Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

1. Guiltless

Guiltless Handle with care

Εγώ σας παρακαλώ να με αφήσετε απέξω από τις προσωπικές και πολιτικές σας εμπάθειες και τις αστείες γενικεύσεις.

2. Zack

Zack New Member

3. ASTERI

ASTERI ...

εγώ δύο συμπεράσματα
    στην Θεσσαλονίκη έχουν μεγαλύτερη φαντασία στα φετίχ (γιαυτό και ποιο χαμηλά τα φετιχιστικά)
    και ότι οι πατρινές γαμάνε

4. Zack

Zack New Member

και ότι οι πατρινές γαμάνε
    Χαχαχα σίγουρα πράγματα!

5. skia

skia Contributor

... Και δέρνουν;  

6. rea..

rea.. Contributor

χαχαχα Κάποια στιγμή πρέπει να παίξουμε μια τελική μάχη endgame, να ξεμπερδεύουμε με αυτήν την.. αλητεία! 

7. mystique

mystique Owned Premium Member Contributor

May the force be with us 

8. rea..

rea.. Contributor

χαχαχα  

9. leuko25

leuko25 Regular Member

Ρε φίλε μα σοβαρά τώρα έδωσες απάντηση για να μου πεις αυτό που πρώτος είπα, ότι δηλαδή οι απόψεις ειδικά για ένα τέτοιο θέμα είναι υποκειμενικές και επομένως είναι υποκειμενική και η δική μου;
    Σα γκόμενα κάνεις όμως.

10. rea..

rea.. Contributor

Μέτρια ή μπουρούχα? Να τον υπολογίζω για παρτούζα?

11. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Όπερ έδει δείξαι

12. rea..

rea.. Contributor

Απο χθες έχει δείξει ότι είναι να δείξει και απλά κλιμακώνεται σε αυτό που είναι ελεύθερα.