Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

cross fit..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 29 Οκτωβρίου 2015.

1. Η μόδα της εποχής.. σε όλες τις κουβέντες ακούς και αυτό τον όρο. ότι θέμα και να συζητάτε.. πάντα κάποιος στο τέλος θα πει "άρχισα cross fit "
    Είχες και στο χωριό σου μαρη cross fit??

Και κάπου εδώ προκύπτει το ερώτημα.. τι σχέση έχει αυτό με το bdsm..? ..έχει.. έχει..

Όλα άρχισαν ένα κρύο απόγευμα του Οκτώβρη..
    Ηταν έξι μ.μ όταν έφτασε σπίτι μου ο κύριος της καρδιάς μου κρατώντας ένα δώρο για μένα!!! Πρέπει να ήμουν εξαιρετικό κορίτσι σκέφτηκα!!! Άνοιξα το δωρο και ηταν μια πανέμορφη φόρμα γυμναστικής !! Πέταξα από την χαρά μου.. μέχρι που ειδα το νούμερο.. εμ.. είναι ένα νούμερο μικρότερη του είπα δειλά δειλά.. αύριο θα πάω να την αλλάξω..
    Με κοίταξε χαμογελασε..και απάντησε.. "το ξέρω ότι είναι λίγο μικρή. Ότι πρέπει για να φαίνονται τα περιττά κιλάκια σου αύριο στο γυμναστήριο. αρχίζουμε cross fit "

Το επόμενο απόγευμα έτοιμη ψυχολογικά φορεσα την στενή φόρμα μου και πήγαμε στον χώρο εξάσκησης.
    Μπαίνοντας αντίκρισα ένα σωρό τσουλες (όπου τσουλες --->θεαρες γυμνασμενες με σφιχτά κορμιά.. )
    Ταπεινωση -σοκολάτα 1- 0

Άρχισαν οι ασκήσεις και σκέφτηκα.. εντάξει πόσο άσχημα μπορεί να είναι?? Είμαι μαθημενη στον πόνο, στον ιδρώτα..
    Ξεκίνησα να γυμνάζω χερια στο μονόζυγο.. συνέχισα χωρίς σταματημό γυμνάζοντας πόδια με βαθιά καθίσματα, έπειτα καμψεις ..και κάπου εκεί τελείωσα στο πάτωμα γυμνάζοντας άνω και κάτω σιαγόνα σε συνδιασμό με μύτη.. (από το κλάμα.. )
    Ναι είμαι μια αγυμναστη..το παραδεχομαι..
    Ταπεινωση,πόνος, κούραση, ιδρώτας -σοκολάτα 2- 0

Γιατί μου το κανεις αυτό καλέ μου κύριε??? Τι σου εκανα?? Βασικά τώρα που το σκεφτομαι μάλλον με βαρέθηκε και θέλει να πεθάνω.. Ναι αυτό είναι.. μια καθαρή απόπειρα δολοφονίας.. ΈΝΑΝ ΝΟΜΙΚΌ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ!!! ΈΝΑΝ ΔΙΚΗΓΌΡΟ!!!! ΜΕ ΣΚΟΤΏΝΟΥΝ!! ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΊ!!!!!

Λίγο πριν τελειώσει το μάθημα με πλησίασε μια από τις κοπέλες (τις τσουλες που ειπα στην αρχή.. εντάξει καλές κοπέλες είναι.. απλά όμορφες) και μου είπε ότι τα πήγα πολύ καλά για πρώτη φορά.. "
    Τι εννοείς για πρώτη φορά??? Θα υπάρξει και δεύτερη????

Τελικά πρέπει να υπήρξα πολύ κακό κορίτσι..

2.   ενα θα σου πω μονο... ποτε μη συνδιασεις πολεμικη τεχνη με χορο...

3. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

Προσπάθησα κάποια στιγμή αλλά...

η ποιο σωστά "i'm too unfit for this shit" και πήγα για πιτογυρο...   (έπρεπε να πάρω της θερμίδες μου πίσω)

4. @sokolata εμεις δεν ειμαστε για τετοια για ταβερνα ψησταριες και τετοια ειμαστε τι το θες το γυμναστηριο

5. Ειπα να κάνω σώμα η χοντρελο!

6. τα παχη μας τα καλη μας  

7. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

ξαναπηγες δηλαδη???

8. Victoria_ash

Victoria_ash Regular Member

Το λεω υπευθυνα λοιπον!

Η χειρότερη τιμωρια ειναι η γυμναστική.

Σοκολατα τι να πω. Κουραγιο! Ο 1ος μηνας ειναι ζορικος

9. Είχα πάει ξανά πριν από χρόνια.. προπλήρωσα όλο τον μήνα και καθησα δυο μέρες..