Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Gay guys?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Prince666, στις 30 Μαρτίου 2014.

1. Prince666

Prince666 Πρίγκηπας του @Desert apparition

Αρχικά καλησπέρα σε όλους.
    Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι το θέμα έχει τεθεί ξανά στο παρελθόν αλλά το search δεν έβγαλε αποτελέσματα οπότε..
    Προσωπικά αν και δεν έχω ξεκαθαρίσει και πολύ αν προτιμώ άντρες ή γυναίκες, τουλάχιστον ξέρω ότι ο μεγαλύτερος πόθος μου είναι οι ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ.    
    Υπάρχει κάποιο όνομα για αυτό; Εσείς πιστεύετε ότι θα μπορέσω να βρω κάποιον άντρα που, παρότι γκέι, θα θελήσει να πάει μαζί μου ("φυσιολογικά" ή με strapon); Έχει κάποιος (ή μάλλον κάποια) παρόμοια εμπειρία ή το ίδιο φετίχ;
    Ευχαριστώ!

2. Απάντηση: Gay guys?

Εαν καποιος υποτιθεμενος ομοφυλοφιλος παει μαζι σου, αυτοματα και απο τεχνικης αποψης, θα θεωρειται πλεον αμφισεξουαλικος.

Δε θελω να παιζω με τις λεξεις αλλα αν ποθεις εναν καθαρα ομοφυλοφιλο ανδρα, πολυ δυσκολα θα πραγματοποιηθει η επιθυμια σου.

Αυτο που ειναι πιο πιθανο να συμβει ειναι να βρεις καποιον που παει κυριως με αντρες (90% - 10% bi) και να το κανει μαζι σου ειτε αυτος ως ενεργητικος ΄"φυσιολογικα" ειτε με στραπον.

3. Prince666

Απάντηση: Gay guys?

Ευχαριστώ για την απάντηση...
    Τουλάχιστον στην ηλικία που με ενδιαφέρει, υπάρχουν αρκετοί που ακόμα "πειραματίζονται"...  

4. Απάντηση: Gay guys?

Την ωρα που θα το κανετε, μηπως θα φαντασιωνεσαι πως καποιος αλλος θα ειναι απο πισω του;

5. Prince666

Κάποιος άλλος εκτός από εμένα με το sτrapon μου;! Lοl, γιατί να το φαντασιωθώ αυτό  
    Στο κάτω κάτω αυτό θα σήμαινε να βρεθώ στο κρεβάτι με δύο άντρες... Μπλιάχ!

6. Experm

Experm Regular Member

Η ερώτηση του Gotham είναι εύλογη! Ο πόθος σου να πας με gay μπορεί να γίνει κατανοητός αν λχ σε ερεθίζει η εικόνα δύο ανδρών, όπως πολλούς άνδρες τους ερεθίζει εικόνων δύο γυναικών που πηδιούνται μεταξύ τους.
    Αν πας με έναν άνδρα τι σημασία έχει αν είναι gay ή όχι! (Ασε που μπορεί να υποκριθεί τον gay και στο κρεβάτι ν αποδειχθεί Κοναν ο βάρβαρος).
    Ενδεχομένως να σε γοητεύει η ιδέα της μετατροπής ενός gay σε straight. Είναι κάτι που επιθυμούν μερικοί άνδρες. Δηλαδή να πάνε με μία λεσβία και να την κάνουν να νοιώσει γυναίκα.

7. dom18

dom18 New Member

Αυτό που περιγράφεις είναι σαν τους gay παθητικους που κυνηγανε τους straight. Και πιθανότα συμβαινει γιατί αν νιώσεις ποθητή προς κάποιον gay τότε αυτό σε ανεβάζει σαν γυναίκα ακούγεται παράξενο αλλά ετσι μπορεί νς ναι. Απο κει και πέρα οι παιρεταίρω λόγοι ποικίλουν με το αν είσαι αυταρχική οπότε θες να νιώσεις πως ούτε οι gay δεν σου αντιστέκοδαι ή να νιώσεις τον υποβιβασμό από κάποιον που πρακτικά το οργανό του ειναι αχρηστο(σε περίπτωση που είσαι syb) Έτσι π.χ. αν κάποιος gay ενεργητικός απόλυτα gay δεν είχε τι να κάνει σου καθόταν μάλλον όπως ο straight σε ένα gay αν και είναι λίγοι οι gay ενεργητικοί οι περισσότεροι είναι bi. Αν από την άλλη θες παθητικό δύσκολο εκτός κι αν πιάνατε φιλίες ή ήθελε να πειραματιστεί.

8. Prince666

Με ερεθίζει η εικόνα δύο αντρών, αλλά όχι τόσο όσο η εικόνα ενός άντρα που φέρεται σαν γυναίκα! Ακριβώς γι' αυτό θέλω συγκεκριμένα έναν gay... Μόνο bi's έχω βρει που να δεχτούν να πάνε μαζί μου και μεεξιτάρει η θηλυπρέπειά τους όσο τίποτα στον κόσμο! Αλλά πάντακαι αυτοί κάποια στιγμή νοώθουν "άντρες" και μου το χαλάνε. Αλλά με gay δεν έχω δοκιμάσει. Και φυσικά θα ξενέρωνα τη ζωή μου άμα υποκρινόταν τον gay και στο κρεβάτι κατέληγε "Κόναν ο Βάρβαρος" ή straight.
    Ευχαριστώ για την απάντηση!

9. Prince666

Βασικά ναι κυρίως παθητικό ψάχνω (εξ' ου και το strapon). Και ευτυχώς όπως είπα και παραπάνω, στην ηλικία που με ενδιαφέρει πολλοί θέλουν να πειραματιστούν!
    Σε καμία περίπτωση δε θέλω να νιώσω "γυναίκα", όπως λες. Και ούτε να ανέβω σαν γυναίκα και ούτε να είμαι ποθητή από άντρες. Δε με θεωρώ καν γυναίκα, για να είμαι ακριβής. Με θεωρώ ένα εντελώς ανώμαλο πλάσμα που κατά βάση ΘΕΛΕΙ να νιώθει άντρας.
    Ευχαριστώ για την απάντηση!

10. anima0

anima0 Regular Member

Ενδιαφέροντα αν και λίγο περίεργα...   Οχι επειδή θες να πάρεις άντρα αλλά τα όρια της ανδρικότητάς του και της συμπεριφοράς του.
    Πειραματίσου λοιπόν!

11. adras4energitiki

adras4energitiki New Member

Σε καταλαβαίνω απόλυτα... Εγώ είμαι αρσενικός αλλά θελω να αισθανθώ θυλυκό με μια γυναίκα που θα αισθάνεται άντρας μαζί μου... Να με πηδάει με το στραπον σαν να είναι πραγματικό καβλί...

12. seduced mind

seduced mind Guest

Κορίτσι μου οι gay δεν γουστάρουν τις γυναίκες. Είναι σαν να γουστάρει μια straight γυναίκα τις γυναίκες. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Οι gay είναι ερωτευμένοι με τα ανδρικά σώματα. Μάλλον θα πρέπει να ρίξεις λίγο τα στανταράκια σου και να ψαχτείς στους bi, αν δεν το έχεις κάνει ήδη... Ακόμα και οι Έλληνες που ήξερα στο factory δεν πηγαίναν ποτέ με γυναίκες που στο κάτω κάτω της γραφής το factory μάζευε και τις ομορφότερες γυνάικες της Αθήνας άσχετα αν ήταν λεσβίες ή bi. Δεν πήγαιναν όμως οι gay με αυτές οι bi πηγαίνανε.