Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Galleries κλοπές N more

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος bodydharma, στις 8 Ιουλίου 2014.

1. bodydharma

bodydharma New Member

Επέστρεψα μετά από πολύ καιρό στο forum
    και ειλικρινά χαλάστηκα με το θέμα της εικόνας,

προσωπικά είμαι και φωτογράφος (επαγγελματικά)
    αλλά λίγους ενδιαφέρει αυτό.

1.βρήκα μια φωτό μου κλεμμένη και ανεβασμένη απο άλλο μέλος, δήθεν γυναίκα,αδιάφορο μου είναι
    ζήτησα από το διαχειριστή να την αφαιρέσει, θα συνεργαστώ μαζί του για την απόδειξη της ταυτότητας
    της εικόνας και μετά σκέφτομαι να το πάω λίγο παραπέρα με τη διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος   κλοπη ταυτότητας etc
    για το χρήστη αναφέρομαι και πάει λέγοντας

2.περί φωτογραφίας γενικότερα,
    μπήκα στη γκάλερι, εκεί βρήκα και την δική μου φωτό δλδ , και μου έκανε εντύπωση
    πως έχει ξεχειλίσει από υλικό , χιλιοπαιγμένο κλεψιμέικο από άλλα site tumblr facebook twitter πασχίζουν να στριμωχτούν εδώ μέσα και αναρωτιέμαι αν κάτι τέτοιο είναι δόκιμο και προς όφελος του γενικού συνόλου και του φορουμ.

και εξηγώ, χεράκια έχω,ματάκια έχω Internet έχω δεν χρειάζεται να κατεβάσω τα πάντα ,ούτε να αναπαράγω τα πάντα όπου πάω. έτοιμες βιβλιοθήκες, θεματικές υπάρχουν χιλιάδες! πρέπει να μεταφερθούν εδω μέσα?
    ή μήπως πρέπει να παράγουμε δικό μας υλικό
    ΕΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΘΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ κάντε το!

η απειροσύνη σε υλικό χρήστες και η γεωγραφική διασπορά του δικτύου μας εγγυάται πως κανείς δεν θα μας πιάσει
    και απο τύχη και μόνο μπορεί κάποιος να δει το δικό του κλεμένο αντίγραφο  

οπότε ας παράγουμε τράφικ, ας φανεί το forum πλούσιο σε περιεχόμενο
    ας φτιάξουμε μια μικρή ρέπλικα του ιντερνετουλικού εδώ και ας πούμε σιωπηλά (ΔΙΚΟ ΜΟΥ)

Υπάρχει λόγος????????

Παρακαλώ παραθέστε τις απόψεις σας ,
    πολύ με ενδιαφέρει να δω τι ακριβώς δεν προσφέρω στην κοινότητα
    ή τι εσείς πιστευετε οτι λείπει και το δίνετε τόσο απλόχερα...

Υ.Γ. αναρωτιέμαι πόσες I.P. να μοιάζουν μεταξύ τους...

2. Φίλε παίζει να είδα τι παίχτηκε με την περίπτωση σου όταν ένα άλλο μέλος ξεσκέπασε την απάτη.
    Άσε, είμαι και εγώ δημιουργός και έχω δει κατά καιρούς να κλέβουν φωτό μου και να τις βάζουν στο διαδίκτυο (φωτό μάλιστα δημιουργικές) για να το παίζουν μάγκες μετά (ούτε copyright από κάτω ούτε τπτ).
    Είναι κλασσική περίπτωση της Χώρας μας, δυστυχώς...