Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Electrosex

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος lefx5, στις 21 Ιουλίου 2012.

1. lefx5

lefx5 New Member

Κατέχω το electro αρκετά καλά.
    Όποια θέλει πληροφορίες, ιδιοκατασεκυές και ίσως και ενα session ας επικοινωνήσει.

Το electrosex είναι μια μέθοδος ερεθισμού ή και βασανισμού που γίνεται με την βοήθεια επαφών ( electropads) τοποθετημένων σε κατάλληλα σημεία.

Έχει ένταση, περιοδικότητα, συχνότητα και διάρκεια.
    Η αίσθηση μπορέι να ποικίλει από γαργάλημα μέχρι πόνο.
    Εντυπωσιακοί είναι οι οργασμοί σπου πρσφέρει σαν μέθοδος.

Το υποκείμενο χύνει χωρίς χέρια ή κάποια άλλη επαφή.

Φυσικά παράλληλα με το electro μπορέεί να επιδίδεται και σε οτιδήποτε άλλο αυξάνοντας τον ερεθισμό τρομερά.

Περιμένω επικοινωνία για περισσότερα.

2. xarhsX

xarhsX New Member

Απάντηση: Electrosex

ιδιοκατασεκυές εινσι ασφαλες αυτες οι κατασκευες?
    και ποσο ευκολο ειναι να κανει καποιος μια τετοια κατασκευη?

3. Mr. Unknown

Mr. Unknown Regular Member

Χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία στο θέμα, αυτό που μπορώ να σου μεταφέρω είναι πως στις ιδιοκατασκευές που όντως υπάρχουν πρέπει πάντα να χρησιμοποιείται μπαταριά ως δικλίδα ασφαλείας. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να πάει στραβά.

4. xarhsX

xarhsX New Member

δεν εχω ασχοληθει με τετοιου ειδους παιχνιδια και δεν εχω καμια εμπειρια στο 8εμα.
    επειδη ομως εχω ασχοληθει με ηλεκτρονικα και ηλεκτρολογικα μπορω να σου πω πως μια ιδιοκατασεκυη περαν οτι ειναι δυσκολο να την κατασκευασεις ακομη και με μπαταρια μπορει να γινει επικινδυνη.
    εγω νομιζα πως εισαι ηλεκρονικος γι`αυτο και σε ρωτησα για τις κατασκευες μηπως και εχεις κανενα σχεδιο.
    αν δεν εχεις γνωσεις ηλεκρονικου καλητερα να αποφυγεις οποιαδηποτε κατασκευη το καλητερο ειναι να παρεις κατι ετοιμο η να ζητησεις απο καποιον που 3ερει να σου φτιαξει κατι τετοιο, και μια ακομη λυση ειναι να βρεις ενα κιτ απο αυτα που τα φτιαχνεις μονο σου αλλα και παλι δεν το συνηστω για λογους ασφαλειας.

5. lefx5

lefx5 New Member

η κατασκευή αγοράζεται έτοιμη. Συσκευές TENS. Τα electropads τοποθετούνται αλλού. Όιχ εκεί που λέει ο κατασκευαστής. Οι ιδιοκατασκευές συνίστανται σε βοηθηματα εφαρμογής όχι στις συσκευές αυτές καθ αυτές.

6. lefx5

lefx5 New Member

δικλείδα

ο μαλάκας που προγραμμάτισε το φόρουμ είπε (Το μήνυμα που καταχωρήσατε είναι πολύ σύντομο. Παρακαλώ αυξήστε το μήνυμά σας κατά 30 χαρακτήρες τουλάχιστον.)

7. lefx5

lefx5 New Member

τριγενή και δικατάληκτα: ο , η, ασφαλής, το ασφαλές. Άρα οι κατασκευές θα μπορούσαν να είναι ασφαλείς. Πού μένει ο δάκαλός σου των ελληνικών, να πάω να τον χαστουκίσω τον απατεώνα;

8. Mr. Unknown

Γενικά είμαι ανορθόγραφος. Ποιο καλά γράφω αγγλικά πλέον απο ότι ελληνικά (ντροπή μου ναι αλά δυστυχώς έτσι είναι). Έχω addon με spell check στο firefox έτσι ώστε να διαβάζονται τα ποστ μου. Σορρυ για τυχόν βλακείες του είδους.

:edit: όλα αυτά τα 3 ποστ που εκανες θα μπορούσαν να είναι σε ένα. i know post number counts αλά έτσι δεν ανεβαίνει believe me.

9. xarhsX

xarhsX New Member

αυτα τα greeklish μας εχουν καταστρεψει δεν λεω δικιο εχεις, αλλα για μιλα σε chat με ενα παιδι 14 χρονων και μετα ελα να μου πεις αν σε πειραζει ο τροπος που γραφω.

10. Mr. Unknown

Τα greeklish γενικά εγώ προσωπικά τα αποφεύγω. Πρέπει να βιάζομαι τραγικά πολύ για να γράψω σε greeklish. Απλά απο 18 χρόνων μέχρι πριν κανα 10μηνο πριν μιλούσα, έγραφα,ζούσα και σκεφτόμουνα αγγλικά. Τα ελληνικά μου έχουν ξεθωριάσει αρκετά έτσι ώστε να χειροτερέψει αρκετά η ανορθογραφία που είχα απο πάντα.

11. lefx5

lefx5 New Member

Φίλε μου συγνώμη δεν είχα σκοπό να σε θίξω προσωπικά. Απλώς ήμουν νευριασμένος από πληθώρα λαθών διαφόρων. Συνέχισε τις καλές προσπάθειες.

12. Mr. Unknown

Δεν υπάρχει θέμα. Απλά είμαι της αρχής να μην κρίνω τον άλλο χωρίς να ξέρω την κατάσταση του και πολλές φορές λανθασμένα περιμένω το ίδιο.

P.S. Καλημέρα/αρέμηλακ/kalimera ή όπως το προτιμάς