Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Cross...Γιατί μόνο τις Απόκριες ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος alexxxx, στις 6 Μαρτίου 2014.

1. Elysium

Elysium Contributor

Απάντηση: Cross...Γιατί μόνο τις Απόκριες ?

Στο δρόμο έξω λοιπόν...
    Δε φοράμε πάντα τα ρούχα που μας αρέσουν. Όπως δεν τα φοράμε και στη δουλειά (ανάλογα με το είδος της).
    Επίσης, δε θα πάμε σε γάμο φίλου μας με φόρμα ή βερμούδα όπως δε θα πάμε και με... σανδάλια (οι άνδρες) γιατί έτσι... αισθανόμαστε πιο άνετα.
    Σε αυτές τις περιπτώσεις για ποιο λόγο υπακούμε στην κοινωνική νόρμα;
    Επειδή είμαστε πειθήνια όντα ή γιατί σεβόμαστε τους συνεργάτες ή τους φίλους μας και θέλουμε να τους τιμήσουμε με πιο επίσημο τρόπο (και η παρουσία μας καλή είναι αλλά δεν αρκεί).

Ένα ελάχιστο λοιπόν που μπορούμε να κάνουμε βγαίνοντας στο δρόμο και σεβόμενοι τους συμπολίτες μας, είναι να προσεγγίζουμε την κοινωνική ενδυματολογική νόρμα (η οποία ούτως ή άλλως είναι τεράστια) και να μην προσβάλλουμε την αισθητική τους (υπάρχει, είμαστε διατεθειμένοι να τη σεβαστούμε  είτε κυκλοφορώντας με κουρέλια είτε φορώντας ρούχα τα οποία ΔΕΝ φτιάχτηκαν για το φύλο μας.

Πράγματι το όλο θέμα έχει να κάνει με το σεβασμό. Από ποιον όμως προς ποιους;
    Αλλά για να παραφράσω και λίγο τον τίτλο του νήματος κάνοντας χιούμορ (σχεδόν) σκεφθείτε το εξής:

Batman... Γιατί μόνο στις απόκριες;

Υ.Γ. Διατηρώ την πεποίθηση πως ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στο σπίτι του, στο σπίτι των φίλων του ή σε κάποιο ιδιωτικό χώρο εφόσον οι άνθρωποι που παρευρίσκονται εκεί έχουν κοινά γούστα. Είναι απαραίτητο να το μεταφέρουν και στο δρόμο;

2. chrome

chrome New Member

Άραγε σοβαρά, ειπάρχει κάποιος εδώ που τον ενοχλεί το cross ντύσιμο? Ή που θεωρεί ότι τι, είναι κάποια κοινωνική παθογένεια. Για τί ακριβώς μιλάμε τελικά?

Όσο για το τσιγάρο που ειπώθηκε, παιδιά συγγνώμη από τους καπνίζωντες, άλλα είναι μια βαθύτατα αντικοινωνική και άρρωστη συμπεριφορά με όλη την σημασία της λέξης. Τουλάχοστον στους κλειστούς δημόσιους χώρους. Απλά δεν ενοχλεί τον πολύ κόσμο γιατί έχει μεγαλώσει έτσι και το θεωρεί φυσιολογικό.

3. Απάντηση: Cross...Γιατί μόνο τις Απόκριες ?

Σαν καπνιστής συμφωνώ ότι το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους είναι το ελάχιστο καφρίλα απέναντι στους μη καπνιστές. Εγώ διάλεξα να ψοφήσω με αυτό τον τρόπο, οι άλλοι δεν μου φταίνε σε τίποτε. Όσο αφορά την παρενδυσία, ότι είχα να καταθέσω εδώ, το κατέθεσα. Απλά με κάποιους συμφωνώ, με άλλους όχι. Batman κάθε μέρα θα έλεγα εγώ...αν κάποιος τη "βρίσκει" έτσι, εκτός και αν είναι batman με τα γεννητικά όργανα σε κοινή θέα...εκεί θα έλεγα Batman στο σπιτάκι του... 

4. Elysium

Elysium Contributor

Τόσο η περίπτωση που αναφέρεις όσο και η παρενδυσία σε κοινή θέα, σχετίζονται με τον φετιχισμό και την έκφραση της σεξουαλικότητας σε δημόσιο χώρο. Αμφότερα λοιπόν πρέπει να περιορίζονται σε συγκεκριμένους χώρους.

5. Απάντηση: Cross...Γιατί μόνο τις Απόκριες ?

Elysium, δέχομαι την άποψη σου αν και δεν την ασπάζομαι. Σε κάθε περίπτωση η παρενδυσία δεν σχετίζεται πάντα και απαραιτήτως με την σεξουαλική έκφραση. Ταπεινή γνώμη και τίποτε άλλο. Καλή σου ημέρα  

6. Απάντηση: Cross...Γιατί μόνο τις Απόκριες ?

Ευχαριστώ για την εξήγηση, ωραία έκφραση  

7. thanasis

thanasis Contributor

Διότι έτσι λειτουργούσαν ανέκαθεν οι ομάδες, τουλάχιστον όπως τις μελετούν κοινωνιολογία και κοινωνική ψυχολογία. Δεν είναι καλό ή κακό, είναι αυτό που είναι.

Μια ενδιαφέρουσα (και λαχταριστή εικαστικά) ταινία σχετική με το θέμα μας, είναι το Laurence anyways του Xavier Dolan. Όπου ένας άνθρωπος κάνει την επιλογή του εν συνειδήσει των συνεπειών και [σποϊλερίδι] βγαίνει νικητής στο τέλος.

8. antonis777

antonis777 New Member

Λένε ότι της αποκριες .ντυνεσαι αυτό που θες να γίνεις ένας φιλος μου ντυθικε γυναικα κι του αρεσαι

9. alexxxx

alexxxx New Member

Εγώ συμφωνώ απόλυτα και προσυπογράφω τις απόψεις του chrys...Σίγουρα υπάρχουν και διαφορετικά σκεπτικά απο τα δικά μας, και δεν μου αρέσει να κρίνω κανέναν όπως και δεν θα το κάνω ποτέ. Αυτό που ήθελα να θείξω μπορεί να ειπωθεί με μια λέξη πιστεύω...ΔΙΚΑΙΩΜΑ... που το έχει ο κάθε άνθρωπος κάθε πολιτισμένης κοινώνιας. Άυτη που ζούμε κατα την ταπεινή μου άποψη είναι λίγο πίσω. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.....Σας Ευχαριστώ.

10. lexy

lexy .ti.va.

...κι εγώ περίμενα τον Batman...

11. Απάντηση: Cross...Γιατί μόνο τις Απόκριες ?

Και πρέπει να περιμένεις τις απόκριες?  

12. lexy

lexy .ti.va.

Αστειευόμουν ( ; )!
    Αντιπαθώ βαθιά τις Απόκριες καθώς, επίσης, και κάθε τύπου "μεταμφίεση".

Το σωστό είναι Απόκριες ή Αποκριές;