Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

1. Alpha Wolf

Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

Τροφη για σκεψεις.

Το επιχειρημα των ΜΜΜ στθερης τροχιας ειναι, επειδη ειναι σε... σταθερη τροχια, κινουνται πιο... σταθερα, απ οτι τα αλλα μεσα.

οκ. Στην Αθηνα, το τραμ θελει διπλασιο χρονο να κανει την ιδια αποσταση, απ οτι ενα ι.χ.

Καλο? πολυ καλο.

2. Alpha Wolf

Προφανως δεν εχεις δει το "independance day"  

3. MasterK77

MasterK77 Regular Member

Αυτό με τα επικά μπουνίδια του Ουήλ Σμιθ στον εξωγήινο πιλότο που έμοιαζε με διασταύρωση predator και κταποδιού? Πάνε χρόνια. Είδα πρόσφατα το Ghost in the Shell με την Γιόχανσον, μεταφορά του ανιμε Ghost ın the Shell, βασισμένο (ή καλύτερα, εμπνευσμένο εν μέρη) στο Ghost in the Machine. Αν σάρεσε συστήνω ανεπιφύλακτα αυτή εδώ την ανάλυση, η οποία έχει άμεση σχέση με τα κεντρικά νοήματα τοσο της ταινίας όσο και των νοημάτων που περιφέρουν αυτό το νήμα, one way or another:
    https://anewkindofhuman.com/esoteric-meaning-behind-movie-ghost-shell-film/
    (Υποψιαζομαι ότι ο Άσιμοφ θα ήταν φαν)

Κανε τον όμως λιγο πιο λιανό τον συσχετισμό που έχεις στο μυαλό σου για να πάρω μια καλύτερη ιδέα. Independence day, Darpa (να υποθέσω ότι το λαηκ ήταν γιατι συμφώνησες με την συγκεκριμένη υπόθεση, αν όχι, πες), A.i., θαμμένα λεφτά σε ερευνητικά κέντρα. Ποιός ο συσχετισμός?

Last edited: 17 Οκτωβρίου 2018
  4. Alpha Wolf

Σε ενα σημειο λεει ξεκαθαρα οτι χρεωσαν ενα καπακι τουαλετας κατι μυρρια....

Ειναι στιγμες, που τους φευγουν κατι τετοια επικα.

και ιπτανται....

5. MasterK77

MasterK77 Regular Member

Ποιος λεει?Που το λεει? Κάτι πιο συγκεκριμένο/σχετικό για να μη μας κάνουν και καμιά τηλεμεταφορά στο off topic discussion? (σου κάνω μια πρόβλεψη... θα μας κάνουν   )

Αν εννοεις τα 'black budget' οπως τα λένε κάποιοι για πολεμικό εξοπλισμό αυτά είναι άλλο θέμα φτάνει κανείς να δεί τα νούμερα που 'παιζονται' σε αυτούς τους τομείς. Τα δυο δις που δηλωσαν για ερευνες σε A.i. research, δεν είναι τίποτα μπροστά στα τρίς που παίζονται στο military industrial complex. Δεν λέω ότι δεν έβαλε στο μάτι και o στρατός την τεχνητή νοημοσύνη, κάθε άλλο και κατα πάσα πιθανότητα επένδυσαν πολύ περισσότερα απο όσα δηλώνουν δημόσια.

6. Alpha Wolf

Επισημα τα στρατα ψαχνουν για ΑΙ. Στην πραγματικοτητα ομως πετανε στο αφγανισταν μαυρους και πορτορικανους, εντελως αναλωσιμους για την κενωνια τους.

Με πολυΧρωμες εικονες τους πουλανε φουμαρα για ανωτερες τεχνολογιες και υπεροπλα, οτι εκανε κι ο αδολφος δηλαδη.
    Αλλα στην πραγματικοτητα, παιδακια τους βαζουν τρικλοποδιες και γυναικες τους κοβουν τα λαρυγκια.

Τα αμερικανα ζουν σε μια δικη τους πραγματικοτητα. Εαν πεισεις, ανεβαζεις την αξια σου στο χρηματιστηριο. Η απλ ειναι η μεγαλυτερη εταιρεια στον κοσμο. Παροτι οι κινεζοι φτιαχνουν τα ιδια και σε πολυ μεγαλυτερες ποσοτητες. Ο ετοιμοθανατος επεισε πολυ κοσμο επι σκηνης.

7. MasterK77

MasterK77 Regular Member

Βρε εγω σου λεω οτι ανεπίσημα το ψάχνουν ακόμη περισσότερο. Το δηλωμένο budget δεν χρειάζεται να είναι προπέτασμα καπνού και μπορεί καποιος να δεί τα αποτελέσματα και τις εφαρμογές του. Μην ξεχνάμε ότι το ιντερνιέτ το είχε ο στρατός κατι δεκαετίες πριν 'βγεί' προς τα έξω.
    Επίσης, είναι εύκολα συγκρίσιμα τα μεγέθη των επενδυσεων σε τεχνητή νοημοσύνη που γίνονται απο ιδιωτικές εταιρείες και κράτη / οργανισμούς, απο ποιές χώρες και σε ποιο κλάδο (ιατρική, τεχνολογία, πληροφορική, γεωργία, ενέργεια κλπ).

Τα υπόλοιπα τα αφήνω γιατί ναι μεν έχουν ενδιαφέρον αλλά ξεφεύγουν λίγο του θέματος.

8. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

διακρίνω μια διάχυτη αμφιβολία για το στάτους σας κ. Μπορεαλις"

9. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Βλέποντας το στάτους μου με ειλικρίνεια κ. Περσεφόνη το αναγνωρίζω μέσα από δύο τάσεις:

α)Την τάση να κυριαρχώ, που για μένα μεταφράζεται στο να αφαιρώ όσο γίνεται μεγαλύτερες ποσότητες ανεξαρτησίας και αυτοβουλίας από εκείνη την οποία κυριαρχώ εγκαθιστώντας όσο γίνεται μεγαλύτερες ποσότητες ελέγχου και επιρροής.

β)Την τάση να διατηρώ και να προφυλάσσω όσο το δυνατόν μεγαλύτερες ποσότητες ανεξαρτησίας και αυτοβουλίας για τον εαυτό μου.

Για την πρώτη το αποτέλεσμα συνήθως το ορίζουν οι δικές μου ενέργειες, κυρίως το πόσο σωστές θα είναι, το πόσο σωστά θα διαβάσω την άλλη κτλ κτλ.
    Για την δεύτερη το αποτέλεσμα πιστεύω ότι δεν εξαρτάται μόνο από εμένα τουλάχιστον στο βαθμό που εξαρτάται η πρώτη.

Έως τώρα δεν έχει τύχει να βρεθεί κάποια να πω ότι μου ανέβηκε στο κεφάλι, παρόλα που έχω αντιμετωπίσει καλές προσπάθειες κάποιες φορές. Αλλά όπως είπα και πριν, δεν έχει τύχει. Θα με έβρισκα λίγο ουτοπικό και ενάντια στις βασικές μου αρχές και αντιλήψεις αν έλεγα ότι θα είμαι πλήρως ανεξάρτητος και αυτόβουλος ότι και να γίνει όποτε και να γίνει. Τούτο όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα πολεμάω πάντα για την ανεξαρτησία μου και αυτοβουλία μου με νύχια και με δόντια ή ότι αισθάνομαι υποτακτικός, ότι δηλαδή θα απολάμβανα το να τελώ υπό κυριαρχία με τον τρόπο που ένας υποτακτικός ή μία υποτακτική το απολαμβάνει και το βιώνει ως ανάγκη.

Αναγκαία και ειλικρινώς, αλλά όχι επιδιώκοντας, θα γίνω λίγο bdsmικά ρατσιστής λέγοντας ότι βρίσκω μακράν περισσότερα πλεονεκτήματα στο να βιώνει κάποιος το στάτους μου εν συγκρίσει με τα αντίθετα στάτους και στον αντίποδα λίγο σεξιστικός (που μου έχει λείψει) λέγοντας:

α) αυτό που έχω ξαναπει σε άλλο νήμα, ότι μία κυριαρχική γυναίκα είναι πάντα μία γυναίκα και δεν είναι απίθανο να βρεις την άκρη του νήματος των ανασφαλειών της και να το ξετυλίξεις έως την υποταγή της, και
    β) ακόμη και για το πιο κυριαρχικό καράβι μπορεί να υπάρξει ένα υποτακτικό μουνί να το σύρει έως του Έβερεστ την κορυφή.

Λυπάμαι λοιπόν κ. Περσεφόνη που το ότι μη παρουσιάζοντας την εικόνα του μέσου μαστερά του χώρου που διακυρήτει περίτρανα ότι όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει και όλα τα υποτάσσει και σε τίποτα και πουθενά δεν υποτάσσεται σας οδηγεί στο να διακρίνεται μία, διάχυτη μάλιστα, αμφιβολία μου για το στάτους μου. Λυπάμαι που δεν μπορώ να την συμμεριστώ, σας υπόσχομαι πάντως πως αν ποτέ θελήσω να σας υποτάξω τούτο θα γίνει επαρκώς και ακεραίως, στην περίπτωση που είχατε τέτοια ανησυχία ή αμφιβολία.

10. ἀστράρχη

...πίστεψτε με ..δεν ήταν αυτό η πηγή του προβληματισμού μου.

Αχ μα δεν σας έχω εμπνεύσει ακόμη; Τι άλλο να κάνω;

11. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Θα σας ήταν εύκολο να με διαφωτίσετε ?

12. ἀστράρχη

Καθόλου εύκολο, απο την στιγμη πόυ δεν έγινα ήδη κατανοητή.

Δεν πειράζει, δεν το χούμε όλοι με όλους, αυτό λέμε