Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

1. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Μεγάλη πόρτα θα διαβείς...αν είσαι ψηλός, σκύψε, θα βρεις!

2. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

@Gloriana Majestica
    Είχα σκοπό να σε προτρέψω να μη μασήσεις αλλά κατάλαβα από τα παραπάνω πως είναι περιττό.
    @lady godiva
    respect (και) για το #1698

3. Scarlet

Scarlet Scarpist

4. skia

skia Contributor

ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ :

https://www.greekbdsmcommunity.com/help/terms
    Δημοσιεύσεις (posts)

Flames: Απαγορεύονται αυστηρά οι διαμάχες μεταξύ των μελών. Δηλαδή ύβρεις, προσβολές, ειρωνίες, χλευασμός των απόψεων των συνομιλητών μας κτλ.

Γινόμαστε γραφικοί, κουραστικοί και πλησιάζουμε στα όρια της γελοιότητας όσο το συνεχίζουμε κι από τις δύο πλευρές.
    Ως μέλος του forum ζητώ από τη διαχείριση, να επέμβει προκειμένου να σταματήσει όλο αυτό το βαρετό κι ιδιότροπο παιχνιδάκι που έχει αρχίσει εδώ και κάποιες μέρες.
    Όπως επίσης ζητώ από τη διαχείριση και πάλι, τα μέλη της όποια κι αν είναι αυτά ανεξαρτήτως καιρού και χωρίς να έχω κάτι προσωπικό (δεν αναφέρομαι σε πρόσωπα, μιλώ γενικά) να τηρούν μια αμερόληπτη κι ουδέτερη στάση. Το θεωρώ απαραίτητο στοιχείo για το ρόλο τους.
    Σας ευχaριστώ εκ των προτέρων,
    anthea[C_M]

Last edited: 19 Ιουνίου 2017
  5. gaby_m

gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

Dislike εις την νιοστή για αυτήν την δολοφονία χαρακτήρα με περιτύλιγμα ηρωϊκής εξόδου που επιχειρείτε. Φαίνεται ότι υπάρχουν και κάποια θέματα για την λειτουργία φόρουμ τα οποία δεν γνωρίζετε καλά, εδώ θα έχετε την ευκαιρία για επιπλέον, δια βίου, μάθηση. Μην την χάσετε.

Εδώ έχω απλή διαφωνία, πέραν της αισθητικής απόστασης που προκαλεί η εσάνς συνομωσίας. Μόνο δικό σας θέμα είναι το αν είστε αυθεντικό και μοναδικό πρόσωπο και όχι θέμα του φόρουμ. Δεν είστε περίπτωση "εικόνα σου είμαι κοινωνία και σου μοιάζω". Ο μόνος που ξεφτιλίζεται αν είναι διπλός είστε εσείς, ο μόνος για τον οποίο έχει σημασία, αν έχει, ένα ξεκαθάρισμα, είστε πάλι εσείς. Εμείς, ως φόρουμ, τα έχουμε δει όλα. Αν δεν το πιστεύετε, μείνετε συντονισμένη και θα το δείτε κι εσείς, λίγο λίγο.

Το λήγουμε όταν ο καθένας έχει πει αυτά που κρίνει ότι θέλει να πει ή όταν κλειδωθεί ένα θέμα, όχι με αγέρωχες δηλώσεις του δηλώνοντος.

Αυτά και καλή συνέχεια σας εύχομαι, σε τούτο το φόρουμ ή οπουδήποτε αλλού.

6. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Υπερβολές...
    Σαν στο σπίτι σου..!
    Αλλά χωρίς υπερβολές...

7. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει   

8. Gloriana Majestica

Gloriana Majestica Notorious

@gaby_m

Δίχως να θέλω να σας αναστατώσω περαιτέρω (παρότι αντιλαμβάνομαι ότι αυτό ακριβώς κάνω), διευκρινίζω απλά ότι δεν προτίθεμαι σε καμία απολύτως έξοδο, ηρωϊκή ή όχι. Ούτε «διπλός» είμαι βέβαια (όπως επιμένετε) ούτε διπλή. Φαίνεται ότι δεν διαβάσατε προσεκτικά τι έγραψα. Δεν πειράζει, δεν είστε δα και υποχρεωμένη. Καλή συνέχεια και σε σας και καλό κουράγιο, γενικώς.

Last edited by a moderator: 19 Ιουνίου 2017
  9. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Κακοφωνιξ;;;   

10. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

το χωριο με τους γαλατες 

11. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Υπάρχει και μία ελληνική περιγραφή πάνω σε όλα αυτά...

12. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor