτόμενους και μου έδωσες την εντύπωση ότι έχεις πράγματα να πεις...ακριβώς γιατί σκέφτεσαι...Από το λίγο που μπορεί κάποιος να καταλάβει έναν άγνωστο διαβάζοντας δύο γραμμές σε μια οθόνη  

Upsy daisy? χαχαχα, μου το εξηγείς? Αν και όποτε θελήσεις

11. lexy

lexy .ti.va.

Ναι, που και που μου συμβαίνει. Να σκέφτομαι  
    Να είσαι καλά !

Upsy daisy = είναι φράση που δηλώνει επιβεβαίωση, ασφάλεια. Πχ πέφτει το μπεμπέ, το σηκώνεις, λέγοντας τη φράση αυτή και του επιβεβαιώνεις πως όλα είναι υπέροχα. Ελπίζω να κατάλαβες  

12. Απάντηση: Cross...Γιατί μόνο τις Απόκριες ?

χαχαχα, σ'εμένα συμβαίνει σπάνια, αλλά συμβαίνει...με κάθε επίσκεψη του κομήτη του Haley χαχαα. Καλή σου μέρα