Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

1. Georgia

Georgia Owned Contributor

2. Emma

Emma Contributor

3. kali crow

kali crow Guest

χμ.....ενδιαφερον το χαμπουργκερ....
    μηπως θελει κανεις απο αυτο?

4. Emma

Emma Contributor

αχμμμ kali crow για κοίτα το καλύτερα το "hamburger"...  
    (πάτα πάνω στη φωτό για να στη δείξει πιο μεγάλη)

5. kali crow

kali crow Guest

εχω πολυ παθος παρολαυτα με τα μακαρονια....

6. Master_Spiler

Master_Spiler Contributor

Demoness, σα δε ντρέπεσαι λίγο μεσημεριάτικα με αυτά τα burgers  

Ψηφήζω τα μακαρόνια  

7. Emma

Emma Contributor

Μα ... τα μακαρόνια;;;;;!!!! Μπροστά σε ΤΕΤΟΙΟ burger;;;;;!!!! Τσκ τσκ τσκ!!!  

8. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Ψηφίζω το burger. 

9. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

http://www.metacafe.com/watch/115122...i_guitar_hero/

Demoness σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου...με τον πόνο που έχω ήταν το καλύτερο χαλαρωτικό.Τι κορμί ήταν αυτό...έλεος!!!

10. Emma

Emma Contributor

ipakouo_skilaki I aim to please  

11. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

θυμηθηκα ενα πολυ αστειο περιστατικο που συνεβει πριν λιγους μηνες ....
    καποιος φωτογραφος θελησε να φωτογραφησει μια Κυρια (Μιστρες) που καθοτανε με το αναλογο υφος σε μια καρεκλα .... την πλησιασε λοιπον και ευγενικα την ρωταει : "Θα μου επιτρεπατε να σας βγαλω μερικες φωτογραφιες ?" ... και τι νομιζετε οτι απαντησε ? ..... με στοχαστικο υφος και βλεμμα που ειχε σαλπαρει στις θαλασσες ... του ταβανιου ... λεει το φοβερο : " - Δεν εχω προβλημα ... "
    Ρε κοπελια μαζεψου .... "δεν εχω προβλημα" το λεμε οταν μας ρωτανε αν θελουμε σαλατα λαχανο μαρουλι ή αναμικτη στην ταβερνα ή αν μας ενοχλει το ανοιχτο παραθυρο στο αυτοκινητο ή αν μας ενοχλει ο καπνος του τσιγαρου ........ οχι οταν μας ζητανε την αδεια για φωτογραφιση ... δηλαδη θα σου πει καποιος "να σε βγαλω μια φωτο?" και θα του πεις "δεν εχω προβλημα" ? .... αααα .....

12. Syrah

Syrah Contributor

LoL

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014