Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Dirty talk - λεκτικη ταπείνωση / βια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Danee13, στις 3 Σεπτεμβρίου 2024.

1. Danee13

Danee13 New Member

Καλησπέρα και απο εμενα!
    Είμαι σχετικά νεα domme. Η υποτακτικη μου έχει εκφράσει αρκετές φορες πως της αρέσει να τις μιλάνε στο σεξ.
    Κάπως κομπλαρω και δεν ξερω τι να πω.
    Δεν κολωνω να μιλήσω. Δεν ξερω τι να πω!
    Ξέρω πως της αρέσει η λεκτικη βια/ταπείνωση.

Πείτε μου εμπειρίες με φράσεις ή φρασεις που σας αρέσει να ακουτε ή αν υπάρχει καποιο thread που δεν εχω ανακαλύψει εδω μεσα ανάλογο

2. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Καλησπέρα.

Η ιδέα είναι ότι η υποτακτική είναι εκεί να για να ικανοποιεί εσάς και όχι το αντίθετο.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος, ωστόσο αν σας έβγαινε να τα "χώνετε" στο σεξ με αυτό τον τρόπο, θα το κάνατε από μόνη σας. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι αυτό δε γίνεται ακριβώς επειδή δεν είναι ιδιαίτερα του γούστου σας, και εξού και αυτό που έγραψα παραπάνω.

3. slave32

slave32 Contributor

καλως ηρθες. Μην ακους σχετικα για το τι ειναι κυριαρχια και υποταγη. Θα σου πάρουν τα αυτια για το πως να ονομαζεις την σχεση σου, λες και τους αφορα η σχεση σου. Οσο μπορεις να κλεισεις τα αυτια σου σε αυτα τα ανευ λογων πατροναρισματα αυτο ειναι καλο!

Στο θεμα μας τωρα, πρεπει να βρεις λεξεις κλειδια που θα την κανουν να αισθανθει αβολα!
    μπορει να ειναι εξ ισου καυλωτικο το να την πεις πουτανα ή να την χαρακτηρισεις με το ονομα καποιας καποιου που δεν γουσταρει.
    Πχ. Τον πρωτο καιρο με ενοχλουσε να με αποκαλει με το ονομα του πρωην του ο Αφεντης μου και με καυλωνε απιστευτα, αλλα μετα, το θεμα της ταπεινωσης.

4. Όνομα

Όνομα Regular Member

Χαίρεται.

Ίσως βοηθήσει να ακούσετε τις δικές της παραδοχές.
    Μετά μπορείτε να αποφασίσετε, πως θα χρησιμοποιηθούν από εσάς.

5. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Και μόνο η σιωπή αρκεί να ταπεινωθεί η υπό σου. Εσύ αποφασίζεις τι λες, πότε το λες .