Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Daddy/Mοmmy Issues

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Lady in Corslet, στις 29 Δεκεμβρίου 2015.

1. Ε πες το ντε τόση ώρα!

2. Σε κάθε αναφορά που εκανα για το θέμα έγραφα ότι ετσι πιστεύω. Δεν Ειπα ότι έχω εμπειρία στο θέμα.

3. espimain

espimain Contributor

Το "daddy" είναι "status" όσο και το "ο ιππότης με το άσπρο άλογο".      

4. SensualityMaster

SensualityMaster Nec temere, nec timide

Τι σε κάνει να πιστεύεις αυτό το πράγμα;

5. Mind'n'Flesh

Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

6. SensualityMaster

Πάνω σε ποιο θέμα τελικά;

7. Mind'n'Flesh

Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

Υπάρχουν-δεν υπάρχουν;
    Τα δεχόμαστε;
    Τα κράζουμε;

8. SensualityMaster

Προσωπικά θεωρώ ότι υπάρχουν και τα δέχομαι. Πιστεύω ότι δεν είναι καλό να κράζουμε πράγματα του BDSM, ασχέτως του αν τα πιστεύουμε ή όχι

9. yagos69

yagos69 Live with a dream, not a substance

Τα issues αυτά μπορεί να προέρχονται από διάφορες εμπειρίες της ζωής των υ. Για μένα δεν είναι κάτι το άσχημο ή το "ξενερωτικό". Είναι ένας τρόπος αναζήτησης τρυφερότητας ή/και προστασίας (ή τουλάχιστον της αίσθησής της) σε κάποιον Κ. Αν το πάρουμε από τη μεριά των "άλυτων θεμάτων", ποιός από μας εδώ μέσα ασχολείται με το BDSM και δεν είναι "άρρωστος, του σατανά" κτλ κτλ; Πηγάζει βαθιά από μέσα μας το όποιο μας φετίχ και καλά κάνουμε και το έχουμε (αφού δεν ενοχλούμε και κανέναν - μάλλον   ).
    Δεν το αναζητώ αποκλειστικά. Μόλις πρόσφατα (εδώ κι ένα χρόνο) ανακάλυψα ότι μου αρέσει και έτσι ακόμα προσπαθώ να το καταλάβω όσο καλύτερα μπορώ (όχι γιατί το θεωρώ κάτι κακό μέσα μου, απλά γιατί θέλω να ξέρω από πού προέρχεται σε μένα). Επομένως δεν αποτελεί κάποια προϋπόθεση στο γούστο μου (αν και καλοδεχούμενη).
    Όχι, δεν αποτελούσε αφορμή να ξεκινήσω το ταξίδι μου, αλλά αποτελεί έναν από τους λόγους να το συνεχίσω.

10. Entheogen

Entheogen Premium Member

Mε μία πολύ πρόχειρη αναζήτηση του όρου ''daddy issues'' παρατηρεί κανείς ότι αναφέρεται σε ένα μεγάλο εύρος «ζητημάτων» και συμπεριφορών.

Κακή σχέση με πατέρα, απουσία πατέρα, σχέση με αυταρχικό πατέρα ,αναπλήρωση πατέρα, απόρριψη από πατέρα, κακοποίηση από πατέρα...

Αναζήτηση πατρικού προτύπου, αναζήτηση άντρα μεγαλύτερης ηλικίας, υποταγή σε ερωτικό σύντροφο, αναζήτηση πλούσιου άντρα, εκκεντρικό ντύσιμο, αναζήτηση επιβεβαίωσης από τον άντρα, αναζήτηση στοργικότητας κ.ο.κ.

Το ζήτημα όμως δεν είναι να ορίσουμε τον αμερικανόστροφο πράγματι όρο daddy issues (ή τον κάπως πιο δόκιμο father complex?).

Το ερώτημα για μένα είναι αυτό που ορίστηκε στην αρχή του νήματος ,εάν δηλαδή ένας Κ αναζητεί ή όχι υ με τέτοια χαρακτηριστικά ή ανάγκες.
    « Πόσοι έχετε την τάση να αναζητείτε υ που να έχει τετοιες ανάγκες?
    Είναι για εσάς προϋπόθεση το να έχει και να καλύπτετε αυτή την ανάγκη στο υ σας μέσα σε μία σχέση D/s ή M/s? »

Όταν τέτοια ζητήματα είναι εμφανή και άρα «αδούλευτα» από την υ, για εμένα είναι αποτρεπτικά. Για έναν μόνο λόγο. Θεωρώ πως απαιτούν τρομερά μεγάλη προσοχή στη διαχείρισή τους από τον Κ. Αφορούν ευαίσθητα σημεία της ψυχοσύνθεσης της υ τα οποία αν δεν αντιμετωπιστούν ή κατανοηθούν σωστά θα έχουν άσχημα αποτελέσματα κυρίως στην ψυχολογία του ατόμου.

Είναι κάτι το οποίο δεν θεωρώ εαυτόν 100% έτοιμο.

Προτιμώ προς το παρόν υ με μεγαλύτερο δείκτη αυτογνωσίας και βεβαιότητας ως προς τα «θέλω» της.

11. G_E

G_E Contributor

Κανονικά θα έπρεπε να γράψω πολλά σ' αυτό το θέμα αλλά η ροή του με μπέρδεψε. Ο Κ ούτως ή άλλως είναι "μπαμπάς" υπό την έννοια οτι καθοδηγεί, εκπαιδεύει, θέτει όρια, τιμωρεί, έχει την ευθύνη. Το αν αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες, είναι άλλο θέμα αλλά δεν έχει μονοσήμαντη εξήγηση. Ως "μεγαλύτερος άντρας" έχω δει πολλές περιπτώσεις.

12. SensualityMaster

Θα σταθώ σε αυτό εδώ, στο οποίο συμφωνώ ιδιαιτέρως. Προσωπικά έχω δει και το αντίθετο, δηλαδή μεγαλύτερης ηλικίας υποτακτική με μικρότερης ηλικίας κυρίαρχο να έχουν DD/lg σχέση οπότε θεωρώ, με κίνδυνο να κάνω και λάθος, ότι η ηλικία είναι ένα μικρό κομμάτι μονάχα που παίζει ρόλο, ίσως και καθόλου καμιά φορά, με μεγαλύτερο ρόλο να παίζει το ακόλουθο κομμάτι:
    • ευθύνη,
    • καθοδήγηση,
    • εκπαίδευση,
    • θέσπιση, και κυρίως τήρηση ορίων
    Προσωπικά όσες φορές έχω βιώσει σχέση DD/lg, αυτό που την διακατείχε ήταν η πιο "παιχνιδιάρικη" μορφή της, παρόλο που η δυναμική ήταν εκεί. Δεν κρύβω ότι την "παιχνιδιάρικη" μορφή τη θέλω, μου αρέσει, και με καυλώνει.