Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

D/s, M/s: Πέρα από τα όρια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος peleas, στις 30 Νοεμβρίου 2015.

1. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Νταξξξξ... μια χαρά οργανωμένη την βρίσκω την κιουρία  

2. AliceInChains08

AliceInChains08 100yrs of Solitude

Αγαπητέ @peleas,

Τα δικά μου όρια είναι ορισμένα. Ο σύντροφός μου, άλλα τα ξέρει, κι άλλα τα ανακαλύπτει στην πορεία. Δεν κάθισε ποτέ απέναντί μου να μου πει τι θέλει να μου κάνει όταν θα καυλώσει μια Παρασκευή και θα τύχει να κρεμόμαστε από τον πολυέλαιο. Ούτε εγώ τον ενημέρωσα ότι δεν κάνω παρτούζες. Αλλά, για να καταλάβεις, αν εκείνη την ύστατη ώρα του πολυελαίου θέλει να περάσω το αριστερό μου πόδι πίσω από το σβέρκο μου, συγγνώμη αλλά, τι να πω; Τότε δεν ξέρει τις δυνατότητές μου.

Προσωπικά δεν είμαι διατεθειμένη να αλλάξω τίποτα από αυτά που είμαι. Αν πχ είμαι οξύθυμη ή δε γουστάρω το Χ φετίχ, αυτά δεν πρόκειται να αλλάξουν.Μπορεί κάποια να τα ξεχειλώσω αν θέλω εγώ, αλλά ΜΟΝΟ ΑΝ θέλω εγώ.

Από την άλλη μπορώ να καταπιεστώ και να υποχωρήσω και να σε αφήσω να με αποδομήσεις (χαχαχαχα! @seduced mind έχεις όλα τα δίκια του κόσμου) για να είμαστε μαζί, αλλά εγώ δε θα είμαι εγώ, εγώ θα είμαι η μάσκα που φορώ, κι εσύ θα είσαι ένας ικανοποιημένος ( ; ) παρτάκιας, Κ-γιαλαντζί.

υγ. Τα ωραία λόγια τελείωσαν όταν ο Ντεριντά μίλησε για αποδόμηση. Τώρα εμείς μπορούμε, παρ' αυτά, να παίξουμε τζένγκα.

3. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Sky is the limit  

4. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Αν όμως -λέω αν, όχι υποχρεωτικά   - με αναδομήσεις;

5. yannouli

yannouli busy mind

τα ωραια λόγια τελειώνουν, εκει που αρχιζει η πραγματικότητα. Εκεινη την στιγμή που νιώθεις ασφαλεια , ώστε να εμπιστευτεις τον ανθρωπο που έχεις διαλέξει να σε οδηγήσει
    στα δικά Του μονοπάτια. Εχεις συναινέσει να συμπορευτείς , ακολουθώντας τον δρόμο . Αυτη ειναι η δική μου γνωμη και εμπειρία.
    Δεν σκεφτομαι ούτε τα γιατι , ουτε την προθεση του Κ μου όταν αποφασίζει κάτι . Ειμαι όμως σίγουρη οτι η ασφάλεια μου ειναι δεδομένη.
    Η εμπιστοσύνη και η καλή επικοινωνία ειναι δυο απο τα πολύ βασικά χαρακτηριστικά των σχέσεων , δεν χτίζονται εύκολα , απαιτει χρόνο για να εδραιωθουν
    και θα πρεπει να ειναι ακλόνητα.
    Δεν με νοιαζουν τα όρια. Τα σκεφτομουν κάποτε. Τωρα δεν σκέφτομαι, νιώθω.

Last edited: 5 Δεκεμβρίου 2015
  6. sklava_Ria

sklava_Ria Regular Member

Θα αναφέρω την προσωπική μου άποψη.
    Κατ' εμέ,δεν υπάρχουν όρια σε μια σχέση M/s. Η slave αφήνει τον πλήρη έλεγχο στον Κύριο της,Τον οποίον εμπιστεύεται απόλυτα (χωρίς εμπιστοσύνη δεν μπορεί να υπάρξει σχέση). Ξέρει ότι δεν θα της κάνει ποτέ κάποιο κακό.
    Προσωπικά,έχω αφήσει τον πλήρη έλεγχο στον Κύριο μου. Υπάρχουν,βέβαια, υποσυνείδητα κάποια όρια,αλλά πρέπει να είμαι έτοιμη να τα σπάσω και να τα ξεπεράσω για Εκείνον...

7. Ο Κύριός σου είναι άνθρωπος όμως, και οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Για αυτό σου έχει ορίσει λέξη ασφαλείας. Όσο και αν εκτιμά την υποταγή σου.

8. sklava_Ria

Μάλιστα,Κύριε.

9. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Τέτοια κάνετε και εμείς τα μπακουροβουδουσουμιαρικα ζηλεύουμε...

10. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Ένας λόγος που κάποιος επιλέγει να μην αποκαλύψει κάτι τέτοιο είναι όντως το ότι μπορεί να ντρέπεται, είτε για αυτά που του αρέσουν είτε γενικά επειδή είναι εσωστρεφής και συνεσταλμένος χαρακτήρας χωρίς να ντρέπεται για αυτά που του αρέσουν.  

Υπάρχει όμως κι άλλος λόγος:

Το ότι τα όρια και τα "θέλω" του αναλυτικά τα θεωρεί τόσο ύψιστα και ιερά για τον εαυτό του που τα επιφυλάσσει ΜΟΝΟ για εκείνους που θα τον κάνουν να νοιώσει ότι αξίζουν να τα μοιραστεί μαζί τους.

Όχι από ντροπή δηλαδή αλλά από βαθιά προσωπική επιλογή.  

Κατά τα άλλα νομίζω ότι το νήμα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και δίνει βήμα για να εκφραστούν όλοι όσοι θα το επιθυμούσαν.    

11. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Κι όμως υπάρχουν άνθρωποι που θα γράψουν δημόσια @_DaRkNiGhT_

Απ΄ όλα υπάρχουν και αυτό είναι καλό.

12. sklava_Ria

Η λέξη ασφαλείας δεν πρόκειται ποτέ να ειπωθεί από την σκλάβα Σας,Κύριε.