Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. slave32

    slave32 Contributor

    Καλα βρες τα πρωτα με τον εαυτο σου εσυ και μετα παμε για γκουαντσιαλε
     
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Πιπέρι, αυγό, πεκορίνο και γκουαντσιάλε.
     
  3. καρπουζι με φετα. μπλιαχ
     
  4. Just_Me

    Just_Me Contributor

    Με βεβαιότητα λέω πλέον πως
     
  5. slave32

    slave32 Contributor

    Το πεκορινο δε μ αρεσει πολυ, να βαλουμε λιγο μυζηθρα;
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Μπορείς να βάζεις ό,τι θέλεις, αλλά αυτό που θα φτιάξεις για να ονομαστεί καρμπονάρα πρέπει να έχει τα συγκεκριμένα υλικά. Η φασαρία δεν γίνεται για το αν το T/b είναι μέρος του BDSM (φυσικά και είναι) αλλά γιατί συνεχώς εμφανίζεται η σύγχυση μεταξύ όρων που σημαίνουν *συγκεκριμένα* πράγματα, το ανέφερε πριν λίγο και σε άλλο topic η @iDontKnow

    Για να ελαφρύνουμε το θέμα, εγώ -καθότι αφηρημένος- ξεχνάω τα ονόματα των υλικών και αντί για "πεκορίνο" και "γκουαντσιάλε" τα λέω "παγουρίνο" και "γκουαρντιόλα". Εξακολουθεί ωστόσο να είναι καρμπονάρα, γιατί τα υλικά -ασχέτως ονομαστικής γραφικότητας εκ μέρους μου- είναι τα ίδια.
     
  7. slave32

    slave32 Contributor

    Οχι η φασαρια γινεται γιατι με την διαθεαη πολλων να τα ονοματιζουν ολα εχουν πεταξει πολλους εξω, ακομη και αυτους που πρωτοεφτιαξαν τα πραγματα εδω. Βαζετε ταμπελες στα παντα και αν καποιος βαλει το d/s και το s/m στη σχεση του σα τιτλο και δεν συμφωνει με τα "παρεακια" δεχεται επιθεση!

    Δεν ενοχλει απο οτι βλεπω, η δουλιτσα μας να γινεται.
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Καλά κάνουν, η άγνοια και η ξερολίαση είναι δυνητικά επικίνδυνη στο αντικείμενο το οποίο πραγματεύεται το φόρουμ.

    Το φόρουμ υπάρχει 18 χρόνια, το να έρχονται και να φεύγουν ακόμα και οι πιο παλιοί δεν αποτελεί έκπληξη. Και ναι, υπάρχουν και αυτοί που τους "πέταξε" το φόρουμ όπως υπάρχουν και αυτοί που το παράτησαν γιατί διαφωνούν ή γιατί το βαρέθηκαν.

    Σε όποιον δεν αρέσει,η πόρτα είναι ανοιχτή. Κανείς δεν είναι εδώ με το ζόρι.
     
  9. espimain

    espimain Contributor

    Ναι αυτή είναι η επίσημη συνταγή της οποίας και είμαι θιασώτης.
    Αν διερευνήσεις λίγο την ιστορία της συνταγής όμως, δεν τραβάς απλά τα μαλλιά σου, αλλά τις κωλότριχες σου.
     
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Please elaborate, αν έχεις χρόνο και διάθεση!
     
  11. espimain

    espimain Contributor

    Με πολύ απλά λόγια, χωρίς λεπτομέρειες.
    Η δημιουργία της συνταγής έχει να κάνει με Αμερικανούς στρατιώτες (στην περιοχή της Ρώμης, προς το τέλος του Β' ΠΠ) που αξιοποίησαν το μπέικον και το στρατιωτικό τυρί σε κονσέρβα, που είχαν στα εφόδια τους.
    Δεν υπάρχουν παλαιότερες αναφορές στην συνταγή.
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Ορίστε, να που μάθαμε και κάτι ακόμα, πάντα νόμιζα ότι ήταν παραδοσιακή ιταλική συνταγή!

    Ευχαριστώ!