Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Daddy/Mοmmy Issues

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Lady in Corslet, στις 29 Δεκεμβρίου 2015.

1. elfcat

elfcat . Contributor

Εχω περαςει από το μονοπάτι της επι μακρον σχέσης συμβίωςης με άνθρωπο αρκετά μεγαλύτερο μου. Το τελικό μου συμπέρασμα, είναι οτι συνηθως, όχι πάντα, ο μικρός της παρέας κάποια στιγμή, μεγαλώνει και ο μεγάλος της παρέας γερνάει. Έφυγα όταν κατάλαβα οτι δεν ήθελα να ζήσω στο γήρας πριν ζήςω τη νεότητα μου.

@Lady in Corslet
    Την πατρική προστασία και στοργή, εφ´ όσον δεν αναζητάτε τον μπαμπά σας, μπορείτε να την βρείτε και σε συνομίληκο και σε νέωτερο σας.

2. Lady in Corslet

Lady in Corslet Mind the gap...

Δεν έχει τύχει πότε ουτε να ειμαι ούτε και να γνωρίσω κάποιον συνομήλικό μου που να μπορεί να σκεφτει πιο μπροστά από μένα, πόσο μάλλον να με διαχειριστεί ευρυτερα...

3. Πιάνομαι απο το τελευταίο που είπες απευθυνόμενη στην lady croslet και νομίζω χωρίς να είμαι και σίγουρη ότι ο daddy dom δεν είναι απαραίτητο να μας ρίχνει 25 + χρόνια!! Σε εμένα πάντως μια χαρά θα λειτουργούσε και συνομήλικος μην σου πω και μικρότερος από μένα αρκεί Να είχε τα χαρακτηριστικά αυτά! άρα για μένα τουλάχιστον δεν αποκαθιστά πατρικό πρότυπο με την έννοια της διαφοράς ηλικίας.

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Στο μυαλό μου δεν συνδυάζεται η υποτακτικότητα με την αυτοκαταστροφή.

5. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Θα ηθελες να εξηγήσεις τι εννοείς με "ροπή αυτοκαταστροφικότητας";

6. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Ωραιότατα! Μπορούμε οι υπόλοιπες να έχουμε διαφορετικούς λόγους όμως, έτσι δεν είναι?  

Γιατί οι πιο πάνω λόγοι, πχ για μένα προσωπικά, δεν είναι αρκετοί λόγοι από μόνοι τους.
    Γενικότερα τώρα.

Για μένα ο δρόμος της σκλάβας είναι και πνευματικό μονοπάτι. Και δρόμος προς την αυτοπραγμάτωση.
    Μέσα σ αυτόν τον δρόμο, είδα πως η σχέση μου με τον πατέρα μου, ήταν καθοριστική στο ποια είχα γίνει και στο τι ανάγκες είχα, που χρειάζονταν να εκφραστούν και να εκπληρωθούν.
    Αποδέχτηκα και οικειοποιήθηκα το σύνδρομο Ηλέκτρας και αυτό λειτούργησε για μένα ως επίλυσή του.

Συμφωνώ απόλυτα.

Αντιλαμβάνομαι τι λες, αλλά όπως είπα και σε παράλληλο νήμα, ότι ψάχνεις βρίσκεις. Αν εσύ κουβαλείς την πεποίθηση, πως όπως αξιολογείς, είσαι πιο μπροστά από όλα τα εκατομμύρια αντρών της ηλικίας σου, αυτό ακριβως θα συναντάς.

Εξαιρετικά νήματα κατά την γνώμη μου σχετικά με αυτοκαταστροφικότητα και υποτακτικότητα είναι τα:

https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/distinguish-between-vol-2-Μαζοχισμός-Αυτοκαταστροφικότητα.12040/
    https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/Αυτοκαταστροφικές-τάσεις.8978/

Για Daddy:
    https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/Είναι-ο-Αφέντης-και-γονικό-υποκατάστατο.7118/#post-90285

https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/Εις-το-όνομα-του-Πατρός.6433/

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Το νήμα by the way μου θυμίζει έντονα τις ''Mανούλες του Facebook'', εδώ μπορούμε να τις ονομάσουμε ''Oι κορούλες του BDSM'', LoL!

8. cadpmpc

cadpmpc Contributor

To daddy - mommy's ως έννοια είναι ντυ κωλ και χαζοδυτικότροπη του κερατά...
    Τραβάει το θέμα αλλού γι΄αλλού και ...όλοι οι καλοί/ές χωράνε στο μοτίβο "κουτσοί στραβοί στον Αϊ-Παντελέημονα"...
    Από κοτσωνάτους κουνουπιδοκέφαλους μέχρι ευκαιριακές λουλούκες...
    Και τα ανάλογα σχόλιά τους που τους ξεβρακώνουν.
    Αντιαισθητικό μεν το θέμα, αποκαλυπτικότατο δε..!

9. Lady in Corslet

Lady in Corslet Mind the gap...

Ανέφερα ότι δεν μου εχει τυχει..οχι οτι δεν υπαρχουν. Τα κάναμε και τα test drive μας  ... όταν κάνουμε γενικη συζήτηση αναγκαστικά αναφέρομαι βάση προσωπικών στατιστικών δεδομένων.

10. lara

Καθαρά από περιέργεια.
    Τι ζόρι τραβάς με τα daddy's girl?
    Γιατί νιώθεις την ανάγκη να τονίσεις το οτι εσυ δεν είσαι μια εξ αυτών? Γιατί νιώθεις την ανάγκη να ασχολείσαι καν αν εσενα δεν σε ακουμπά με οποιοδήποτε τρόπο?

Νιώθω πάντως την επιθυμία να αφιερώσω και σε σένα και στην @Lady in Corslet αλλά και στον φίλο @cadpmpc ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια.
    Με αγάπη και κατανόηση!

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Έτσι απλά, απαντάω, όπου θέλω και μου τραβάει το ενδιαφέρον, καλή συνέχεια, λάρα. <3

12. lara

Επίσης αγάπη μου