Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Face Bondage

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Necrotik, στις 19 Αυγούστου 2020.

1. Necrotik

Necrotik Dead Member

Είχε πάρει το μάτι μου κάποτε κάποιες σχετικές εικόνες και μου είχαν κάνει εντύπωση. Με αφορμή κάτι άλλο που σκεφτόμουν τις προάλλες, ανασύρθηκαν στη μνήμη μου και είπα να γκουγκλάρω για να το ψάξω παραπάνω. Δε γνώριζα "επίσημη" ορολογία της τεχνικής αυτής, έψαχνα στα τυφλά με όρους όπως "uglification fetish", "pig nose" και τέτοια.

Εν τέλει το βρήκα. Και η ονομασία αυτού "face bondage". Δεν έχω εντοπίσει κάτι σχετικό εδώ στο forum. Τι σας λέει το συγκεκριμένο; Το έχει επιβάλλει/υποστεί κανείς/καμία; Τι σκοπό επιτελεί ακριβώς; Είναι η γελοιοποίηση και ο εξευτελισμός του "υ" που επέρχεται με τη χρήση αυτής της μεθόδου παραμορφώνοντας το πρόσωπό του και βεβηλώνοντας την ομορφιά του...κάνοντάς το να μοιάζει με καλικαντζαράκι ή είναι περισσότερο η δυσφορία και το ζόρι του να έχει κανείς τραβηγμένους τους μύες του προσώπου του τόσο άβολα;

2. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Φετιχιές...

3. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Προτιμω το face slapping...σε αδειο δωματιο... με αντιλαλο!!

4. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Αυτή πρέπει να είναι η BDSM έκδοση του "αυτή τη γαμάς μονο με μαξιλάρι".
    Με τόση παραμόρφωση δεν μπορείς να διακρίνεις αν το κομενάκι είναι άσχημο!