Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Enema (Κλύσμα)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 8 Ιουλίου 2005.

1. sw

sw

Αμεσως μετα την πρωτη-πρωτη απογυμνωση και την εξεταστικη ψηλαφιση του υ, νοιωθω σαν "ανακλαστικο" φυσικο επακολουθο χωρις καμμια προειδοποιηση την καταναγκαστικα θεσπεσια αυτη πρακτικη.
    Αυτος ακριβως ο χρονος ειναι ο καταλληλοτερος να νοιωσει την αισθηση της νεας πραγματικοτητας την οποια επελεξε να γνωρισει.
    Τα αποκρυφα της που μολις εκτεθηκαν τωρα μαθαινει πως δεν ηταν και τοσο αποκρυφα οσο τα ερχομενα...
    Αυτη η αμοιβαια ωθηση στην αισθηση ελεγχου - παραδοσης του ακομα βαθυτερου εαυτου του υ στον Κ , επιβεβαιωνεται αποτελεσματικα.
    Η σταση του σωματος του υ που αγνοει με τον πιο παθητικο τροπο την ποσοτητα, την θερμοτητα και το χρονο της πληρωσης της "δεξαμενης" του, του επιτρεπει μια εκ νεου συναισθηματικη ενδοσκοπηση στα μεχρι τωρα ορια των ιδιωτικων στιγμων του.
    Τοσο η επεμβαση καποιου αλλου με κατι αλλο στο εσωτερικο του οσο και η εξαναγκασμενη κοινη θεα των τοσο προσωπικων προϊοντων του το κενει να αισθανεται την χειραγωγηση στην οποια εχει υποβληθει.
    Μαθαινει να ξεπερνα αναστολες και δισταγμους αισθητικους και να μετατρεπει τους μεχρι τωρα ανακλαστικα σωματικους σε εξωτερικα διαχειριστεους.
    Το πολυ ομορφο ειναι πως εκδηλωνεται αυτη η εκφραση αμηχανιας του υ μαζι με εκεινο το αγχος της συνειδητοποιησης πως μια νεα ρουτινα, οχι ιδιαιτερα προβλεψιμη εξ αρχης, ειναι πλεον ορατη.

2. sw

sw

Το κλυσμα ειναι μια πρακτικη που σεβομαι ιδιαιτερα.
    Μου δινει την διλπη δυνατοτητα αφ' ενος να περνώ την αισθηση του ελεγχου με σαφηνεια στην υ, αφ' εταιρου να αποκτω την ανεση που ακολουθει την αποβολη του περιεχομενου που παρασυρει κατα την εξοδο του.
    Εχω πολυ μεγαλο ελεγχο στις αισθησεις μου. Εχω την απαιτουμενη συγκεντρωση ωστε να μπορω να εστιαστω σε αισθησεις που θελω και μαλιστα να διαλεξω αναμεσα σε πολλα διαφορετικα ερεθισματα αυτα που θελω και να αδιαφορησω γι αυτα που δεν θελω.
    Δεν ειμαι ουτε κατα διανοια κοπρολαγνος αλλα μπορω ανετα να απομονωσω την αποκρουστικη αισθηση της οσμης ενω την εισπνεω.
    Μπορω να αντικαταστησω την εκφραση του προσωπου μου, που κανεις δεν μπορει να "διαβασει" αηδια, με την ακριβως αντιθετη της τη λαγνεια.
    Με την ιδια εκφραση μπορω να αποκλεισω ή ακομα και να πλασω ή να ζυμωσω κατα την εξοδο τους απο τον πρωκτο της με τα γυμνα δακτυλα μου το περιεχομενο του, υγρο, διαλυμενο η σκληρο.
    Ενα κρησεντο λαγνειας δεσποζει στην εκφραση μου. Γινομαι ολο και πιο αφωσιωμενος στην αυστηροτητα των κινησεων, των εκφρασεων και στην σιγουρια μου στην εφαρμογη της πρακτικης. Αυτο εκπεμπεται σιωπηλα,ηρεμα "επιθετικα".
    Απο που πηγαζει αυτη η λαγνεια;
    Απο τις εκφρασεις της υ.
    Οι αντιθεσεις που εκεινη ειναι εκτεθημενη να βιωσει. Η νροπη που διακοπτει την προσπαθεια της να εκτελει με εκδηλη προθυμια οτι ζητω ή εξυπακουεται απο τον ειρμο της σκηνης. Αυτο της φερνει μια αγχωτικη συγχιση και "παρεστιγμενες" κινησεις αντικαθιστουν τις "ολοκληρες" με στιγμιαιες οπισθοχωρησεις και αναβολες στα ενδιαμεσα. Τα βλεματα της που αναζητουν μια ανεπαισθητη εγκριση ή αποδοκιμασια της επιλογης της απο μενα, αγωνιωντας, να προλαβει την ρητη μου διορθωση.
    Η εκφραση της δικης της ΚΑΒΛΑΣ απο την εκπληρωση του καταναγκασμου που δεχεται ενω αγωνιζεται να επιβιωσει μεσα στη δυσφορια της νεας εμπειριας που πρωτογνωρα βιωνει. Εκει αναμεσα η προσμονη της για ολα οσα ελπιζει να υποστει της δινουν μια λαχταρα να υπακουσει , να παραδωθει να εκτελεσει.
    Ο φοβος για το τι μπορει να επακολουθησει και ο λιγμος που της ξεφευγει γι αυτο, στη μαχη της με τον αλλο φοβο της να μην φανει αξια της δεσμευσης της σ' αυτην την παραδοση και την υπακοη της.
    Τωρα θυμαται το δεος κατα την μια και μοναδικη, αρχικη συναιναιση της.
    Οι ταχυπαλμιες της που την εκθετουν περισσοτερο στις δυσαρεστες οσμες με τα τα λαχανιασμενα αναφιλιτα της.
    Η αδιακοπη εφαρμογη των αγνωστων σχεδιων μου που σταθερα αποκαλυπτονται με μια μαρτυρικη απουσια προβλεψιμοτητας αγριευουν στιγμιαια τη γαληνια εκφραση της συνειδητοποιησης της θεσης της.

Μια πλουσια εναλλαγη εκφρασεων των αντικρουομενων συναισθηματων που πρωτοβιωνει και καλειται να αποδεχθει σαν συνηθεια που δεν μπορει να συνηθιστει.

Μια προσπαθεια να περιγραψω πολλα που ειναι δυσκολο να περιγραφουν.

Επισης: δεν κανει εκεινη κατι τοσο προσωπικο μπροστα του.
    Βρισκεται σε εναν εξαναγκασμο να προσφερει τον ανακλαστικο ελεγχο του παρασυμπαθητικου της σ' αυτον που επελεξε και για την παραδοση αυτη. Καλειται μαλιστα να συνεργησει στην προσφορα του ελεγχου αυτου παρα το οτι δεν τον κατειχε καν αυτη αλλα το βιολογικο της συστημα.
    Και μαχεται με τον εαυτο της γι αυτο.
    Ειναι ακρως ερεθιστικο!

3. GRD

GRD Great Red Dragon

Γνωρίζεις πόσο σε σέβομαι και σίγουρα δεν είναι μομφή... αλλά και το πέταγμα σε 3 άσχετα site που δεν έχουν καμία σχέση και απλά λένε "πρόσεχε μπορεί να πάθεις το Χ"... δεν βοηθά κανένα να ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ... με ΓΝΩΣΗ. Ναι μπορεί 1000 πράγματα... ΝΑΙ θέλει διάβασμα.. αλλά όπως όλα τα "ιατρικά" θέματα... αν ας πούμε διαβάσεις ΟΛΕΣ τις παρενέργειες σε οποιοδήποτε φάρμακο... δεν πρόκειται να το πάρεις... ΠΟΤΕ... και στη περίπτωσή μας να το δοκιμάσει... ΚΑΝΕΙΣ.

Λυπάμαι που παρεμβαίνω... συνήθως περιορίζομαι σε ένα "χα χα" γιατί βρίσκω την ιδεολογική συζήτηση για ένα πολύ πρακτικό θέμα (bdsm) πολύ... ανούσια... αλλά σε αυτό το θέμα είναι θέμα πρακτικής και όχι θεωρίας. Ότι άλλο θέλετε σε πμ.

Ανδρ(ε)ας

4. GRD

GRD Great Red Dragon

... και μόλλις σε μάλωσα... διάβασα ΑΥΤΟ... ε... σορρυ... τα ρέστα μου   Ευγε!

5. sw

sw

οποιος φοβηθει απο τις πληροφοριες και επαναπαυθει στα 3 σαιτ που ανεβασα πιο πανω αποκλειοντας την πρακτικη του κλυσματος πριν μελετησει καμια εικοσαρια ακομα σχετικα καλα θα κανει.

οποιος ομως εχει καβλες και θαρρος να ψαξει περισσοτερο, καλα θα κανει κι αυτος να τα απολαυσει (χωρις τον κινδυνο του εγγεφαλικου αν δεν ειναι ισοτονικο του αιματος ενα κλισμα μεγαλης ποσοτητας και διαρκειας πχ, ή αλλων λοιμοξεων ή δηλητηριασεων κ.α. ή κανει ζημια στα νεφρα του απο οινοπνευματουχα κλπ)

ο καθενας μπορει να διαλεξει αφου γνωρισει αν τον παιρνει

6. GRD

GRD Great Red Dragon

Απλά στ
    Όπως καλά γνωρίζεις σε αυτή καθώς και άλλες πρακτικές του "αθλήματός" μας... θέλει διάβασμα και ποτέ δεν είπα ορμάτε και χώνετε ότι βρείτε... αλλά τα σκέτα warnings και "απαγορεύσεις"... είναι... άχρηστα. Το βασικό είναι να ξεκινήσουν από τα απλά (ένα δοχείο 300ml από το φαρμακείο) και να μην πάνε κατευθείαν στο "βάλε τη σωλήνα του κύπου και άνοιξέ το τέρμα"... και αν τους αρέσει η απλή αυτή πρακτική... (καθαρισμός & κάβλα 2-σε-1) να μιλήσουν με κάποιον που ΞΕΡΕΙ...

Εξού και το "τα υπόλοιπα σε πμ"...

Τα σέβη μου Κ.  

Ανδρ(ε)ας

7. conner

conner Contributor

8. sw

sw

η πιο αχρηστη λειτουργια σε μια επικοινωνιακη πλατφορμα ειναι τα pm

9. GRD

GRD Great Red Dragon

Δεν διαφωνώ... αλλά δεν αναλαμβάνω ευθύνη χωρίς interactivity... άρα και δεν δημοσιεύω ένα "μπούσουλα" τη στιγμή που δε ξέρω ποιος και με τι μυαλά το διαβάζει. Ας το κάνουν οι "τολμηροί"... αν έτσι το νιώθουν  

10. sw

sw

Ανακαθιστε αναπαυτικα με τον αχνιστο σας καφε χαλαρωστε την ενδυματικη σας περιβολη και αφεθειτε να φαντασθειτε.

Καθεσαι στο τραπεζι. Το τεραστιο, βαθυ πιατο εμπρος σου γεμιζει πιτσιλιστα απο μια αραιη καυτη σουπα.
    ...Φακες
    Οι παλαμες σου στη θεση τους αντικρυ και εξω απο το σερβιτσιο .
    Τα ματια σου οπως παντα πριν σου δοθει η εντολη να αρχισεις το τελετουργικο της "σουπας" παραμενουν καρφωμενα στο ιχνος των δυο καυτων κεριων, του μεγαλου τραπεζιου,που μαυρισαν το παλιωμενο ταβανι.
    Γυμνη , σε ορθη γωνια η πλατη με τους μηρους σου, σε αποσταση απο την πλατη της καρεκλας σου, με τα πελματα των ποδιων σου παραλληλα μεταξυ τους στο ανοιγμα των ομων σου, ξυπολυτα, μεσα στις πανυψηλες pip-toe γοβες σου.

Ο ηχος του Bull Whip, σηματοδοτει το τελετουργικο εναρξης του γευματος σου.

Με κινησεις θυληκες μα με ελεγχο, παιρνεις το κουταλι με το δεξι χερι και με ολη σου την προσηλωση, χωρις να σταξει σταγονα, το αδειαζεις κατω απο την ανασηκωμενη σου φτερνα, μεσα στην pip-toe σου γοβα.
    Επαναλαμβανεις τρεις φορες το ιδιο σε καθε σου γοβα και ανακουφιζεις τα πελματα σου μεσα τους, προσεχοντας ουτε να υπερχειλισει η σουπα απο τους αστραγαλους, ουτε να διαρευσει αναμεσα στα δακτυλα των ποδιων σου προς την οπη των pip-toe σου.
    Αναγκασμενη να διατηρεις αφ ενος μετεωρες τις φτερνες σου, και αφ εταιρου τα δακτυλα των ποδιων σου στριμωγμενα προς τα εμπρος ωστε να σφραγιζουν τις ομορφες οπες των υποδηματων σου, καρφωνεις και παλι τα ματια στα ιχνη των κεριων στο ταβανι.
    Αργα αργα, αρχιζεις να τοποθετεις το περιεχομενο του κουταλιου με ακριβεια μα και θυληκοτητα στο στομα σου καθε φορα που καταπινεις ενω τα ματια σου αδιακοπα στοχευουν τα μαυρα σημαδια στο ταβανι.
    Σαραντα αργες μασησεις πριν απο καθε καταποση σου επιτρεπουν να εννοεις πως εχεις την αδεια για την εκτελεση της.
    H υπομονη σου διαταρασσεται απο τη σκεψη πως η βεβαιοτητα της διαροης απο τις οπες των πανυψηλων tip-toe σου δεν θα αργησει, δινει στη διαθεση σου μια αγωνια απο την ποινη του τελετουργικου της "Φακης" που ξερεις πως θα ακολουθησει... : Διακοπη του γευματος και συγκεντρωση του μεχρι στιγμης υπολοιπου του πιατου εντος καταλληλου δοχειου μετα εμβολου για την προωθηση του περιεχομενου του μεσα απο το αλλο ακρο του πεπτικου σου συστηματος. Χρονος απελευθερωσης: Μετα την εναρξη του επομενου γευματος, και κατα την διαρκεια αυτου, εως την επαναλληψη της διαροης κατα τους ιδιους κανονες...
    Διαρκεια μενου : 1 εβδομαδα
    Μενου : αποκλειστικα φακες
    Ποικοιλια μενου: προαιρετικα προσθηκη ξυδιου.

Απο: https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/Ποια-προσεγγιση-σε-εκφραζει-kinky-bdsm.49652/

Last edited: 11 Ιουλίου 2015
  11. conner

conner Contributor

12. brenda

brenda FU very much

Μας εχεις κάνει πλύση εγκεφάλου ρε @conner...μας στοιχειώνουν τα κλύσματα...σήμερα στο αεροπλάνο, μας έδειχνε το κοριτσάκι την χρήση της μάσκας κι εμένα άλλες εικόνες μου περνούσαν απο το μυαλό....
    Και πως έμοιαζε στα μάτια μου η μάσκα....
    Ουφ....