Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Expirience 0%

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Slave_boy, στις 21 Δεκεμβρίου 2011.

1. Slave_boy

Slave_boy New Member

Δυστιχος δεν εχω καθολου εμπειρια αν και θα ηθελα παρα πολυ μακαρι να ειχα μια mistress να με κανει να νιοθω που....κι θελω mistress και τιν θελω τωρα!! ζω στα χανια και δυσκολα εκδιλονεις τετιες επιθιμιες , αν καποια θελει εναν σκλαβο στα χανια ασ στηλει, δεν εχω γκει γουστα αλλα αν με θελει απο πισω με οποιοδιποτε παιχνιδι 8α με εχει, η ηλικια μου ειναι 19 χρονον, συγνωμη για τα ορθογραφικα, συγνωμη αν κανω κατι against the forum rules αλλα 8ελω να νιοσω σκλαβος, εστο και για μια μερα

2. pnikosmika

pnikosmika Regular Member

Απάντηση: Expirience 0%

Καλήσπέρα. Πρέπει να σου πώ οτι είναι πολύ λιγα τα άτομα που καταλαβαν τόσο εύκολα αλλά και τόσο γρήγορα τι θέλουν. Είσαι πόλυ μικρός ακόμα και μπροστά σού έχεις όλες τις εμπειρίες.

Συμβουλή μου; Δοκίμασέ τα όλα πρίν αποφάσίσεις....

3. Cloudy

Cloudy Guest

Συμφωνώ. Θυμάμαι κι εγώ σε εκείνη την ηλικία δοκίμαζα διάφορα πράγματα, σιγά σιγά θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει, πρόσεξε μη βουτήξεις πολύ βαθειά με το πρώτο βήμα και μετά δεν μπορείς να βγεις έξω  

Η εμπειρία θα έρθει με τον καιρό, καλή τύχη!

4. DiDi

DiDi Regular Member

Εαν το θέλεις πολύ θα τα καταφέρεις...

5. marianda_cd

marianda_cd New Member

Καλως ηρθες και ευχομαι με τη νεα χρονια να βρεις αυτο που ψαχνεις. Μετα απο αρκετα χρονια ξερω πως οτι ποθουσα στα 19 μου το ποθω και τωρα. Χαιρομαι που δεν εβαλα εμποδια στις πραξεις μου. Απολαυσε το