Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Forniphilia

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος eDaidalos, στις 6 Αυγούστου 2014.

1. Η Forniphilia είναι ένα ιδιαίτερο φετίχ, πόσες όμως από εσάς το έχετε ζήσει? Τι συναισθήματα σας δημιουργεί όταν το βιώνεται?

Και για να πάρουμε και καμιά επιπλέον ιδέα, τι έπιπλο προτιμάτε να είστε?

2. Devil's_Advocate

Devil's_Advocate New Member

Ελπιζω να μην πει καμια κομοδινο  

3. DStrictM

DStrictM New Member

Για να είμαι ειλικρινής είναι κάτι για το οποίο γνωρίζω ελάχιστα. Αν έχεις κάποιο link με περαιτέρω πληροφορίες θα με ενδιέφερε.

4. DanceNikos

DanceNikos New Member

καλησπερα, ο god Wikipedia μας δεινει μια απαντηση.. ( http://en.wikipedia.org/wiki/Human_furniture ) γιατι και εγω ειχα την απορια το τι ειναι.. εχει ενδιαφερων πραγματα το συγκεκριμενο κομματι αν θες να το ψαξεις..

5. DStrictM

DStrictM New Member

Ενδιαφέρον το γλυπτό. Σαν φετίχ πάντως δεν με τραβάει πολύ. Βέβαια αν το δοκίμαζα ίσως να άλλαζα γνώμη οπότε δεν λέω μεγάλα λόγια.

6. DanceNikos

DanceNikos New Member

εκ πρωτης οψεως.. το σκεφτηκα σαν λιγο βαρετο.. αλλα μετα αν το κανεις μια ωραια εικονα στο μυαλο σου.. ειναι μια ωραια τιμωρια.. ή ακομα καλυτερα ενας καλος τροπος να βρεις την ευκερια να την τιμωρισεις.. σκεψου.. τραπεζακι του καφε.. καυτος ελληνικος στης πλατη της... αν κανουθει.. την εκατσε.. :Ρ

7. DStrictM

DStrictM New Member

8. DanceNikos

DanceNikos New Member

θα μπορουσα να συμφωνισω..!!!!

9. Alpha Noir

Alpha Noir Regular Member

Μου αρέσει πολύ η μετατροπή του υποτακτικού σε υποπόδιο, τραπεζάκι, σκαμνάκι (όταν θέλω να φτάσω κάτι ψηλά), καρέκλα. Δεν έχω κάνει πιο πολύπλοκα πράγματα, θα ήθελα στο μέλλον να δοκιμάσω να τον κάνω
    κηροπήγιο, ένας ωραίος τρόπος είναι να κολληθούν κεριά σε όλη σχεδόν την πλάτη, ώστε να χρησιμεύει ως πηγή φωτός σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, που έχει το πλεονέκτημα του καψίματος κάθε φορά που στάζει ένα κερί.

10. tractable

tractable Regular Member

έχω κάνει το υποπόδιο Κυρίας και μου άρεσε.. για αρκετή ώρα ίσως μία, ομολογώ οτι ύστερα από λίγο ή περισσότερο (ανάλογα με τις αντοχές του υποτακτικού) κουράζει η ακινησία σε μάλλον.. αφύσικες στάσεις. μου άρεσε η αντικειμενοποίηση μου... και το γεγονός οτι η Κυρία έκανε τα τηλεφωνήματα Της, διάβαζε, έτρωγε, έβλεπε τηλεόραση αγνοώντας με τελείως... με έβαζε βαθύτερα στο subspace... ή ότι ήταν αυτό εν πάσει περιπτώσει που έμπαινα...

Ευχαρίστως θα δοκίμαζα πιο παράξενα .. επιπλα π.χ. κρεμάστρα για τα ρούχα, μια Αφέντρα μου είχε πει κάποτε οτι ήταν τιμωρία που επέβαλε στον σκλάβο Της, η αυτο που λέει η @Alpha Noir ... επιδαπέδιος πολυέλαιος ... αντοχών και ηλικίας επιτρεπουσών... 

11. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor