Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Favorite Fetish from the Person Above You

Συζήτηση στο φόρουμ 'Fun & Games' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 9 Μαρτίου 2016.

1. Soraya

Soraya Guest

παιχνιδι( κλεμμενο) - Favorite Fetish from the Person Above You

Απλο,τσεκαρεις τα φετιχ του απο πανω σου..διαλεγεις το αγαπημενο σου ,ποσταρεις 3...2...1 go

2. Soraya

Soraya Guest

sapiosexual
    orgasm control
    humiliation
    penis worship

3. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Δεν ειμαι σιγουρη οτι καταλαβαινω το παιχνιδι αλλα μου φαινεται ενδιαφερον. Θες να το εξηγησεις παραπανω ή να δωσεις καποιο παραδειγμα;

4. Soraya

Soraya Guest

διαλέγεις ένα απο τα φετίχ που έγραψα πιο πάνω. Αν δεν σε καλύπτει κανένα γράφεις δικά σου.

5. SAP

Μμμ οκ.. orgasm control

6. Soraya

Soraya Guest

μπορείς να γράψεις περισσοτερα απο ένα. Δεν χρειάζεταινα ειναι απο τα δικά μου φετιχ. Έτσι θα βοηθήσεις τον επόμενο να έχει περισσότερες επιλογές  

7. SAP

Αχ δεν το χω πολυ αυτο λυπαμαι... προτιμω να διαλεγω απ το να δινω επιλογες...

8. Soraya

Soraya Guest

οκ δεν πειράζει.