Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

D/s σχέσεις, "τρίγωνα" και το κακό συναπάντημα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 5 Μαϊου 2010.

1. danos

danos Regular Member

Απάντηση: D/s σχέσεις, "τρίγωνα" και το κακό συναπάντημα

Όχι βρε ούτε άχνη
    Από λουκούμια και τρίγωνα ξέρω γιατί έφτιαχνα παλιά στην δουλειά μου:nod:
    Από τα αλλά τρίγωνα έμαθα μετά , κρέατα έχουν όχι ζάχαρη  

2. MindMaster

MindMaster Contributor

Αφού δεν έχεις πρόβλημα λοιπόν  ))...:

Με την τελευταία φράση σου εννοείς πως από κάποιο σημείο κι έπειτα έλειψαν "τα δύσκολα", το συνήθισες απόλυτα, και διαπίστωσες πως όντως δεν είχες πλέον κανένα πρόβλημα;

Και επίσης: Γιατί "αυτο που σε χαροποιησε ηταν το οτι διαπιστωσες οτι οντως δεν θα ειχες προβλημα με κατι τετοιο"; Γιατί σε χαροποίησε αυτό το γεγονός; Γιατί (συνεπώς, πιστεύω) θα σε στενοχωρούσε εάν διαπίστωνες ότι θα είχες πρόβλημα;

3. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Ναι στην πρωτη ερωτηση.
    Και στη δευτερη, και ελευθερη πτωση απο αεροπλανο θελω να κανω αλλα αυτο δεν σημαινει ουτε οτι μπορω να το κανω ουτε οτι θα το κανω. Απλα χαιρομαι οταν το θελω με το μπορω ταυτιζονται. Σαφως οταν θεωρητικα θα ηθελα να κανω κατι αλλα πρακτικα δεν μπορω στεναχωριεμαι.

4. Elvira

Elvira Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: D/s σχέσεις, "τρίγωνα" και το κακό συναπάντημα

Υπάρχει και η πιθανότητα να προϋπάρχει ένα ζευγάρι και μία άλλη υ να εισέρχεται σαν νέα στον χώρο και στο ζευγάρι θέλοντας να μάθει, να πειραματιστεί, να αποκτήσει μεγαλύτερη εμπειρία πάνω σε πράγματα. Μην ξεχνάς πως σε αυτό το σχήμα ένα μεγάλο μέρος της εκπαίδευσής της μπορεί να το έχει αναλάβει η πρώτη υ του αρχικού ζευγαριού.

Δεν είναι απαραίτητο ούτε ζήλιες να υπάρξουν ούτε τσακωμοί. Είναι καθαρά θέμα χειρισμού του Κ, εμπιστοσύνης της υ που είναι εξ αρχής στην σχέση μαζί του και η σωστή επιλογή του τρίτου ατόμου. Και φυσικά γνωρίζοντας ο καθένας από αυτούς τι θέλει και γιατί μπένει σε αυτή την διαδικασία.

Γενικότερα θεωρώ πως σχέση υπάρχει μόνο ανάμεσα σε δύο ανθρώπους και όχι σε περισσότερους, το τρίτο άτομο αντιμετωπίζει τους άλλους 2 σαν έναν. Και αυτό είναι καθαρά θέμα εξήγησης του Κ και συμπεριφοράς Του, αν αυτό δεν υπάρχει προσωπικά θεωρώ πως δεν υπάρχει ούτε σχέση παρά μόνο ένα όμορφο παιχνίδι διαρκείας.

5. Απάντηση: D/s σχέσεις, "τρίγωνα" και το κακό συναπάντημα

Σχέση και μάλιστα ουσιαστική,με πάνω από δυο άτομα, δεν μπορώ να φανταστώ.Το αν μπορεί να συμβεί στην πράξη δεν με αφορά.Ίσως και να μπορεί για κάποιους.Για μένα πάλι όχι.
    Τώρα όσον αφορά στο που αποσκοπεί μια τέτοια σχέση είμαι βέβαιη πως αποσκοπεί στην καύλα του Κ.Τώρα για την αυτοπροβολή δεν ξέρω.Αυτοπροβολή μπορεί να υπάρξει οπουδήποτε από οποιονδήποτε την έχει ανάγκη.
    ...κάποιος θα πει : η σκλάβα πρέπει πρωτίστως να νοιάζεται για την ευτυχία του Κ της. Ναι θα πω εγώ.Το δέχεται για τον Κ της...με Κ κεφαλαίο...Πόσο Κ είναι όταν ζητάει κάτι τέτοιο?Ποιοι είναι ΣΟΒΑΡΟΙ λόγοι που τον οδηγούν σε αυτό?Αναρωτιέμαι κιόλας, μήπως τελικά είναι ανασφαλής και σκλάβοςτων παθών του?
    Κάποιος άλλος θα πεi : Eμπιστοσύνη...σημαντικό σε οποιαδήποτε σχέση.Απαραίτητη σε D/s ή Μ/s, όμως στο συγκεκριμένο θέμα να δειχθεί εμπιστοσύνη σε ΤΙ ακριβώς???
    Κανένας από ανθρώπους που αρέσκονται σε τέτοιου είδους "σχέσεις" μέχρι τώρα κατά την γνώμη μου, δεν έχει δώσει τεκμηριωμένες απαντήσεις που να έχουν μια βάση...
    Μα είναι δυνατόν να αποσκοπεί στην τέρψη όλων των μερών???μη τρελαθούμε τελείως τώρα:jerkit: δεν μας φτάνουν τα προβλήματα που έχουμε?

6. Απάντηση: Re: Απάντηση: D/s σχέσεις, "τρίγωνα" και το κακό συναπάντημα

Εμπιστοσύνη σε τι ρε Elviraki? στο αν θα την πηδήξει ο Κ η στο αν θα την ερωτευτει τελικά?δεν καταλαβαίνω...

Τι μπορεί να θέλει και γιατί λοιπόν ένας Κ μπαίνοντας σε αυτήν την διαδικασία και τι μια υ???

7. Elvira

Elvira Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: D/s σχέσεις, "τρίγωνα" και το κακό συναπάντημα

Καλή μου σε αυτές τις ερωτήσεις έχω ήδη απαντήσει στο αρχικό μου ποστ, αν το διαβάσεις θα τις βρεις, συμφώνησα και εγώ πως μία σχέση νοείται ανάμεσα ΜΟΝΟ σε 2 άτομα και όχι παραπάνω.

Να σε ρωτήσω κάτι άλλο, έχεις σκεφτεί την πιθανότητα η υ να ζήτησε για κάποιον καιρό την παρουσία κάποιας άλλης (για τους όποιους λόγους) και ο Κ να το δέχτηκε;

Last edited: 6 Μαϊου 2010
  8. Uther

Uther Contributor

Θα συμφωνήσω με την Elvira. Το έχω δει να συμβαίνει και να λειτουργεί χωρίς παρατράγουδα.. φυσικά με ημερομηνία λήξης.

9. zoyzoy_

zoyzoy_ Contributor

Πρακτικά μπορεί να γίνει πολύ εύκολα (μην μπούμε σε λεπτομέρειες όλοι γνωρίζετε πως.)
    Το θέμα όμως είναι να το θέλουν και τα δύο μέρη της σχέσης πραγματικά και να ολοκληρώνονται από αυτό.
    Η λεπτή γραμμή στην παραπάνω φράση συχνά παραστρατεί,
    όταν η υποτακτική στην ανάγκη της να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του Κυρίαρχου νομίζει ότι το θέλει....
    κι εκεί αρχίζει μία πάλη μέσα της, που αποδεδειγμένα έχει άσχημα αποτελέσματα.

10. GRD

GRD Great Red Dragon

Δεν θα το πάω γενικά... αλλά θα πω 2 διαφορετικές δικές μου εμπειρίες...

Στη μία περίπτωση μέσα στη δική μου σχέση μπήκε μία 3η, μετά από αμοιβαίο ενδιαφέρον για πειραματισμό... συζητήθηκε από την αρχή μεταξύ μας, μετά με την 3η μαζί και αφού έθεσε ο καθένας τους όποιους προβληματισμούς του, έγινε. Ξέφυγε λίγο κάποια στιγμή αρκετά αργότερα από τα συγκεκριμένα όρια που είχαν τεθεί, και σταμάτησε. Κανένα πρόβλημα δεν υπήρχε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά... οπότε; Μια χαρά - ούτε γάτα ούτε ζημιά, πήρε ο καθένας ότι ήθελε και... τέεελεια.

Σε άλλη φάση, μπορεί ένας τρίτος να λειτουργήσει ως όργανο και εντολοδόχος του Κ, σε σχέση με το υ του. Τα όρια εκεί είναι ακόμη πιο σαφή, η σχέση Κ/υ πρέπει να είναι δομημένη εξαρχής... και ο τρίτος .. μη κάφρος...   Δεν υπάρχει κάποιο θέμα γιατί οι συναισθηματικοί δεσμοί είναι χιλιάδες φορές δυνατότεροι της "στιγμής" και ενώ η όποια φάση συμπεριλαμβάνει κάποιον άλλο, πηγάζει από τον Κ. Έχει πραγματοποιηθεί απόλυτα επιτυχώς και τελείωσε απλά με την πλήρη ανάληψη των καθηκόντων από τον Κ, όταν αυτός μπόρεσε πια.

Στο χρονοντούλαπο μπορώ να σκευτώ και άλλες φάσεις... αλλά επειδή ήταν one-of/two-of δεν αξίζουν λόγου αυτή τη στιγμή μια που μιλάτε για σχέσεις και όχι για πηδήματα  

Ανδρ(ε)ας

11. Nesaea

Nesaea Guest

Madlene, οταν ρωτας αν μπορει να υπαρξει ουσιαστικη σχεση ενος Κ με περισσοτερες απο μια υπο, εννοεις παραπανω απο μια ουσιαστικες σχεσεις η μια ουσιαστικη σχεση με guest stars; Διοτι οι περισσοτεροι απ'οτι καταλαβα μιλανε για μια ουσιαστικη D/s η M/s σχεση η οποια φιλοξενει ενιοτε στους κολπους της αλλες υπο.

12. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Re: Απάντηση: D/s σχέσεις, "τρίγωνα" και το κακό συναπάντημα

Παρόλο που ο όρος guest star δε μ' αρέσει, μου φαίνεται κάπως υποτιμητικός, αυτό εννοώ πρωτίστως. Μία εδραιωμένη Κ/υ σχέση, όπου εισέρχεται ένα τρίτο άτομο, συμμετέχει στο ερωτικό (και όχι μόνο) παιχνίδι, αποτελεί μέρος του συνόλου των τριών, χωρίς ωστόσο να προσπαθεί να παραγκωνίσει την πρώτη υ. Λίγο πολύ να γνωρίζει τη θέση του.

Ακούγεται πολύ παράλογο; Γιατρέ θα ζήσω;