Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

D/s ορισμένου χρονου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος dina, στις 20 Μαρτίου 2019.

1. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Πρέπει να είναι κάτι; 

2. tithon

tithon Contributor

γι αυτό αναφέρθηκα στον υπερδραστήριο κ που είναι και συνυφάδα και συμπεθέρα και συμμαθήτρια.
    σε οικονομική συσκευασία. απ' όλα φθηνά. lidl. ζηλευτά ωράρια.

3. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

ό,τι θέλει είναι και ό,τι μπορεί. βέβαια το κ δεν θα πει ποτέ 'δεν μπορώ', οπότε θα το ρίξει στην αμπελοφιλοσοφία...

4. tithon

tithon Contributor

όσο "πρέπει να είναι" τεχνοκρατική η αντίληψη που σας ξενίζει, άλλο τόσο "πρεπει να είναι κάτι" η αντίληψη που σας φαίνεται γλυκιά και οικεία ώστε να την προτείνετε σαν ορθότερη εναλλακτική
    το "εννιαίο" του γκόμενου κ δεν είναι πιο εννιαίο απ τον κ με "παύσεις ανασυγκρότησης". το δεύτερο έχει κάποια λειτουργικότητα, σε συγκεκριμένες συνθήκες. το πρώτο είναι λίγο απ' όλα, κατά κανόνα.

5. tithon

tithon Contributor

το λέει κομψά: αν μπορώ κι αν θέλω.

6. underherfeet

Πως να το διαφοροποιήσω το γαμημένο αν το εισπράττω/αισθάνομαι έτσι; Τι είπε η Αλίκη παραπάνω;
    ...και κατάπνιξης, να προσθέσω.
    ...Γενικότερα, με αυτό το "δούλεμα" του συναισθηματικού κόσμου των υ απο τα Κ έχω θέμα, δεν είναι όμως της παρούσης.

Τα "ανείπωτα" είναι του Ζερβουδάκη, για αρχή.
    Τον Μάλαμα, θα τον γράφεις με κεφαλαίο Μι, τον Μάλαμα!

Αν βάλεις μπάμιες θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να σκάσω!

υ.γ
    η αντιστοίχηση των δεδομένων που κάνεις δεν είναι και ιδιαίτερα επιτυχής, συναισθήματα με μουσικές/ αισθητικές προτιμήσεις!

7. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Η δική μου απορία είναι πώς ξέρεις εκ των προτέρων πότε θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου για μια σχέση...

8. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

το νόημα της ημερομηνίας λήξης του συμβολαίου είναι περισσότερο να εξασφαλίσει ότι δεν θα λήξει νωρίτερα, παρά ότι μόλις λήξει πάει ο καθένας σπίτι του.

9. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Αν ξέρεις ότι θα έρθει μπορείς να υπολογίσεις και το πότε.

Story of my life.

That been said καμιά φορά η ζωή σε εκπλήσσει και ευχάριστα.

True story!

10. underherfeet

ωραία, πες την τοτε συνύπαρξη αντί για εναλλαγή.

11. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Μάλλον δεν είμαι καλή στα μαθηματικά  

12. tithon

tithon Contributor

απ όσο έχω δει να εφαρμόζεται απ τους θιασώτες αυτών των μεθόδων, δεν προσδιορίζεται το τέλος της σχέσης. προσδιορίζεται η διακοπή των ρόλων. ακολουθεί μια σύγχυση ρόλων που απενοχοποιεί τον επανακαθορισμό των ρόλων. όπως ακριβώς γινόταν άλλοτε στο τακτικό καρναβάλι. συγχυση ρόλων που ονομάζουμε βανιλα.