Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

D/s, M/s: Πέρα από τα όρια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος peleas, στις 30 Νοεμβρίου 2015.

1. gaby

gaby Guest

Τόσα χρόνια εδώ, έπρεπε να το ξέρεις ότι μόνο κυριαρχικές κάβλας μπορεί να έχει ένας Κυρίαρχος, όλοι οι υπόλοιποι ας κάνουν ό,τι θέλουν αλλά ο Κυρίαρχος έχει μια κυριαρχική αρετή να προστατέψει και δεν μπορεί να α φ ή νε τ α ι στα βίτσια του ιδίως αν αυτά είναι παθητικά. Απαγορεύεται αυτό και έχουμε κάτι εκπληκτικές αγορεύσεις και μερικούς εύγλωτους ψιθύρους στο πιο διάσημο νήμα BDSM συζήτησης επ αυτού  

2. Καλό μου, δεν υπάρχει μεγαλύτερη καύλα από το σπάσιμο των ορίων σου.
    Η δύτερη μεγαλύτερη είναι να θέλεις να τα σπάσεις...

3. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

αυτό με το παθητικό βίτσιο πολύ μ' αρέσει.

4. χαχαχα... αγαπητή μου, ο κυρίαρχος έχει να προστατευτεί μόνο από τον αυτοεγκλωβισμό στο κυριαρχιλίκι του. Τα υπόλοιπα τα έχει λύσει. Αν πάλι δεν τα έχει λύσει, είναι γιατί παίζει μαζί τους...

5. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

α, νόμιζα ότι αυτό ισχύει για τον άνθρωπο γενικώς, ανεξάρτητα bdsm status

Τι καλά εδώ χρησιμοποιούμε το bdsm status μας ως άλλοθι των αδυναμιών μας  

6. Ο κυρίαρχος δεν είναι άνθρωπος. Εϊναι χιονάνθρωπος.  

7. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

μπρρρρρρρρρρρρρ  

8. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Ναι, αλλά εγω ο καημένος ειχα πεί... 

...

9. χαχαχαχαχα... μην σκάβεις άλλο, χωράς...

10. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Και μια που αναφέρθηκε το Θρυλικό νήμα...
    Καθώς και ο χιονάνθρωπος...
    Όπως τραγουδούσε και ο Μητσάρας:

Γιατί εσύ, δεν ήσουν άνθρωπος.
    Γιατί εσύ, ήσουν Κυριαρχάνθρωπος
    Εγώ σου καθόμουν, να με σαπακιάσεις/ξεφτιλήσεις/φιμώσεις.
    Κι εσύ μου ζήταγες στράπο
    ( με τον απαραίτητο καημό στην φωνή του ο αοιδός περικαλώ ).   

Υ.Γ.

Ού-σου-του βρεμόσκουλο, τρομάζεις την υποταγή μου.  

Last edited: 1 Δεκεμβρίου 2015
  11. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Δε βαράω ποτέ άλλους, μόνον τον εαυτό μου     

12. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Συμφωνώ απολύτως  
    Παραπάνω αναφερόμουν σε σοβαρά δυσλειτουργικές διαταραχές όπως η κατάθλιψη, η σχιζοφρένεια, η διπολική διαταραχή κλπ

Συμφωνώ ότι κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί σε κανέναν ότι δεν θα πάθει το ο,τιδήποτε.
    Αν κατάλαβα καλά εδώ αναφερόμαστε σε παρενέργειες ψυχοφαρμάκων.
    Ξέρω ότι τα ψυχοφάρμακα έχουν όντως πάρα πολλές παρενέργειες. Ξέρω επίσης ότι από μόνα τους δεν βοηθούν κανέναν ψυχικά πάσχοντα. Μπορούν απλώς να έχουν σε καταστολή κάποια συμπτώματα. Η πραγματική θεραπεία θεωρώ ότι είναι εν πολλοίς θέμα απόφασης του ιδίου.

Καταρχάς είπα ότι ένας Κυρίαρχος μπορεί να εξαλέιψει αρνητικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός υποτακτικού αν (και μόνον αν) ο δεύτερος θέλει αυτά να εξαλειφθούν. Αλλιώς κανένας, όσο τέλειος μαστεράς και να είναι, δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτε!
    Όμως, αρνητικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας δεν έχουν μόνον οι ψυχικά πάσχοντες, ούτε όσοι χρήζουν φαρμακευτικής αγωγής.
    Έχουμε όλοι μας. Αν όμως κάποιος υποτακτικός θέλει κατά βάθος να αλλάξει αυτά τα αρνητικά του χαρακτηριστικά, ένας Κυρίαρχος μπορεί να τον βοηθήσει - εμπνεύσει (προτιμώ αυτή τη λέξη   ).

Από φαρμακευτική δεν κατέχω μια