Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Female thrash & dirty talking

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος tolisd, στις 17 Ιουλίου 2016.

1. tolisd

tolisd New Member

Υπάρχουν άραγε θυληκά που να τους αρέσει; Κυρίως να βρίζουν αυτές...

Last edited: 17 Ιουλίου 2016
  2. Διευκρίνισε λίγο.. όταν λες thrash και dirty talking?! Γενικά να έχει η άλλη βρωμοστομα τυπου: αργεί να ξεκινήσει ένα δευτερόλεπτο ο μπροστά στο φανάρι και αρχίζει η γκομενα απο πισω "πάτησε το ρε καργιολη να πάμε στα σπίτια μας επιτέλους.εσένα θα περιμένουμε ρε μπασταρδε.?.??. άντε από κει γαμηδι μην κατέβω και σου βάλω την εξάτμιση στον κωλο μωρή λουλου σκατομπινε ξεφτιλα"
    Ή απλά στο κρεβάτι καμία ατάκα?!

3. tolisd

tolisd New Member

Βρωμόστομα όπως το είπες. Σχετικό πάντα με το σενάριο που διαδραματίζεται στο κρεβάτι βέβαια...

4. Justmeandme

Justmeandme Status astatus

Για θηλυκά δεν ξέρω αλλά κάποια αρσενικά σίγουρα..

5. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

- Μίλα μου βρόμικα...
    - Στρατιωτικές τουαλέτες?  

6. tolisd

tolisd New Member

Ας κρατήσουμε το νήμα για την προτίμηση του ωραίου φύλου επί του θέματος!

Αλλάχτηκε και ο τίτλος.

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

8. Justmeandme

Justmeandme Status astatus

Και το αρσενικό ως φύλο είναι ωραίο..
    Τώρα για το θηλυκό πιστεύω πως είναι μεγάλη μερίδα που τις αρέσει να δέχεται αλλά και να προσφέρει

9. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

10. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Υο πιο εμπνευσμενο και ακατασχετο μπινελικολογιο το εχω σκουσει απο γυναικα κοντουλα ξανθια γαλανοματα με μονιμο στυλ γραμματεως απο σαπουνοοερα.
    Η γυναικα ειναι μονη της ενα νεο λεξικο αργκο μπινελικιου.
    Αναρρωτιεμαι τι σκατα θα λεει στο σεξ.

11. Mind'n'Flesh

Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

@halkidikiotis μήπως ξέρεις εσύ;

12. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Απαπαπαπαππα μακριά από εμένα υπαγε πίσω μου σατανα μακριά από εμένα γυναίκες που βρίζουν έστω κ ένα μαλακα έστω και ένα ρε.