Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

1. lotus

lotus Silence

Ε, ναι αν είσαι θετικός άνθρωπος  

2. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Φαίνεται ότι κατα μία έννοια τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται. Χλαπακιάζοντας μετά μεγίστης βουλιμίας αριστοτεχνικώς ψημένο καλτσόνε (γίγας με έξτρα ελιές και φέτα) διάβαζα κάποια νήματα του 2012 σε συζητήριο ξεχασμένο και σκονισμένο.

Σε ένα νήμα με τίτλο μέσες άκρες "Γιατί bdsm ?" η απάντηση σου ως κύκνος τότε ήταν : "Θέλω το σώμα σου, το μυαλό σου και την καρδιά σου, θα μου τα δώσεις χωρίς να μου ξανακάνεις καμία ερώτηση επ'αυτού ;"

Αυτό το παραπάνω το είχες γράψει πριν καν σε διαβάσω για πρώτη φορά. Και αν δεν είναι αργά θα ήθελα να σου προσάψω ένα remote like.

3. AuroraBorealis

Φαίνεται ότι για τον Τιθών είναι απλά διασκέδαση, για μένα μία από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις είναι να κάνω ντους σε μία ντουζιέρα που θα τρέχουν ζεματιστά οιστρογόνα στο κεφάλι μου.

4. espimain

espimain Contributor

Θα σου χαλάσει η χωρίστρα αφού      

5. AuroraBorealis

Γάμησε τα.. και μετά θα θέλει τζουγράνα για να την ξαναστρώσω. Άσε που μπορεί να βγω από το μπάνιο και να πρέπει να πάω να μου ράψουν σουτιέν.

Μπα, δεν λέει.. θα βρω άλλη ultimate φαντασίωση.

6. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Πάνω από όλα θεωρώ κορυφαία τη συγκυρία με το καλτσονε, οφείλω να ομολογήσω   
    Ευχαριστώ για την ανάμνηση  
    Ορμονικό Τσερνόμπιλ...
    Τουλάχιστον η ραδιενέργεια ξέρουμε πλέον πώς μας σκοτώνει  

7. brenda

brenda FU very much

Τουλάχιστον οι εμμηνοπαυσιακές δεν έχουν απαραίτητα μειωμένη σεξουαλική επιθυμία, ούτε ψάχνουν για υποκατάστατα.
    Στα δόντια να τους κοιτάτε κορίτσια.
    Γιατί άμα βγάλει ο άντρας φρονιμίτες τι να τον κάνεις;
    Να του σερβίρεις το τίλιο;  

https://www.onmed.gr/sexoualikothta...a-3-vasika-symptomata-poy-prepei-na-gnorizete

8. cadpmpc

cadpmpc Contributor

A πα πα πα...Βιασύνες, ζέστη, βαριεστημάρα, a la carte..? Ούτε ένα άβαταρ..!
    Eρωτηματικά, πολλά ερωτηματικά, απλώς...

9. Alpha Wolf

Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

10. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Είσαι ο δεξιά ή ο αριστερά;

11. Alpha Wolf

Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

Ακου ερωτημα. Και οι δυο, φυσικα. Διαλεγεις και παιρνεις οτι σε βολευει.

Last edited: 22 Ιουλίου 2019
  12. lotus

lotus Silence

Εξιτάρει τη φαντασία