Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Female pet

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος Nemo, στις 2 Ιουλίου 2012.

1. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

A female treated 24/7 as a pet

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. Emiris

Emiris Regular Member

Απάντηση: Female pet

Το έργο αυτό το είχα δει πριν πολλά χρόνια όταν ακόμα δεν ήξερα τί σημαίνει καν ο όρος bdsm.
    Μου είχε κάνει πολύ εντύπωση και το σκεφτόμουν για πολύ καιρό.
    Έψαξα κατά καιρόυς να βρω και άλλα παρόμοια, αλλά ποτέ δε βρήκα τίποτα.

3. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

Πού την ανακάλυψες Εμιράκο?!? 

Είναι low budget ταινία που έμεινε στην αφάνεια...

4. Emiris

Emiris Regular Member

Την είχα κατεβάσει από τον ίντερνετ στον υπολογιστή μου πριν κάποια χρόνια. Δεν θυμάμαι πότε αλλά ήταν σίγουρα πριν το 2006.
    Εκείνη την εποχή κατεβάζαμε με τη φίλη μου συνέχεια ταινίες από το ίντερνετ και βλέπαμε στο σπίτι.
    Είχαμε εξαντλήσει τις γνωστές και κατεβάζαμε ότι βρίσκαμε.

Τις περισσότερες αν μου τις ξαναβάλεις να τις δω δεν θα θυμάμαι καν ότι τις έχω ξαναδεί.
    Αυτή μου έμεινε στο μυαλό.

5. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Η ταινία αρχίζει ωραία αλλά μάλλον θα μπορούσε να είναι πολύ καλλίτερη! Το τέλος της είναι κακό συγκρινόμενο με τις δυνατότητες που δίνει ένα τέτοιο σενάριο. Ισως θα έπρεπε να έχουν συμβουλευτεί κάποιον "content expert". 

The Pet (2006)

Last edited: 2 Ιουλίου 2012
  6. akasha

akasha Regular Member

Πραγματικά άσχημο το τέλος.Απογοητεύτηκα... 

7. Armida

Armida Regular Member

Προσπαθώ να τη βρω αλλά δεν βλέπω κάποια σαιτ που να μπω να την κατεβάσω. Ξέρει κανείς να μου προτείνει?

8. Emiris

Emiris Regular Member

Έχετε δίκιο, το τέλος είναι γελοίο, αν το θυμάμαι καλά.
    Στο τέλος φαίνεται ότι το έργο δεν απευθύνεται σε bdsmers που μπορούν να δουν με κάποιο ρομαντικό μάτι την ταινία, αλλά στο γενικό πληθυσμό και σκοπός του τέλους είναι να επιβεβαιώσει πόσο ανώμαλα και κακά είναι αυτά τα πράγματα. Που να 'ξεραν...

9. akasha

akasha Regular Member

εγω απο δω την κατέβασα.  
    The Pet 2006 XviD (download torrent) - TPB

10. Armida

Armida Regular Member

11. Monsieur Daulmancieur

Monsieur Daulmancieur Regular Member

"Μόνο μια γυναίκα μπορεί να σε κάνει άντρα και Master, μα πρώτα πρέπει να σε κάνει σκλάβο αυτή ή κάποια άλλη. Δεν μπορείς να κυριαρχήσεις αν δεν διδαχθείς από Εκείνη τα όπλα της "σκοτεινής" πλευράς. Δεν μπορείς να είσαι ισχυρός αν δεν μπορείς να υπηρετείς Γυναίκα. Δεν μπορείς να απελευθερωθείς χωρίς πρώτα να υποδουλωθεί."

Είπες τεράστια κουβέντα! Ισχύει ακριβώς αυτό που είπες... Τίποτα άλλο!

12. Re: Απάντηση: Female pet

Πόθεν προκηπτει πάλι ετούτο δω; Για αναλυστε το να το καταλάβω κι εγω