Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Daddy/Mοmmy Issues

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Lady in Corslet, στις 29 Δεκεμβρίου 2015.

1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Από που προκύπτει το συμπέρασμα αυτό, από κουίζ;
    Πάμε παρακάτω, όχι απαντώ εγώ δεν με ''έσπρωξε'' ο daddy μου στο BDSM, μπήκα για άλλους λόγους, τους σωστούς. Άλλο να πεις μ αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες και άλλο θέλω/ψάχνω τον μπαμπά μου.

2. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Και ποιοι είναι αυτοί οι σωστοί λόγοι κατά την άποψή σου ?

3. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Δεν είπα ότι ψαχνουμε απόλυτα τον μπαμπά μας αλλά ένα πιο εξελιγμένο πρότυπο. Ο καθενας στο BDSM μπηκε για τους δικους του λογους ειτε αυτοι ειναι σωστοι ειτε ειναι λαθος.
    Τωρα αν ολα αυτα δεν ανταποκρινονται στην δικη σου πραγματικοτητα μπραβο σου.

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Εξερεύνηση του BDSM, της υποτακτικότητας/σεξουαλικότητας μου, αυτό ισχύει για μένα.

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Κατανοητό, ας μην θρηνήσουμε άλλες Αννούλες όμως!  

6. espimain

espimain Contributor

Δεν ξερω για τους Ντάντιδες, αλλά όταν πρωτοείδα κάπου το status "Babygirl" και έψαξα να δω τι σημαίνει, κατάλαβα οτι πρόκειται για νεαρές που ψάχνουν κάποιον μεσήλικα, να μην πολυπηδάει και να τις συντηρεί.
    Πουτανία "εν τω γεννάσθαι" .  

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Νταξ, γίνεσαι υπερβολικός, όχι όλες αλλά συμβαίνει, ένας να τις συντηρεί, ένας να της πηδάει & άλλος για νταχτιρντί, προσωπικά τις παραδέχομαι αν τα καταφέρνουν.

8. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Μηπως εννοεις sugarbabies?

9. espimain

espimain Contributor

Το sugarbabyes τώρα πρώτη φορά το διαβάζω από εσένα.
    Αλήθεια τι σημαίνει;

10. espimain

espimain Contributor

Πιθανά να είμαι υπερβολικός.
    Αλλά κατά την γνώμη σου, τι υποδηλώνει, όταν κάποια έχει status "Babygirl";
    Τι θέλει να πει η ποιήτρια και τι πρέπει να καταλάβουμε, εμείς οι αναγνώστες;

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Status babygirl/kittycat & άλλα παρεμφερή τα βλέπω στο φετλαιφ, δεν είναι σίγουρες τι θέλουν, νομίζω πιο πολύ γέρνουν σε sessions και τα κλασσικά, καθοδήγηση/ασφάλεια από έναν Daddy.

12. Afsana

Afsana Batida de coco

Ποιοι θεωρουνται σωστοι λογοι για να ασχολειθει καποιος με το bdsm και ποιοι οχι ; παρακαλω θα ηθελα να τους διαβασω.
    Ο καθενας εχει τα δικα του βιωματα , και σιγουρα και τα δικα του συναισθηματικα κενα που καπως προσπαθει να γεμισει. Για εμενα ενας daddy dom ειναι η μια πιο τρυφερη εκδοχη του Αφεντη σε καποιες στιγμες, καποιος που θα μπορω να αποκαλεσω και μπαμπακα γιατι του αρεσει και μου αρεσει !