Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Day 3

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 28 Ιουνίου 2023.

1. slave32

slave32 Contributor

Με πηγε σπιτι του. Με γαμησε στη κυριολεξια στομα και κωλο. Τον κωλο δυο φορες. Μου εδειξε τα μαστιγια του!
    -θα με μαστιγωσετε;
    -Οχι μονο τους σκλαβους μου μαστιγ⁸ωνω.
    Με πηρε μια στεναχωρια, εγω δεν ημουν⁸ σκλαβος του δηλαδη; Ό

-Συγγνωμη

Ηρθε κοντα μου, με εβαλε στην αγκαλια του
    -Εισαι σιγουρος;
    -Μαλιστα Κυριε.. θελω να γινω σκλαβος Σας.
    Χαμογελασε. Σηκωθηκε μεήή εδαφος και αρχισε να γαμαει το στομα μου. Οχι οπως πριν, βιαια. Εντονα.

Δεν ημουν πια ο Μσριος, ημουν ο σκλσβος του.

2. slave32

slave32 Contributor

Φοβηθηκα στην αρχη γιατι ηταν απιστευτα διαφορετικος με οτι ειχε συμβει την προηγουμενη μερα. Ηταν πρωι και γαμουσε τοσο εντονα τον φαρυγγα μου. Εδειχνε διαφορετικος. Εχυσε κ κρατησε το στομα μου κλειστο με το χερι του μεχρι να το καταπιω.

-Μπραβο καλο μου.

-Περιμενα πολυ καιρο αυτη τη στιγμη. Φοβασαι;
    -Μαλιστα Κυριε
    -Για ποιον λογο;
    -Αλλαξατε αποτομα. Γινατε βιαιος.
    -Θα το συνηθισεις.
    Η απαντηση του δεν χωρουσε αμφισβητηση.
    -Ντυσου!
    Διεταξε! Εχασα τη γη κατω απο τα ποδια μου.
    -Μπορεις να επιστρεψεις σπιτι σου.
    Δεν ηξερα τι λαθος εκανα και με εδιωχνε. Δεν τολμουσα να ρωτησω.

-Ειναι Σαββατο πρωι. Θα πας σπιτι σου, θα κοιμηθεις και θα ξεκουραστεις. Το απογευμα θα ερθω κι εγω εκει. Θα σε μαστιγωσω στο σπιτι σου για πρωτη φορα.

-Μαλιστα, Κυριε.