Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

1. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Χαχαχα, αν είμαι ζωντανός ακόμη μετά απ' αυτή την νύχτα. Για σένα αποκλειστική πρόσκληση και 2 κοτρόνες στην διάθεση σου. Αλλά...αλλά...αν δεν μ' αφήσεις σέκο με καμία...Μετά, δύο για μένα και στόχος εσύ...  

Υ.Γ. Μάλλον σ' έπιασε κόκκινο. Γαμώτο, για χάρη σου ίσα που έκλανα την τύπα που πάω να βρω τώρα...Εμ, μου το παίζεις και δύσκολος...
    Δεν πειράζει όμως, αφού δεν μπορώ να έχω την παρέα του @thief, θα συμβιβαστώ με μια όμορφη σχεδόν 40αρα ( που αν μη τι άλλο, θα πληρούσε και τα σεξουαλικά μου γούστα )...
    Δεν μπορείς να τα έχεις όλα στη ζωή    ( δεν μιλάω για την @Estelwen, εκείνη πήγε να βρει τον τυπά της ) .

2. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Συκοφαντίες, σου είπα ότι θα πήγαινα στην αγκαλιά του Μορφέα, και αμέσως εσύ! Αχ αυτοί οι Άξεστοι Αμόρφωτοι Γιαλαντζί Κ (τα κεφαλαία κεφαλάια, όμως), πάει η υπόληψή μου, οϊμέ...

Last edited: 6 Δεκεμβρίου 2015
  3. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Σε ειδα στο Faust σήμερα, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως θα φαινόταν το πρόσωπο σου καλυμμένο με δάκρυα, με το μακιγιάζ σου αλλοιωμένο, τι έκφραση θα έπαιρνε από τον πόνο και τη καυλα.
    Ήθελα να σε απαγαγω, όταν με καληνυχτισες..

4. Tenebra_Silente

Καλά βρε, μην βαράς, ούτε μια πλάκα δεν Μπορώ να Κάνω...Εσύ κοιμήσου και ξανά ευχαριστώ για τ' όμορφο απόγευμα ( εδώ μιλάω σοβαρά )...
    Ήπια μια γουλιά μπύρα στην υγεία Μου και για σένα ( σιγά μην έπινα ολόκληρο ποτήρι και μάλιστα που να στο αφιέρωνα, ένα κακόμοιρο υ δεν είσαι? Χαχαχα)....
    Για καλή Μου τύχη, οδηγούσε η συνοδός Μου και Μπόρεσα να γράψω τις παπαριές Μου απ' το κινητό...

Y.Γ. Ανάμεσα στις λέξεις Άξεστοι Αμόρφωτοι Γιαλαντζί Κ ξέχασες να βάλεις κόμματα. Γι' αυτό με το που θα ξυπνήσεις και που θα διαβάσεις αυτές τις μαλθακίες...
    Έχεις 15 δευτερόλεπτα, για να πάθεις έμφραγμα και να μείνεις στον τόπο. Έννοια σου και σαν Κ Γιαλαντζί-Νοσφεράτου, θα το Καταλάβω, πότε θ' ανοίξεις τα μάτια σου και θα Βάλω χρονόμετρο...
    Όταν τα 15 δευτερόλεπτα τελειώσουν, θα σε Καλέσω στο τηλέφωνο, να σε Ρωτήσω, αν πέθανες. Κοίτα να Μου απαντήσεις, Μάλιστα Κύριε, τα τίναξα τα πέταλα.
    Γιατί αν συνεχίσεις να ζεις, θα σε Τιμωρήσω χααχαχα     ( κόλλησα με τα κεφαλαία για την πάρτη Μου χαχα   )

5. estelwen

Ουτιδανό υ, όπως μου επισήμανε φίλος.
    'H, όπως λέει η πλήρης προσφώνηση που καλοσυνάτα μου έμαθε ο Μέντοράς μου:
    είμαι μια ασήμαντη και ταπεινή υποτακτική που περιμένει γονατιστή και με το βλέμμα στο πάτωμα κάθε Κυρίαρχος να μου κάνει ό,τι Εκείνος θέλει.
    Κύριε, δεν κατάφερα να τα τινάξω. Έπαθα όμως ένα εκτεταμένο δερματικό έκζεμα.
    Θα περιμένω υπομονετικά την τιμωρία μου.

6. Tenebra_Silente

Θα σε Πάρω τηλέφωνο και έχεις αλλά 5 δευτερόλεπτα για να πάθεις και ψωρίαση. Αλλιώς Εγώ ( το Εγώ εκτός απ' τ' άλλα κεφαλαία το έβαλα, για να δώσω έμφαση στην Κυρίλα Μου ) θα σε Τιμωρήσω παραδειγματικά.
    Θα σου Δώσω εντολή να δεις όλη τη φιλμογραφία του Αγγελόπουλου και μετά να Μου γράψεις περίληψη 15643 σελίδων ( με το αίμα σου εννοείται ) για την κάθε ταινία.
    Κανόνισε ποταπό και τρισάθλιο υ.   

7. estelwen

Kύριε, ξύνομαι πυρετοδώς.
    Διαθέτουμε επίσης Ταρκόβσκι, Κυροσάουα και Mιζογκούτσι αν δεν κριθεί αρκετή η τιμωρία.

8. Tenebra_Silente

Επειδή έκανες λάθος το πυρετωδώς ( γαμώ το κινητό σου ).
    Θα σε Τιμωρήσω, βάζοντας να δεις και όλα τα Fantozzi καθώς και όλες τις χριστουγεννιάτικες μαλακίες του Neri Parenti χαχαχα...  

9. estelwen

Και το σκέφτηκα γαμώ το.
    Fantozzi και Parenti?
    Πάω να τυλιχτώ στο σάβανο και να πεθάνω, προλαβαίνω ακόμα;

10. Tenebra_Silente

Χαχαχα, έχεις άλλα 5 δευτερόλεπτα, ελεεινό σκουλήκ(υ)...Γρήγορα πριν προσθέσω και Alvaro Vitali με την Fenech xaxxa...    

11. estelwen

[Επιθανάτιος ρόγχος]

12. Tenebra_Silente

Τώρα ναι, είσαι το τέλειο υ. Σου αξίζει κανονική γραμματοσειρά χαχα