Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Day 4

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 8 Ιουλίου 2023.

1. slave32

slave32 Contributor

Ειχαμε αρχισει να περναμε πραγματικα ομορφα. Αλλες φορες σπιτι μου, αλλες στο δικο του. Ειναι πολυ καλος! Ομορφος, δυνατος, αυστηρος! Ειχε παει ενα επαγγελματικο ταξιδι, τον περιμενα να ερθει πως και πως. Πρωτη φορα που περασαν 10 μερες χωρις να τον δω.

Ημουν στη δουλεια. Με πηρε τηλεφωνο.
    -Μικρο μου γυρισα
    -Δεν φανταζεστε ποσο χαιρομαι.
    -4 και 15 να εισαι στο σπιτι μου, φερε μερικα ρουχα μαζι σου, αλλα καθολου εσωρουχα. Θα μεινεις σε μενα για τον υπολοιπο Μαϊο!
    Χαμογελασα τοσο πολυ. Πρωτομαγια ηταν μολις χθες.
    Ζητησα να φυγω μια ωρα νωριτερα να παω να ετοιμαστω.

Χτυπησα τη πορτα του. Μου ανοιξε. Με πηρς μια τεραστια αγκαλια κι αρχισε να με φιλαει, τραβωντας με μεσα στο σπιτι
    Με γυμνωσε. Κοιταξε το ρολοι στο αριστερο του χερι.
    -Αργησες!
    Εσκυψα το κεφαλι μετανιωμενος. Ηθελα να του πω για την κινηση, για την απεργια των μμμ. Βουβαθηκα, παρατηρωντας την αυστηροτητα στα ματια του.
    -Να φερω το μαστιγιο, Αφεντη;
    Με αρπαξε παλι, με επνιξε στα φιλια.
    Η γλωσσα του τοσο υγρη. Εμπηγε τα νυχια του στο σωμα μου, καυλωνα.
    -Φυσικα και θα σε μαστιγωσω, αλλα οχι ακομα.
    Δεν ξερω αν ενιωθα ανακουφιση ή απογοητευση.
    Την αλλη στιγμη ημουν στα ποδια του μου τις εβρεχε με το γυμνο του χερι. Πρωτη φορα που το εκανε, πρωτη φορα που τον ενιωθα! Σαν ξυλινο κουπι οι παλαμες του, κοκκινησαν τα κωλομερια μου, επιτρεποντας τα πρωτα δακρυα μου να ξεγλιστρησουν απο τα ματια μου.
    -θελω να ερθεις να μεινεις μονιμα μαζι μου , σκλαβε;
    -Μαλιστα, Αφεντη.

-Δεν ειναι τοσο απλο. Σε θελω σκλαβο, οχι υποτακτικο μου. Θα εχω την πληρη κυριοτητα σου.
    Τα χερια του συνεχιζαν να με ξυλιζουν.
    -θελω να εχω το ελευθερο να σε μεταμορφωσω σε οτι θελω, δεν θα υπαρχουν δικαιωματα, θελω και ορια. Θελω την πληρη συγκαταθεση σου σε αυτο.
    -Οριστε με Κυριε οπως επιθυμειτε. Εσεις ξερετε τι ειναι καλο και τι ειναι κακο για εμενα!

Με εριξε κατω, επεσα στα γονατα μπρος του, γυμνος με το κεφαλι στο πατωμα. Ετοιμος να υπακουσω καθε εντολη του. Ενιωσα το ζεστο του κατουρο να πεφτει πανω μου. Με εβαλε να γλειψω το πατωμα. Με ξεφτιλιζε.

-Πηγαινε να πλυθεις θα ερθει ο Ηλιας σε λιγο;
    -Ποιος Ηλιας, Κυριε;

2. slave32

slave32 Contributor

Μου ηρθε ενα χαστουκι και μετα αλλο ενα κι αλλο ενα.
    Με αρπαξε απο το λαιμο με εσφιξε, κοβονταν η ανασα μου κι εβαλε το κρεας του μεσα στο στομα μου.
    -πρεπει να μαθεις να το βουλωνεις, σκουπιδι!
    Με εσφιγγε πολυ, με χαστουκιζε κ γαμαγε βαθεια το λαιμου! Πονουσα πολυ, πνιγομουν! Δεν τον ενιαζε καθολου. Συνεχιστηκε αυτο για ωρα, περιπου 20 λεπτα, με εστησε τεσσερα, μπηκε αποτομα μεσα μου, κανοντας με να κραυγαζω. Τραβαγε τα μαλλια μου, με γαμουσε δυνατα, πονουσα. Μου αξιζε!

3. darkmoon_o

darkmoon_o Στα πόδια Του

Εάν ρωτάς χωρίς άδεια...σου άξιζε  

4. darkmoon_o

darkmoon_o Στα πόδια Του

Χαίρομαι που το απολαμβάνεις..

5. slave32

slave32 Contributor

Σας ευχαριστω πολυ