Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

1. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Μάλλον όχι, άλλα για κάποιο λόγο είμαι σίγουρος ότι θα με θυμάσαι για πολύ περισσότερο από όσο και η ίδια θα ήθελες μετά από την κατάποση του.

2. libra

libra Regular Member

Με την αναπτυξη μαζι

3. libra

libra Regular Member

Οδηγιες προς ναυτιλομενους για ενα ασφαλες ταξιδι

4. AuroraBorealis

Για να κάνουμε αυτή την συζήτηση, μάλλον θα προλάβατε να δείτε το τελευταίο μου άβαταρ.

5. AuroraBorealis

Αυτά είναι για γυναίκες χωρίς τερηδόνα.

6. libra

libra Regular Member

Σαν τον ταξιαρχο δεν υπαρχει κανεις.

7. AuroraBorealis

Θα τον ξαναναστήσουμε και αυτόν, που θα πάει.

8. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Tο πιο καλό είναι του επί κοντώ πάντως...
    Και ευλύγιστο όσο πρέπει και μεγάλο και με καλό πάτημα κι απ' όλα...

9. tithon

tithon Contributor

τουναντίον, θυμάται πολύ οργανωμένα. χωρίς φακέλωμα.

η διασκέδαση ανέκαθεν εξελαμβάνετο ως προσωπική προσβολή απ' τους καθωσπρέπει και τους λογής λογής δυσφορούντες.
    δεν τρομοκρατούμεθα όμως. είτε ομολογείται η απόπειρα τρομοκράτησης είτε όχι.

η ομάδα της γκρίνιας δεν χρειάζεται έξωθεν βοήθεια. είναι αυτοπυροδοτούμενη.

το φακέλωμα έχει σαφή υστερόβουλη στόχευση, και προσμονή ανταλλαγμάτων. ξεκινά απ' το στοιχειώδες να είσαι με τους μεν έναντι των δε.
    αυτό επηρεάζει καθοριστικά και τη μεθοδολογία του. αντίθετα η παραγωγή συγκροτημένης κριτικής εικόνας έχει λειτουργικότητα. δεν σχετίζεται σε τίποτε το φακέλωμα με την κριτική γνώμη.

10. AuroraBorealis

Στην περίπτωση που θυμάται πολύ οργανωμένα, και εφόσον το λέτε δεν βρίσκω κάποιο λόγο να το αμφισβητήσω, αυτό που πιθανόν θα μπορούσε να εξηγήσει την προηγούμενη υστέρηση στην ροή της πληροφορίας θα ήταν πιθανόν κάποιο θεματάκι στο indexing, στο πεδίο του πρωτεύοντος κλειδιού υποθέτω.

Μοιραία θα ήταν η έναρξη ετυμολογικής συζήτησης σχετικά με το λήμμα "καθωσπρέπει" ως απαραίτητο προκαταρκτικό στην περίπτωση που επέλεγα οποιοδήποτε σχολιασμό αυτής σας της φράσης. Για λόγους που προκύπτουν από έλλειψη χρονικών πόρων από πλευράς μου την τρέχουσα στιγμή αναγκάζομαι να τοποθετήσω αυτή την συζήτηση σε fifo queue πίσω από την διαφωνία για το φακέλωμα. Εύχομαι ότι αυτή μου η απόφαση δεν θα προκαλέσει ενόχληση.

Δεν τρομοκρατούμεθα, τρομοκρατούμε είναι μία από τις πατροπαράδοτες συνταγές της επιτυχίας σε κάθε σύρραξη διαχρονικά θα έλεγα.
    Φίλτατε Τιθών, θα ήτο αδικία μέγιστη το να μη χρεώσω επιτυχία στην ανοιχτόκαρδη ομάδα όσο αφορά αυτό.

Δεν θα διαφωνήσουμε σε αυτό και έχω λόγους να πιστεύω ότι δεν θα διαφωνήσουμε και στο ότι η ομάδα της γκρίνιας χρειάζεται περισσότερη αυτοσυγκράτηση και λιγότερη παρορμητικότητα. Επιπροσθέτως θεωρώ ασφαλές να διατυπώσω ότι η ομάδα της γκρίνιας θα χρειαζόταν ίσως μια πρότερη καλύτερη και πιο ψύχραιμη μελέτη του εκάστοτε αντιπάλου της καθώς και του πεδίου μάχης. Δεν θα κρύψω ότι πολλές φόρες μου δημιούργησαν την εικόνα ομάδων οργισμένων πολιτών που κατεβαίνουν σύνταγμα για να τους ανοίξουν τα κεφάλια και να αναπνεύσουν χημικά χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Ωστόσο, αν ήμουν επιφορτισμένος να συμπληρώσω τα φύλλα αγώνος στο μίνι πρωτάθλημα που διεξάχθηκε, θα έλεγα ότι το κύριο χαρακτηριστικό της διεξαγωγής δεν ήταν η καθαρή νίκη ή το καλό παιχνίδι αλλά μάλλον η επίδειξη της αδιαπραγμάτευτα αδιαμφισβήτητης ικανότητας και των δύο ομάδων να γκαστρώνουν ελέφαντα στην ανηφόρα με την διαχείριση να αναλαμβάνει τα γεννητούρια.

Αν μου επιτρέπατε ένα παράδειγμα για αυτό που είχα αντιληφθεί ως κορμό της συζήτησης μας πάνω στην συγκεκριμένη σύγκριση/διαφωνία αρχικά με την subwhat και μετέπειτα με εσάς, αυτό θα είχε σχέση με πλάτανους και έλατα. Κάτι σαν εσείς να μιλάτε για τις διαφορές μεταξύ πλατανοειδών και κωνοφόρων και εγώ να προσπαθώ να παρουσιάσω μία πιο αφαιρετική και γενική εικόνα, αυτή του δέντρου.

Μετά από αυτές τις φράσεις σας όμως αντιλαμβάνομαι ότι η διαφωνία μας έγκειται αλλού και είναι στους σκοπούς μου να επιχειρήσω μία πιο βαθιά ανάλυση της λογικής μου σε ξεχωριστό μήνυμα αργά σήμερα ή νωρίς αύριο (ένεκα έλλειψης χρόνου) προσδοκώντας στο ενδιαφέρον σας για την συγκεκριμένη συζήτηση.

11. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Τι ωραία που τα λες. <3

12. tithon

tithon Contributor

ας ξεχωρίσουμε τις συζητήσεις, για τεχνικούς αποκλειστικά λόγους, αφού συνδέονται άρρηκτα.

-----

είχα κάνει την ίδια υπόθεση σχετικά με την ομαδοποίηση

και να, βρέθηκε το κλειδί που έχει «θεματάκι». κριτήριο για να καταχωρηθεί κάποιος στην ομάδα της γκρίνιας είναι και η εγγενής ανάγκη να επινοεί αντιπάλους και προσωπικές μάχες, ώστε να εκτονώνει -κατά κανόνα εκρηκτικά- την έσωθεν τακτικά αναδυόμενη δυσφορία. έτσι ακριβώς ξεχωρίζουμε τις δυό ομάδες. ταξινόμηση στην άλλη ομάδα γίνεται με την έλλειψη αυτής της εγγενούς ανάγκης.

μάλλον διευκρινίστηκε.

η ετυμολογική προσέγγιση μοιάζει εύκολη, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα χρειαζόταν διευκρίνιση. εννοιολογικά, επίσης, δυσκολεύομαι να φανταστώ σε τι θα μπορούσαμε να διαφωνήσουμε αν προσδιοριζόταν ο καθωσπρεπισμός (ή η ορθότητα, όπως συνηθίζεται να λέγεται σήμερα) σαν απαίτηση προσαρμογής συμπεριφοράς σε προκαθορισμένους προσχηματικούς κανόνες.
    αν θέλετε συνέχεια σε αυτήν τη συζήτηση, ευχαρίστως να την συνεχίσουμε όταν έχετε άνεση χρονου, ελπίζω πως θα έχω την άνεση να ανταποκριθώ.

αγαπητέ ωρόρα, είναι πασίγνωστο οτι η γκρινιάρικη ομάδα προσέρχεται πάντοτε, εκ προοιμίου τρομοκρατημένη, προσβεβλημένη και ταλαιπωρημένη, απαιτούσα άμεση τρομοκράτηση των άνωθεν ειρημένων αντιπάλων ίνα μην αυτοτρομοκρατηθεί έτι περαιτέρω. είναι αυτοπυροδοτούμενη.

από τα μέλη της ομάδας της γκρίνιας έχει μιά παραδοξότητα να ζητάτε ψυχραιμία. εάν κάποιος διαθέσει ψυχραιμία και πάψει να φαντασιώνεται προσωπικές συρράξεις θα αποστεί απ' την γκρίνια και θα ταξινομηθεί στην άλλη ομάδα. θα απολαύσει και τη συζήτηση.

ομολογώ οτι κι εγώ δεν κατανοώ ούτε την ανοχή της διαχείρισης στις επαναλαμβανόμενες ανεξέλεγκτες εκρήξεις, ούτε την υποχωρητικότητά της έναντι καθενός μονίμως αυτοπροσδιοριζόμενου προκλητικά ως θύματος ή και αναγκαστικού σωτήρα, αλλά δεν μου πέφτει λόγος.
    επειδή δεν είμαι φίλαθλος, και δεν παρακολουθώ πρωταθλήματα, θα εκτιμούσα πολύ, αν είχατε την υπομονή και την καλοσύνη, μιά σύνοψη των αξιολογότερων χάιλάιτς.

---------

διατύπωσα ήδη την θέση μου πώς ο σχηματισμός κριτικής εικόνας για το περιβάλλον (και για τα άτομα του περιβάλλοντος) δεν είναι καθόλου παρόμοια διαδικασία με τη συλλογή πληροφοριών με σκοπό την δίωξη ή την χειραγώγηση. δεν είναι δυό συγγενείς ποικιλίες.
    να έχετε όσον χρόνο χρειάζεστε αν θελήσετε να επιδιώξετε διευκρινίσεις για τις δυο συμπεριφορές. δεν βιάζεται κανένας.