Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

cruel tactics of punishment

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 10 Μαρτίου 2015.

1. Με αφορμή ένα άλλο θρεντ οπου το θέμα ήταν "τιμωρία και φαντασία" έκανα λίγη.. έρευνα και Κάποια στιγμή έπεσα πάνω στο παρακάτω άρθρο. Μου φάνηκε υπερβολικά σκληρός ο τρόπος αντιμετώπισης της κοπέλας και ίσως και επικίνδυνος για την σωματική της ακεραιότητα..
    Θα ήθελα την γνώμη σας.. Ποια είναι τα όρια..? Μήπως τέτοιες πρακτικές μαρτυρούν μια προβληματική προσωπικότητα master ,κυρίου ή όπως θέλει να λέγεται τέλος πάντων..?!
    http://medievaltorture.org/nude-mom-is-in-bondage-and-getting-asphyxiated-with-water-torture/ View attachment 20290

2. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

3. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

Αναντίρρητα οι δραστηριότητες που αφορούν ασφυξιφιλία θέλουν εμπειρία, προσοχή και πολύ καλή γνώση του υ. Επικίνδυνες ναι αλλά πολύ λιγότερο επώδυνες από πολλές άλλες.

@sokolata : Να είστε βέβαιη πως αυτό σας που φαίνεται ως τιμωρία για την νεαρά της φωτογραφίας σας μόνο τέτοια δεν ήταν. <χ>

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

5. Επέτρεψε μου να διατηρώ μια μικρή επιφύλαξη ως προς την ευχαρίστηση της κοπέλας η οποία διακρίνεται στις φωτογραφίες να υποφερει.. ίσως διακρίνω λαθος βεβαια.. παρόλα αυτά συνεχίζω να θεωρώ την συγκεκριμένη τακτική με το νερό λίγο εμ.. υπερβολική. Αυτό βέβαια ίσως έχει να κάνει και με την δική μου προσωπική φοβία στον πνιγμό από νερό.. ταπεινή μου άποψή πάντα

6. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Όταν με ρώτησε έντρομη μία κοπέλα για το αν υπάρχει κάποιο ζωντανό στη σακούλα στην παραλία, της απάντησα "ένα αμνοερίφιο, προσφορά στον Μανιτού για καλύτερες μέρες" μήπως και της κάτσει καλύτερα στο στομαχάκι. Δεν ήθελα να της χαλάσω τον ύπνο.
    βεβαίως και απαιτείται προσοχή. Είναι ένα καμπανάκι που πρέπει να μας κουδουνίζει διαρκώς στα ὦτα.

7. Μου σηκώθηκε η τρίχα..! Σαν πτώμα μοιάζει..!

8. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Ζει και βασιλεύει  

9. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

πολυ ωραια φοτο παντως η δευτερη.

10. Ελπίζω..! χα χα
    Πάντως εύχομαι πραγματικά να το απολαυσε τοσο ,οσο φοβο και αποστροφη (τολμω να πω ) προκαλεί αντίστοιχα σε μένα αυτό.

11. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

υπαρχουν διάφοροι και διαφορες που αρέσκονται στα μεσαιωνικου τύπου βασανιστήρια...
    Αυτό που μας παρεθεσες δεν είναι τίποτε άλλο απο αυτό.
    Φυσικά χρειαζεται εμπιστοσυνη και σώφρονες ενήλικοι για αυτές τις πρακτικές, ψάξιμο και ενημέρωση.

θαρρώ πως κ εγώ θα απολαμβανα τον τρομο που θα βιωνε το ατομο, επιβλέποντας την κατάσταση αν και δε θα το επιχειρούσα μην γνωρίζοντας πως να χειριστω το θέμα.

12. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Χίλιες φορές το νερό παρά αυτό. Παθαίνω υστερία και μονο στη σκέψη του περιορισμού.
    Είναι ανάλογα τον άνθρωπο και τα "θεματάκια" του τελικά