Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

1. skia

skia Contributor

Ξερεις τι σκεφτομαι; Μπορει αυτοι οι ανθρωποι να θελουν να μαθουν και να θεωρουν απαραιτητο το αναμασημα. Οποιος δε θελει δεν τον υποχρεωνει κανενας να συμμετεχει. Εγινε το διαλειμματακι. Μαθαμε συνταγες για να καυλωσουμε, μαθαμε τι ειναι αγαπη, ερωτας, μαθαμε ολα τα νεα γενικως... ε ας θυμηθουμε και τι ειναι bdsm  

2. CaptainAfrican

CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

Όποιος ενδιαφέρεται ψάχνει, κι όποιος ψάχνει βρίσκει.

3. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

δε νομίζω... εμένα μου φαίνεται περισσότερο οτι πάνε να πετάξουν μπανανόφλουδες... προσπαθούν δηλαδή...

4. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

κανεις μεγαλο λαθος τουλαχχιστον για εμενα .....

και δεν καταλαβα γιατι εχεις κοουταρει αυτο που εγραψα πιο πανω
    ξερω τι εγραψα δεν ειμαστε ολοι σε θεση να κανουμε M/s σχεση ο καθε ενας εχεις τα ορια του και τα γουστα του

5. lizard_

δεν χρειάζεται να λέμε τα αυτονόητα... τύπου ο καθένας έχει τα γούστα του, όποιος θέλει γράφει όποιος δεν θέλει δε γράφει κλπ... προφανώς...

δεν καταλαβαίνω όμως, γιατί μαζεύεις γνώμες, για κάτι που ούτε είναι του γούστου σου, ούτε έχεις σκοπό να το κάνεις, ούτε καν πιστεύεις οτι υπάρχει, κατά τα λεγόμενά σου τουλάχιστον. μου φάνηκε πολύ περίεργο.

6. thief

δεν ειναι του γουστου μου και δεν το πολυπιστευω ειπα < ας βαλω και το Τωρα >

... ποτε δεν ξερει καποιος τι μπορει να συμβει στο μελλον οταν μαζευεις αποψεις γνωμες κτλ μπορεις να δεις και αλλα πραγματα πραγματα που μπορει αν με διαφευγουν αυτη την στιγμη

7. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Ε, καλά μωρέ κι εσύ.
    Είναι παρεξηγημένος ο καημένος.

Απλά μερικές φορές είναι αγνός κι αυθόρμητος στις αντιδράσεις του. Σιγά.

(Σ.Σ.: Άλλωστε η καμήλα πήγαινε γυρεύοντας. Δεν την πείραξε ο άνθρωπος, αυτή άρχισε...   )

8. skia

skia Contributor

Φυσικα κι οποιος ενδιαφερεται ψαχνει. Επισης οποιος ενδιαφερεται ρωταει και χρειαζεται κι απαντησεις απο ατομα που ισως γνωριζουν κατι παραπανω.

9. thief

επειδη το κουραζουμε λιγο να ρωτησω

πια ειναι η ουσια ενος φορουμ δλδ γιατι ειμαστε εδω ? εγω νομιζα οτι ειμαστε εδω για να διαβασουμε να ρωτησουμε να ακουσουμε αποψεις και να μαθουμε εκτος και αν μου διαφευγει κατι

10. CaptainAfrican

CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

11. lizard_

πολύ σωστά. γι αυτό είναι το φόρουμ... σε άλλο thread όμως, πάλι περί D/s - M/s, έγραψες στην κίνσα αυτό:

πράγμα που σημαίνει οτι δεν ρωτάς για να μάθεις κάτι. έχεις την αποψάρα σου ήδη. το ερώτημα λοιπόν παραμένει. γιατί ρωτάς? γιατί να μπούνε τα σ στο τρυπάκι να σου πουν πως το βλέπουν και πως το βιώνουν?

δηλαδή, κι εγώ μπορώ να μπω σε ένα φόρουμ μαγειρικής και να ψάχνω πως γίνονται οι μπριζόλες αν αυτό με ενδιαφέρει, αλλά δεν θα κάνω bump όλα τα νήματα που έχουν να κάνουν με μπάμιες στην κατσαρόλα και να αρχίσω να ζητάω συνταγές γι αυτές.

12. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Αντιπαρέρχομαι την έκφραση "Βάλτο στην πυραμίδα σου αυτό", ένεκα που μ' ακούγεται ολίγον κάπως, αλλά τεσπά, την πλάκα του την έχει, δεν λέω..!  

Επί του θέματου τση πυραμίδας, όπως ακριβώς είπα και σε αντίστοιχη αιτίασή σου σε κάποιο άλλο νήμα -δεν θυμάμαι ποιο- έχει να κάνει με τον διάλογο και την επιχειρηματολογία που αναπτύσσεται μεταξύ συνομιλητών, χουατέβα δατ μινζ...
    Δηλαδή έχει να κάνει με αυτό καθεαυτό που λέει κάποιος πως ισχύει και κάποιος άλλος του λέει πως δεν.., διότι κλπ κλπ.., αποτυπώνοντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της αντιπαράθεσης στο πλαίσιο ενός διαλόγου (1).

Ο προβληματισμός ενός ατόμου για κάτι που αντιλαμβάνεται ή/και κατανοεί, πολλώ δε μάλλον χωρίς να ζητά κάποια συνδρομή επί του προβληματισμού του, έχει να κάνει με την κοινοποίηση της εκτίμησής του επί ενός θέματος. Αν κάποιος συνομιλητής θέλει να τοποθετηθεί και αυτός, έχει καλώς, μια χαρά νο προμπ, αν ο πρώτος κρίνει πως χρειάζεται κάτι να συμπληρώσει ή να διαφωνήσει ή οτιδήποτε, παραμένει στην διακριτική του ευχέρεια να το κάνει ή όχι...
    Ως γεγονός εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, ας μη πλατειάσω παραθέτοντάς τους σεβόμενος σε κάθε περίπτωση και εαυτόν και αλλήλλους και πιο αλλήλλους και άλλους αλλήλλους, για τον όποιο λόγον, αυτοί οι άλληλλοι -και μη- τεσπά, χρήζουν τα όποια δέοντα...

Αρκεί, θαρρώ...
    (1). Ό,τι ισχύει για τον διάλογο, επ' ουδενί δεν ισχύει για τον "δγιάλογο", του τελευταίου οριζομένου μεταξύ των "νάχαμε να λέγαμε", "κουβέντα να γίνεται", "θα σας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι χωριανοί", "σουσουδοκρατίας" κλπ...