Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Cross...Γιατί μόνο τις Απόκριες ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος alexxxx, στις 6 Μαρτίου 2014.

1. Απάντηση: Cross...Γιατί μόνο τις Απόκριες ?

Τις "μεταμφιέσεις" τις αντιπαθώ κι εγώ...και για να μείνουμε στο topic δεν την θεωρώ μεταμφίεση...Να σου πω την αλήθεια ούτε εγώ γνωρίζω που μπαίνει ο τόνος. Όσον αφορά τον Batman αστειευόμουν κι εγώ...

2. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Έχω μια απορία μικρή, την οποία όμως την κόβω δύσκολο το να απαντηθεί.
    Αν ζούσαμε σε ένα κόσμο που το τυπικό αρσενικό ντύσιμο ήταν παρόμοιο με αυτό του αβαταρ σου και το τυπικό θηλυκό όπως το τυπικό αρσενικό στον κόσμο που ζούμε, σε εσένα θα εξακολουθούσε να αρέσει να κάνεις crossdressing ?

Και μία δεύτερη απορία μικρή, η οποία είναι λίγο προσωπική.
    Το crossdressing για σένα αφορά μόνο το dressing ή περικλείει και την υιοθέτηση κάποιων θηλυκών συμπεριφορών όπως το θηλυκό περπάτημα και το θηλυκό 'αθώο' στήσιμο ?

3. Απάντηση: Re: Cross...Γιατί μόνο τις Απόκριες ?

Από την στιγμή που είμαστε στην σφαίρα των υποθέσεων, είναι αδύνατο να σου δώσω μια "σωστή" απάντηση. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι δεν με εξιτάρει η ιδέα του "απαγορευμένου", ίσως είκοσι χρόνια πριν να ίσχυε, όχι πλέον, απλά είναι κάτι που μου αρέσει να κάνω. Όχι, δεν θα εξακολουθούσα, απλώς γιατί εάν το τυπικό αρσενικό ντύσιμο της υπόθεσης σου, θα ήτανε το τυπικό θηλυκό της παρούσης, θα ντυνόμουν εντός των "πλαισίων" όπως θα μου άρεσε περισσότερο. Άραγε το θέμα crossdressing δεν θα υπήρχε.

Για εμένα αφορά μόνο το dressing, καμία θηλυκή συμπεριφορά, όσον αφορά το περπάτημα είναι λογικό ότι φορώντας ψηλά τακούνια δεν μπορείς να περπατάς σαν νταλικέρης εκ των πραγμάτων, αλλά θέλοντας και μη περπατάς με θηλυκό τρόπο, κάτι το οποίο όταν ντύνομαι γυναικεία ( αν και θα προτιμούσα να συνεχίζω να λέω όταν ντύνομαι με τα ρούχα που προτιμώ ) δεν με "ενοχλεί" διόλου.

Last edited: 11 Μαρτίου 2014
  4. alexxxx

alexxxx New Member

Απάντηση: Cross...Γιατί μόνο τις Απόκριες ?

Θα ήθελα ακομη να προσθέσω πως σ αυτήν την κοινωνία που ζούμε, οτι υπάρχει ακόμη δυστυχώς πολύ μεγάλος Ρατσισμός...Σας ευχαριστώ ολους για τις απόψεις σας.

5. strapon_fan

strapon_fan New Member

Με την ευκαιρια καλως σας βρηκα.Τωρα παντως πως καταληξα να αγορασω ενα γυαλιστερο βινυλ γυναικειο παντελονι δεν το καταλαβα.Αρχικα ξεκινησα να ψαχνω κατι σε αθλητικο ισοθερμικο διαπνεον απο συνθετικα υλικα τυπου ελασταν.Στην πορεια της αναζητησης μεσα απο το σαιτ εκτος απο αθλητικα εβγαιναν και κατι φωτογραφιες με θεικα πλασματα της απολυτης φαντασιας να φορανε γυαλιστερα κολαν που βγαζαν ματι.Και φυσικα το ματι προτιμουσε αυτες τις εικονες απο τις συμβατικες μιας αθλητικης φορμας,οποτε φυσικο κι επομενο ειναι να αγοραζεις αυτο που κοιταζεις περισσοτερο.Και οτιδηποτε αθλητικο εφαρμοστο λογω των υλικων του αν αγορασεις,ορειβασιας,ποδηλασιας,αναρρηχησης,καταδυσης η στιβου με αυτο εξω στον δρομο δεν κυκλοφορας ευκολα.Και με το ιδιο σκεπτικο εφοσον θα το φοραω μεσα στο σπιτι μου και σαν πυτζαμα για τον υπνο γιατι να μην το παρω.Κι αμα θα κανει κρυο το φοραω και κατω απο το μπλουτζιν σαν μια οποιαδηποτε φορμα,που ουτως η αλλως δεν θα φαινεται.Μπορω να το φοραω μες το σπιτι και γιαυτο το πηρα.Εαν δεν μπορουσα θα παιρνα ενα αθλητικο,αλλα επειδη ειναι φετιχ και ταμπου το γουσταρω ακομα περισσοτερο.