Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

1. Janine

Janine Regular Member

@espimain Μπράβο σας, βρήκατε το προφανές, που κανείς ποτέ δεν αρνήθηκε και που φαινόταν σε όλους εδώ και καιρό (μέχρι και σχόλια για τις διακοπές υπάρχουν και φωτογραφία νομίζω κάπου) και που το ξέρουν όλοι όσοι μας ξέρουν προσωπικά. Ναι, λοιπόν, η @brenda κι εγώ γνωριζόμαστε. Και ναι, έχω βεβαιότητα κι από πού πηγάζει εν προκειμένω δεν σας αφορά.
    Βέβαια, πολλοί εδώ μέσα γνωρίζονται, διατηρούν σχέσεις, κ.λπ. κ.λπ. Έχετε και στο παρελθόν προσπαθήσει να εκμεταλλευτείτε αυτό το γεγονός εναντίον μελών. Δύο περιπτώσεις μου έρχονται άμεσα στο νου. Εγώ βέβαια, δεν έχω κάνει ποτέ κάτι παρόμοιο.

Κάτι επί της ουσίας έχετε να πείτε; Κάτι που να αντικρούει λογικά έστω ένα από αυτά που έχω πει; Όχι; Δεν με εκπλήσσει καθόλου.

2. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Το ad hominem
    Του ad hominem
    Ω ad hominem

Γενικά του ad hominem το κάγκελο.

Να βάλουμε και λίγο persona non grata να το κάνουμε πιο spicy ?

3. espimain

espimain Contributor

Δεν αμφισβήτησα τις γνωριμίες σας, απλά προβληματίστηκα από την βεβαιότητα με την οποία απορρίπτετε την πιθανότητα να γνωρίζει κάποιος άλλος περισσότερα από εσάς, για τον οποιονδήποτε. Στο επίπεδο του διαλόγου αναφέρομαι και ούτε στο τι είπες και σου είπα και μου είπε.
    Μόνο στο επίπεδο του διαλόγου και μάλιστα αφαίρεσα και τα όποια ονόματα.
    Η απάντηση σας επιβεβαιώνει την διαπίστωση μου για το επίπεδο (του διαλόγου, το τονίζω, όχι το δικό σας μην παρεξηγηθούμε κιόλας)
    Μπορείτε να με χαρακτηρίσετε πλέον με όσα επίθετα σας επιβάλει το επίπεδο του διαλόγου που αρέσκεστε να διεξάγετε.
    Όσο για την ουσία επί του θέματος που αποζητάτε αν διαβάσετε με ηρεμία όσα έχετε γράψει μέχρι τώρα, στο συγκεκριμένο θέμα θα δείτε ότι ουδεμία σχέση έχουν με το θέμα ή τουλάχιστον έχουν λιγότερη σχέση από ότι το δικό μου σχόλιο.
    Ευχαριστώ πολύ να περνάτε καλά και εύχομαι και πάλι καλές γιορτές.

4. Janine

Janine Regular Member

Επιχείρημα ad hominem: Εσύ Janine που λες αυτά που λες γνωρίζεις την @brenda . Αφού γνωρίζεις την @brenda , αυτά που λες δεν μπορεί να ληφθούν υπ' όψιν.
    Επιχείρημα επί της ουσίας ακόμα να δουν τα ματάκια μου.
    Τη θυμάστε την ουσία; Ήταν ότι αυτοί που επιλέγουν την προσβολή θα λάβουν κάποτε και απάντηση ανάλογη.

Όσο για το ότι έχετε προσπαθήσει να εκμεταλλευτείτε την όποια γνωριμία μεταξύ μελών εναντίον των μελών, δεν είναι επίθετο, είναι γεγονός.

Ανταποδίδω τις ευχές για καλά Χριστούγεννα κι εγώ, δεν ξέρω για σας, τις ευχές μου τις δίνω πάντα ειλικρινά.

5. gaby_m

gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

@Janine τώρα παρατήρησα ότι με εγκαλέσατε ότι δεν φέρνω στο τραπέζι επιχειρήματα για αυτά που λέω και δεν λέω με τεράστια ακρίβεια που ακριβώς αναφέρομαι. Κατ αρχήν επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω ότι πλέον ενδελεχής ανάλυση των προγενέστερων λεχθέντων και γραφέντων δεν γίνεται ούτε στα διδακτορικά λόγω υπερπληθώρας διαθέσιμου υλικού και μη ελεγχόμενης διάδοσής του λόγω διαδικτύου. Και εκεί ακόμα αρκεί να είναι φανερό ότι γνωρίζετε πού εντάσσετε το θέμα και ότι ξέρετε τι ακριβώς συνεχίζετε. Δεν πνίγηκα στις λεπτομέρειες λοιπόν, όχι επειδή δεν μπορούσα, όχι επειδή χρειαζόμουν να αποφύγω, αλλά επειδή το επέλεξα για μια σειρά από λόγους, άλλωστε τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται και αν δεν καταλαβαίνατε τι εννοούσα μπορείτε να δείτε τις δεκαεννέα σελίδες διαλόγου, στις οποίες συνεισφέρατε και άρα σας είναι οικείες, να τα βρείτε ένα ένα. Πάντως για έναν από τους λόγους μου σας επιτρέπω να με εγκαλέσετε, είναι πως δεν δέχομαι εύκολα να μου θέτει άλλος την ατζέντα.

6. Seras Victoria

Επειδή πιανετε το θέμα "επίπεδο", να ρωτήσω που φαίνεται το δικό σας όταν χρησιμοποιείτε δόλια μέσα για να απαξιωσετε μια άποψη με το να πείτε οτι το άτομο που την εξέφρασε βρισκοταν σε κατάσταση "μη ηρεμίας".

Φτηνά κόλπα αγαπητέ @espimain, λυπάμαι. Φτηνά. Τόσο που βγάζουν μάτι.

7. gaby_m

Για τις προσβολές δεν είναι κατ ανάγκην έτσι όπως τα λέτε, υπάρχουν και άλλες τοποθετήσεις, δείτε λίγα ποστ παραπάνω. Έτσι βλέπουν το θέμα όσοι δεν μπορούν να ξεφύγουν από τα ad hominem.

Από το ότι δεν είδατε την άλλη άποψη στο θέμα της ανταπόδοσης προσβολών, από το ότι δεν συγκρατήσατε καν ότι υπήρχε, προκύπτει μια τουλάχιστον ένδειξη ότι εσείς είστε η ad hominem που δεν βλέπει απόψεις αλλά πρόσωπα και μάλιστα όπως τα φαντάζεστε. Δεν σας έχω δει ποτέ να μπαίνετε στην ουσία των απόψεων άλλων, αντίθετα έχω δει από μέρους σας άρνηση να δείτε έστω ποια είναι αυτή η άποψη και άμεση καταφυγή στο άλλοθι ότι "σας επιτίθενται", ότι "υπάρχουν κλίκες" και άλλα όμορφα.

8. gaby_m

Ούτε ad hominem αξίζει να ονομαστεί ούτε τίποτα. Ρεζιλίκι και μόνο. Το απόλυτο ρεζιλίκι είναι αυτά τα λόγια. Θα προτιμούσα να λείπουν οι ευχές και να μην φτάνετε σε τέτοιες ακρότητες παρά να εκτίθεστε τόσο και μετά να βάζετε ένα "καλές γιορτές" και να καθαρίζετε.

9. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Θα μαμηθεί κανείς/καμία απ' όσους/ες αλληλοστολίζονται?
    Μάλλον όχι.
    Θα βγουν έξω έστω και για ένα καφέ?
    Idem με πατάτες.
    Θα έχει ποτέ κανείς απ' τους/τις αλληλοστολιζόμενους/ες κάποιο επαγγελματικό αλισβερίσι?
    Δεν το νομίζω.
    Θα χαλάσει η επαγγελματική/κοινωνική φήμη, η οικογενειακή ηρεμία, ακόμη και η "μόστρα" κάποιου/ας απ' τους/τις αλληλοστολιζόμενους/ες, επειδή το χ, ψ, ω avatar, του/της την "είπε" σε κάποια ιστοσελίδα?
    Δεν νομίζω ούτε κι αυτό.
    Θα " ξετιγκάρει " κανείς/καμία απ' τους αλληλοστολιζόμενους/ες, παίρνοντας τα με μια, δύο, χίλιες αράδες από pixels?
    Σ' αυτή την ερώτηση, δεν έχω βέβαιη απάντηση. Εύχομαι πάντως κάποιους/ες, να τους βοηθάει/δίνει κάτι.
    Αλλιώς, θα ήταν τελείως ανούσιο.
    Σίγουρα είναι απωθητικό σαν θέαμα - και δεν αναφέρομαι μόνο στην σεξουαλική έλξη -.

10. Janine

Janine Regular Member

@gaby_m Τουναντίον, όχι μόνο το συγκράτησα, έχω κάνει ολόκληρη ανάλυση για το γεγονός ότι και οι δύο φράσεις ήταν προσβλητικές.

Τώρα για τα υπόλοιπα, αναμενόμενο. Είναι ξέρετε κι αυτό μέσα στην κουβέντα. Όταν κάποιος δεν έχει τι άλλο να πει, καταλήγει στους χαρακτηρισμούς.
    Αυτό είναι το ρεζιλίκι @gaby_m .

Αν δεν θέλετε τις ευχές μου, τι να πω κι εδώ. Σας διαβεβαιώ όμως ότι δίνονται ειλικρινά, ακόμα κι αν η διαβεβαίωση αυτή προκαλεί για κάποιο λόγο την έκρηξή σας.

11. Seras Victoria

@gaby_m

Δεν ξέρω πως να το πω αλλιώς και λυπάμαι που θα το πω ετσι αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν έχετε καταλάβει απολύτως τίποτα από όσα έχουν ειπωθεί.

Μιλατε όπως οι καθηγητές που δεν έχουν αντιληφθεί καλά τι διδάσκουν και λένε πράγματα που, μοιάζουν σπουδαία, αλλά είναι ακατανόητα ενώ απλά θελουν να πουν 1 + 1 = 2.

Το ουσιαστικά σπουδαίο όμως (η μαγκιά για να το πω κι αλλιώς) είναι αυτό το 1 + 1 = 2 και η απλότητα έκφρασης αυτου.
    Τα υπόλοιπα είναι είτε "δεν ξέρω για τι μιλάω" είτε "για κάποιους λόγους προσπαθώ να αποπροσανατολισω τον διάλογο από το προκείμενο".

12. Seras Victoria

Δεν το διασκεδάζεις ούτε λίγο;