Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Disclaimers

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Flowform, στις 8 Φεβρουαρίου 2011.

1. Flowform

Flowform Regular Member

Μου χρειαστηκε, και σκεφτηκα οτι μπορει να χρειαστει και σε αλλους.

Για οσα μας καταμαρτυρησαν και θα μας καταμαρτυρησουν στο μελλον, ας ανακοινωσουμε εδω οτι απλα, δεν ειμαστε ελεφαντες.
    Η χρηστικοτητα ειναι οτι μπορεις να παραπεμπεις στο ποστ του disclaimer σου με ενα συνδεσμο κι ετσι να μη χρειαζεται να επαναλαμβανεις τα ιδια και τα ιδια (οχι, δεν ειμαι ελεφαντας, οχι δεν ειμαι ελεφαντας κλπ).

---------- Post added at 12:52 ---------- Previous post was at 12:02 ----------

Διευκρινηση 1: Το προφιλ μου αλλα και οτιδηποτε απο τις δημοσιευσεις μου ειναι προσωπικο δεδομενο. Δεν εχει την αδεια κανενας, ειτε δημοσιογραφος, ειτε ινστιτουτο ειτε κρατικος οργανισμος, ειτε απλος ανθρωπος να αναδημοσιευσει ή χρησιμοποιησει ολοκληρο ή τμημα καποιου κειμενου μου, και αν το κανει αυτο παραβιαζει τη νομοθεσια περι προσωπικου απορρητου με νομικες συνεπειες τις οποιες θα διεκδικησω.

Διευκρινηση 2: Η χρηση των ορων Master/slave και Αφεντης/σκλαβος αναφερεται σε lifestyle slavery, δηλαδη στη συνειδητη επιλογη ενηλικων να ζησουν με τον τροπο που αυτοι επιλεγουν, αφου ενημερωθουν καλα για οσα αφορουν την επιλογη τους. Συμφωνα μαλιστα με το αναθεωρουμενο DSM, καποιος που διαλεγει αυτο το lifestyle δεν θεωρειται ψυχικα αρρωστος, αρα εχει την ικανοτητα διακρισης και επιλογης.