Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Data Domination

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος AlexanderV, στις 3 Δεκεμβρίου 2019.

1. AlexanderV

AlexanderV Contributor

Να μία εκδοχή κυριαρχίας που δεν την είχα ξανακούσει: κύριοι πληρώνουν μία Techdomme (cyber Dominatrix!) να έχει πρόσβαση στον υπολογιστή τους και να καθορίζει εκείνη σε τι θα έχουν πρόσβαση, τι θα δουν και αν θα το δουν και για πόσο θα το δουν!

Το link του άρθρου:
    https://popaganda.gr/pop-news/xechaste-tis-dominatrix-irthan-i-techdommes/

2. Keeper_

Keeper_ Dominant: One who guides and protects another

Cyber Nanny λεγόταν στα νειάτα μου  

3. tithon

tithon Contributor

κάθε σοβαρή εταιρεία έχει έναν ή μια ομάδα διαχειριστών ασφαλείας. πολλοί άνθρωποι ζουν απ' αυτό.

4. AlexanderV

AlexanderV Contributor

Και το περιτύλιγμα στο dressing για να βγαίνει πιο όμορφα η ζωή  Κάτι σαν το "θα σου βάλω και σως για να γλυστράει"!

5. D Q Juls

D Q Juls Αρχή...Διαδρομή...Ηδονή...

Σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω επάγγελμα!
    Μα τι ωραίες δουλειές είναι αυτές ρε γμτ...   

6. AlexanderV

AlexanderV Contributor

Μα να μπορούν οι γυναίκες να βγάλουν τέτοια λεφτά και να το σκέφτονται!
    Εγώ πραγματικά ζηλεύω!

7. Συμφωνώ...

Πέρα από την πλάκα, δεν ξέρω τι είδους απόλαυση μπορεί να λαμβάνει κάποιος υ επιλέγοντας μια τέτοια Κυρίαρχη.

Ξερω ότι κάποιες /κάποιοι Κ ελέγχουν ακόμη και αυτό το κομμάτι αλλά να ελέγχουν ΜΌΝΟ αυτό ;

@AlexanderV κι εγώ ώρες ώρες ζηλεύω τις Pro αλλά μετά σκέφτομαι ότι απλά δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου και παρηγοριεμαι  

8. AlexanderV

AlexanderV Contributor

Ναι, αλλά για σένα είναι μία απόφαση. Για μένα η απόφαση εμπεριέχει και την αλλαγή φύλου! Έχω μεγαλύτερη απόσταση να διανύσω 

9. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Ξεκινάω δεύτερη δουλειά!
    Μόνο σοβαρές προτάσεις.
    Θα τηρηθεί σειρά μεγέθους.

10. Του password να φανταστώ ;  

11. D Q Juls

Μα κι εγώ ζηλεύω!!!
    Κάτι έχω καταλάβει πολύ λάθος στη ζωή μου.
    Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.   

12. D Q Juls

Καλά κι εγώ που δεν κάνω αυτή τη δουλειά που κάνω καθώς και κάποιες άλλες που έχω κάνει κατά καιρούς δε λες και ότι ταιριάζουν στο χαρακτήρα μου!
    Αν ήταν να κάνω μόνο δουλειές που ταιριάζουν στο χαρακτήρα μου μάλλον δε θα δούλευα ποτέ...