Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Cuckquean

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Dom couple, στις 17 Νοεμβρίου 2020.

1. Καλημέρα σε όλους , δεν θα πω ψέματα , για τον όρο του τίτλου , δεν ήξερα καν ότι υπάρχει .
    Η κοπέλα στην συγκεκριμένη περίπτωση παθολογικά ζηλιάρα ( σε φάση : ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που νομίζει ότι πηδάω είναι η γυναίκα μου ) αλλά με το μεγαλύτερο φετίχ της να με βλέπει/ακούει ή έστω να φαντασιώνεται ότι κάνω κάτι με άλλη γυναίκα .
    Μόνο στην κουβέντα ότι έκανα / κάνω ή θα κάνω κάτι με κάποια άλλη καυλωνει απίστευτα . (Ακόμα και με παρελθοντικές φάσεις ) .
    Ποτέ δεν έκατσα να προσπαθήσω με την απλή «λογική» του πλήθους να εξηγήσω τα φετίχ που υπάρχουν αλλά με κάνει τρομερή εντύπωση , πολύ πιθανών γιατί στην δικιά μου περίπτωση (Κ) τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά , πως γίνεται ο μεγαλύτερος «φόβος» να είναι και η μεγαλύτερη καυλα σου παράλληλα .

2. iolanda

iolanda Contributor

Ίσως όταν όντως κάποιος καυλώνει με ένα τέτοιο σκηνικό αλλά οι φόβοι, τα στερεότυπα, οι ανασφάλειες, τα συναισθήματα κτλ του προκαλούν τη σύγχυση "και θέλω και δεν θέλω".
    Για αυτό συχνά διαβάζουμε στο φόρουμ, από άτομα που απαλλάχτηκαν από τα κοινωνικά και προσωπικά τους ταμπού, πόσο περισσότερο χαίρονται την ερωτική τους ζωή.

*Μόλις είδα ότι είσαστε και νέο μέλος
    Καλώς ήρθατε  

Last edited: 17 Νοεμβρίου 2020
  3. Marialenam.

Marialenam. New Member

Θα συμφωνήσω με την iolanda.Ειναι όντως πολύ όμορφο και ερεθιστικό όταν καταφέρεις και σπάσεις τα στερεότυπα και τα μη της κοινωνίας,όταν σκεφτείς για λίγο τα δικά σου θέλω και όχι τα πρέπει των άλλων,η ευχαρίστηση που θα αντλήσεις από όλο αυτό τόσο εσύ όσο κι ο παρτενέρ σου.Ο όρος είναι slut wife ή Queen of Spades.Καλη συνέχεια.

4. p0ltergeist

p0ltergeist Regular Member

Ο όρος slut wife δεν έχει να κάνει απαραίτητα με cuckold (ο όρος είναι hotwife) και το queen of spades σημαίνει ότι πάει αποκλειστικά και μόνο με μαύρους.

5. Ακριβώς τα αντίθετα δλδ από τον όρο που είπα εγώ

6. Marialenam.

Marialenam. New Member

Προτίμηση σε μαύρους παρτενέρ ναι.Αποκλειστικα όμως όχι.Συμφωνω στα υπόλοιπα.

7. SirG

SirG Premium Member

Ακόμη πιο καυλωτικό όταν η γυναικα με την οποια την απατάς κυριαρχεί πανω της και την διατάζει κατα τη διαρκεια της πράξης

8. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

αυτό, είναι σα να βλέπεις τατού 'hiv+'

9. Marialenam.

Marialenam. New Member

Έχω ήδη ένα τέτοιο tattoo.Φυσικα και κάνω πλάκα.Αναφερομαι στο κανονικό tattoo!!!!

10. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

ακόμα πιο πολύ όταν εσύ κυριαρχείς σε αυτήν που κυριαρχεί με αποτέλεσμα να σφουγγαρίζουν και οι 2 μαζι

11. SirG

SirG Premium Member

Και το σκούπισμα ποιος το κανει;

12. p0ltergeist

p0ltergeist Regular Member

Αποκλειστικότητα σε ότι αφορά σεξουαλική επαφή, τουλάχιστον αυτό σημαίνει ο όρος και το σύνηθες τατού που τον συνοδεύει.