Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

facefucked

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος DRKN, στις 23 Μαρτίου 2011.

1. DRKN

DRKN Regular Member

το να μου παρει πιπα η σκλαβα μου δεν ειναι κατι ιδιαιτερο το να γαμησω το στομα της ειναι. ειναι υπεροχο. η σκλαβα ειναι γονατιστη , τα χερια της δεμενα πισω στο καλοριφερ, τα ματια της δεμενα, το κολαρο της στο λαιμο. το πιο ωραιο ειναι οτι ετσι δεν της αρεσει καθολου αυτο ειναι που το κανει εξαιρετικο δεν της αρεσει και το κανει για να με ευχαριστησει. ξερει οτι δεν θα σταματησω αν δεν τελειωσω στο στομα της. βαζω το πεος μου στο στομα της, το αφηνει ανοιχτο ξερει οτι πρεπει να το εχει οσο πιο ανοιχτο γινεται η γλωσσα της να μην μ αγγιζει νιωθω την ανασα της καυτη αρχιζω να γαμαω το στομα της μουγκριζει, ζοριζεται , βγαινω την χαστουκιζω, κλαιει, φοβαται με ερεθιζει περισσοτερο παλι στο στομα της ξαναβγαινω αυτη τη φορα την χαστουκιζω δυνατα και ξανα με βια στο στομα της, την πιανω απο τα μαλλια, της κλεινω την μυτη, το χειροτερο για εκεινη, την πιανω απο τα αυτια, φτανω βαθεια μεσα της ακουνητος μονο την ανασα της νιωθω η ανασα της τοσο καυτη χυνω, δεν εχει αδεια να καταπιει μπερδευεται καταπινει πνιγεται βηχει καταπιε σπερμα με τριχες την λυνω και της φερνω νερο, ξερει οτι δεν τα καταφερε. ορθα στον τοιχο, την μαστιγωνω.

2. Ioannis30

Ioannis30 New Member

Απάντηση: facefucked

Η γραφη σου ειναι αντάξια ταινίας ! Λες και το βλέπω μπροστα μου. Εμένα μου άρεσε !

3. Eri

Eri

Ολο αυτο αποκτα ενα καποιο ενδιαφερον αν μας πεις ποση ωρα διαρκει καθως και τις διαστασεις του πεους σου......

4. DRKN

DRKN Regular Member

Απάντηση: facefucked

αν κρινω απο την υπογραφη σου, η πουλοσυζητηση ειναι το φορτε σου.. για τα υπολοιπα.. ξερεις που να με βρεις.