Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

1. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Όλα τα χρόνια κλαψουρίζει ότι δεν βρίσκει Αφέντρα. Το παλικάρι χρειάζεται συμπόνοια. Παπ παπ στο πλατάκι...

2. leuko25

leuko25 Regular Member

Πότε μωρέ κλαψούρισα εγω για οτιδήποτε και ποιός σου είπε πως έψαξα ποτε οτιδήποτε; Προσωπικά ούτε με ξέρεις ούτε σε ξέρω αλλά Θες να σου απαντήσω στο ίδιο ύφος; Πίστεψε με ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ μου, δε θες.

Last edited: 10 Νοεμβρίου 2023
  3. rea..

rea.. Contributor

Και ούτε μπορείς. Τα σκουπίδια δεν αναβαθμίζονται.

4. leuko25

leuko25 Regular Member

Βρε κορίτσια, αλήθεια τώρα εγω δεν πιστεύω ότι είστε τόσο πολυ άσχημες που νιώσατε ότι μια άποψη μου σας αφορά τόσο πολύ   Εντάξει, γκάφα έκανα που έκανα την συσχέτιση πολυερωτικότητας και άσχημων (οχι πως δεν ισχύει αλλά κακώς το έγραψα) αλλά κι εσείς μην το παίρνετε τόσο προσωπικά. Είμαι σίγουρος που είστε μια χαρά κοπέλες και δεν είστε κάτω του μετρίου  

5. rea..

rea.. Contributor

Αν νομίζεις ότι είσαι ο πρώτος ή ο τελευταίος ανεγκέφαλος στερημένος μισογύνης που ξερνάει το μίσος του, γελιέσαι.

6. leuko25

leuko25 Regular Member

"Ξερνάω μίσος" ε? Να και το πασπαρτού "μισογύνης". Κι αναρωτιόμουν γιατί αργεί.   Όπως είπα είστε μια χαρά, δεν υπάρχει λόγος να νιώθετε έτσι. Άλλωστε
    ακόμα και όπως τα γράφω να είναι θα υπάρχουν και εξαιρέσεις και εσείς είστε εξαιρέσεις, φωτεινές θα έλεγα  

7. rea..

rea.. Contributor

Ναι ναι ... και συνεχίζω είσαι ένας κοινός μισογύνης βλάκας.

8. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Άτσα τα νευράκια! Άμα ζουλήξεις λίγο τα μπαλάκια σου, θα περάσει  

9. leuko25

leuko25 Regular Member

Εγώ νομίζω πως κατά βάθος μ αγαπάς. Που να με δεις κιόλας που είμαι μοντέλο εσωτερικά και εξωτερικά.

10. rea..

rea.. Contributor

Ανοησίες.
    και συνεχίζω.. τόσο κοινός που λες τα ίδια με τον προηγούμενο, στο ιδιο υφάκι .. και το επόμενο από εσένα κατακάθι τα ίδια. Καρμπόν! Απο μια κοιλιά βγήκατε όλα τα σαίνια.

11. leuko25

leuko25 Regular Member

Εντάξει αλλά ψιλοβαρέθηκα, Πάω, ciao bella

12. rea..

rea.. Contributor

Να μας ξανάρθετε.