Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

fetish photography

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 31 Οκτωβρίου 2015.

1. Δυσκολεύτηκα για λίγο να ενταξω το θέμα σε κάποια κατηγορία αλλά τελικά το εβαλα εδω διοτι θεώρησα ότι η φωτογραφία από μόνη της είναι φετίχ!

Στα πλαίσια λοιπόν της ματαιοδοξίας που διέπει αρκετούς από μας .. είτε έχουν ένα καλό σχηματισμένο σώμα είτε ένα μέτριο αδιάφορο.. σκέφτηκα να ρωτήσω πόσοι άραγε θα πλήρωναν ώστε να κάνουν μια καλοστημένη επαγγελματική φωτογράφηση και να δημιουργήσουν ένα bdsm book!
    Η φωτογράφηση θα μπορούσε να έχει αγαπημένα προσωπικά φετίχ πχ rubber, costumes, δέσιμο, είτε απλά σκηνές από ένα session...!
    Επίσης θα μπορούσε ο φωτογράφος ανάλογα με την έμπνευση του να τραβήξει φωτογραφίες σε εξωτερικούς χώρους και όχι μόνο σε στούντιο ειδικά διαμορφωμένο!

Οι φωτογραφίες θα είναι καλλιτεχνικες και όχι απαραίτητα χυδαίες . Μπορούν να αποτυπώνουν μόνο στάσεις του σώματος ή διαθέσεις που θα αποτυπώνονται στο σώμα πχ ιδρώτας, σημάδια, ανατριχιλα (Κοινως τζιτζιριασμα..!   )

Σκεφτομουν ακόμα ότι θα ηταν πολύ ωραιο η φωτογράφος να είναι γυναίκα.. κάτι που εμένα προσωπικά θα με βοηθούσε να νιώθω άνετα.

2. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

3. .. απίστευτες φωτο απλά.. βασικά πρέπει να σου ομολογήσω ότι με αφορμή αυτές έγραψα το παρών νήμα..
    Είναι τέλειες απο κάθε άποψη. Φωτισμού, στησιματος,ρούχων.. όλα.

4. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Μερσι  .

Ετοιμαζουμε καλυτερες με την πρωτη ευκαιρια!

5. Θέλω και από @thief !!!

6. Όχι αγορινα μου!!! Εσένα δε σε θέλω με ζαρτιερες! Κατι πιο masculine είχα στο μυαλό μου!

7. Θα γραφτω γυμναστηριο. Εχε υπομονη!

8. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Οταν βρω την καταλληλη φωτογραφο  

9. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Σίγουρα θα έκανα φωτογράφηση , ακρως φετιχιστικου περιεχομενου.
    δε με νοιαζει το φυλο του φωτογραφου, οσο το να νιωθω ανεση και χημεια μαζι του/της.  

10. Ουφ.. τώρα χτύπησες αρτηρια. Παντα ηθελα να πάω και παντα ένιωθα μια ακατανίκητη δύναμη να με σπρώχνει στο κέικ σοκολάτας την ίδια στιγμή.. μάντεψε.. το κέικ ηταν δυνατότερο..