Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Cyberia ή αλλιώς "Το Πιστεύω του Πεζοδρομίου"

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος SadalMelik, στις 8 Μαϊου 2009.

1. SadalMelik

SadalMelik Regular Member

Το δίκτυο είναι. Ένα πεδίο. Ένα δυναμικό. Μια κατάσταση. Μια ψευδαίσθηση. Μια ενδιάμεση φάση. Η περιφρόνηση κάθε εύκολου ορισμού. Μια πράξη πίστης.
    Ένα πιστεύω.

Πιστεύω στην αταραξία των μαθηματικών, καθαρών, εφαρμοσμένων και στατιστικών, δημιουργό και φύλακα όλης της γνώσης, την ιερή γνώση στην οποία όλες οι αλήθειες του σύμπαντος επαναλαμβάνονται. Και πιστεύω στην Φυσική, την Χημεία, τη Βιολογία, την Κβαντομηχανική, την Γενική Σχετικότητα, την Πληροφορική και την Θεωρεία του Χάους (αν και δεν μπορώ να επιλέξω μεταξύ του θεωρήματος του Γκοντές ή την αβεβαιότητα του Χάισενμπεργκ), κουάρκς και γλυόνια, ενοποιημένες θεωρίες και υπερχορδές είναι μερικά από τα αγαπημένα μου θέματα. Πιστεύω στο άγιο πληροφοριακό πνεύμα, την εικόνα στην τηλεόραση μου, τα χρήματα στον τραπεζικό μου λογαριασμό, την μουσική στο ηχητικό μου σύστημα, τους φίλους στην οθόνη του υπολογιστή μου. Και πιστεύω στην νανοτεχνολογική ανάσταση του σώματος και στην αιώνια ζωή.

Αμήν.

Περιοδικό Mondo 2000
    Χειμώνας 94 - 95​

2. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Αμήν.

3. elfcat

elfcat . Contributor

Απάντηση: Cyberia ή αλλιώς "Το Πιστεύω του Πεζοδρομίου"

Αμήν.
    (έτσι για να βοηθήσω τη συζήτηση)

4. DocHeart

DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

For Case, who'd lived for the bodiless exultation of cyberspace, it was the Fall. In the bars he'd frequented as a cowboy hotshot, the elite stance involved a certain relaxed contempt for the flesh. The body was meat.