Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

1. lexy

lexy .ti.va.

Ξεχάστε το. Άλλα λένε οι κανόνες που μελετώ. Θα πάτε by the book. Ησυχία τώρα.

2. lexy

lexy .ti.va.

(Σςςςς μυστικό).

3. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

Μόνο σκασμός Αντωνάκη μου δεν έχετε πει ακόμα. Μεγάλη πρόοδος μέσα σε μία ώρα χαχαχαχα

4. lexy

lexy .ti.va.

Το κρατούσα για "καληνύχτα". Να σας κάνω να χαμογελάσετε. Χαλάσετε την έκπληξη. Στέρηση προνομίων για... όσο θέλω!

5. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

γκρρρρρρρρρρρρρ.........καληνύχτα

6. lexy

lexy .ti.va.

7. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

8. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

μ εχει τσακισει η μεση μου... καμια υ η σκλαβα να με πατησει κατω?  

9. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

Ααα για τέτοιες δουλειές, ιατρικής φύσεως, πρέπει να καλείς Υ, όχι υ. 'Εχει διαφορά. Εγώ ζητάω κάπα Υ για το δόντι μου, εσύ υ για τη μέση σου, κανείς άλλος ; Μedical fetish.

Καθώς επέστρεφα από την πρωινή μου γυμναστική, ακούω στο δρόμο κλακ κλακ κλακ τα τακούνια, γυρνάω και τι να δω ; μια μιλφ με μαύρα ντυμένη, να πηγαίνει στην εκκλησία υποθέτω, γιατί τέτοια ώρα πού να πήγαινε έτσι καλοντυμένη ; Τι όμορφη που ήταν, γλυκύτατη. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μου άρεσε μια γυναίκα της εκκλησίας. Να που πάντα ανακαλύπτω και κάτι καινούριο για τον εαυτό μου Μου.

10. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

you sick fuck!!! xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa  

11. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

Ευλογητός.

12. atasai

atasai Regular Member