Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Euro 2016 ή bdsm ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος πιστοςσκυλος, στις 11 Ιουνίου 2016.

1. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Κεφάτο το Θρυαλλιδιον απόψε!  

2. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Έτσι να ναι πάντα  

3. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

4. Μόνο σαν εκτέλεση μιας "αδιανόητης προσταγής" θα έβλεπα ποδόσφαιρο.

5. Elune

Elune Priceless

O,τι θέλει η σκλάβα μου  

6. Καλό φετιχ... ;-)

7. bumblebee

bumblebee Contributor

Γιουρο , με βδσμικα σερβιρισματα και μπολικες εντολες ακινησιας   Θα πιασουμε επιπεδα σειφγουορντ.

8. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Εξαρτάται τι προτεραιοτητες έχει ο καθένας. Αν προτιμάς το Euro από το να ασχοληθείς ή να ασχοληθεί μαζί σου ο σύντροφος σου, ο/η Κ, εγώ δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό.  

9. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

BDSM εννοείται ...
    Εδώ έχουμε σταματήσει να βλέπουμε το Ελληνικό ποδόσφαιρο που κάποιοι, ήμασταν κάποτε άρρωστοι με τις ομάδες μας ..
    Τώρα τι να δούμε: Euro και μαλακίες?

10. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Γιούρο ασυζητητί ,εκτός άμα έχει τίποτα Ισλανδίες, Ιρλανδίες και λοιπούς ξυλοκόπους.

11. Dapom

Dapom Contributor

Ο μόνος λόγος για να μην δω euro ειναι να ειμαι μόνος στη τηλεόραση μπροστα και να σκάσουν μύτη 2 ή 3 θεές μαζι γυμνές μπροστα μου και να αρχίσουν τα παιχνίδια