Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

1. Winter's Dew

Winter's Dew Regular Member

GG?! Τωρα αυτο γιατι το κανεις ρε γμτ; Τι να κανω; να σε γκουγκλαρω; καινουργια σταση σεξ;! Νεο φετιχ;;

Παντως κριμα κ ειχα φτιαξει καινουργια γαβαθα ποπ κορν.

2. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Εμένα πες το, που είχα παραγγείλει πίτσα και ακόμη δεν έφτασε!

GG, πόσων χρονών είσαι, 95? LOL? WOW? Ring any bells?

3. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Γαμωτο...κλείδωσε το νήμα και δεν πρόλαβα να απαντήσω σοβαρά..πφφφ
    Να σκάσω είμαι...μου κάτσε και βαριά η πίτσα με τα πούπουλα.

4. Winter's Dew

Τι διάτανο; ολες πιτσα κ γω στην απ'έξω με τα κοκ πορν;!
    Ατεμε κενωνια....

5. mad_hatter

mad_hatter You can always take more than nothing

τυροψωμο μουαχαχαχαχαχα

6. estelwen

Πως έβαλες στην ίδια φράση νήμα και σοβαρά, σε θαυμάζω.
    Αλλά κι εσύ, πούπουλα βρήκες να βάλεις; Τόσες συνταγές βάζει ο @espimain με μπέικον, όλες χαμένες γαμώ το.
    Έλα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να βάλουμε τα ποπ κορν στην πίτσα.

7. Winter's Dew

Αααα πίτσα με κοκ πορν!! Μούρλια ακουγετα! Χαχαχα  

@dina εβαλε ο espimain μια φοβερη συνταγη με μους σοκολατα, θες να φτιάξεις εσυ το επιδορπιο οσο εμεις ετοιμαζουμε τα πικαντικα;; Για δεν το'χεις με τα γλυκα κ εισαι μονο για μπακαλιάρους κ σκορδαλιες;;  

8. dina

Θα βάλετε τα ποπ κορν στην πίτσα και μετά σε πειράζουν τα πούπουλα στη δική μου...τς τς τς

Ο @espimain έχει κάνει κρυφό συμβόλαιο με ινστιτούτο αδυνατίσματος,γι'αυτό κι ανεβάζει αυτές τις συνταγές.

9. dina

Άσε...στα γλυκά είμαι τραγική...
    Έφτιαξα ένα κέικ προχθές,πολύ εμπνευσμενο (λέμε τωρα) κι ούτε ο σκύλος δε δοκίμαζε...
    Τα σκουπίδια πάντως δεν παραπονέθηκαν.

10. estelwen

Καλά, δεν θα βάλουμε ποπ κορν (δυο φορές πήγα να το γράψω ποπ πορν) στην πίτσα αν δεν βάλεις εσύ μπακαλιάρο σκορδαλιά απάνω της, δυστυχώς είναι μια από τις κόκκινες γραμμές μου. Είμαι περιορισμένη, τι να κάνουμε.
    Εμένα πάλι οι συνταγές του @espimain λειτουργούν ομοιοπαθητικά. Βλέπω το βίντεο, χορταίνω, πάω στη κουζίνα και τρώω κάνα λαχανικό βραστό.

11. Winter's Dew

Χαχαχαχαχαχ  
    Προ 10ετιας οταν ξεκινουσα τις μαγειρικες μου αποπειρες ειχα ανατιναξει κοτοπουλο... Πλέον μπορω να πω οτι μαγειρευω με φροντιδα κ συναισθημα κ συνηθως βγαινουν ωραια πραγματακια.
    Παω για ύπνο κ θα κανω μια αιτηση κ για στρογγυλη, μπας κ επαναφερω τιποτε  

12. Winter's Dew

Καλε ναι... ειμαι διαλλακτικος ανθρωπος. Θα φτιαξουμε κατι ωραιο να αρεσει σε ολους μας!!    

....χμμμ... μακαρι να λειτουργουσαν κ μενα ομοιοπαθητικα. Εμενα λειτουργουν βασανιστικά κ...γουργουριστικά! Θελω να τα φτιαξω ολα κ να τα φαω ολα!!