Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Glory hole

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Alice in wonderland, στις 21 Αυγούστου 2022.

1. Alice in wonderland

Alice in wonderland sui generis Contributor

Βρίσκομαι μέσα σε ένα κουτί. Το τι και το πώς δεν έχουν σημασία.
    Το μισό κορμί μου είναι μέσα στο σκοτεινό κουτί. Μα το υπόλοιπο είναι εκτεθειμένο έξω από αυτό. Είμαι μπρούμυτα. Τα πόδια μου ανοιγμένα και λυγισμένα, τουρλωνουν τον κωλο μου με τέτοιο τρόπο ώστε οι τρύπες μου να είναι εκτεθειμένες κι αυτές.
    Ένα ελαφρύ αεράκι χαϊδεύει το χνούδι του δέρματος μου, προκαλώντας μου ανατριχιλα.
    Ακούω την φωνή του.
    -εισαι εντάξει;
    -μαλιστα κύριε.
    Τον ακούω να χαμογελάει. Το χέρι του περνάει πάνω από το γυμνό κορμί μου.
    Ακούω και τους υπόλοιπους να περιφέρονται στο μπαλκόνι...
    Μάλλον δεν με έχουν αντιληφθεί ακόμα.
    Πριν τους υποδεχθηκαμε μαζί... Και τώρα θα με ξαναδούν εδώ μέσα... Η μάλλον δεν θα με ξαναδούν..
    χαμογελάω πονηρά και αισθάνομαι μια μικρή υγρασία στα χείλη μου ...
    Ακούω βήματα..
    σταμάτησε..

-ωπ! Τι έχουμε εδώ;;; Μικρή δεν μας τα είπες αυτά...

Το χέρι του πηγαίνει στο υγρό μουνι μου. Παίζει με την κλειτορίδα μου... Μπαίνει μέσα μου, παίζει μαζί μου ενώ τον ακούω που βογκαει ελαφρά... μάλλον του αρέσει αυτό που βλέπει. Αισθάνομαι την γλώσσα του... Καυλώνω και τα υγρά μου τρέχουν ακόμα πιο πολύ...
    - μικρούλα εσύ είσαι φουλ καυλωμένο... Θα με πνίξεις με τα υγρά σου! Δίψας για πουτσο καυλακι; και με τα λόγια του αυτά τον αισθάνομαι να καρφωνεται μέσα μου...
    Με γαμαει άγρια, σχεδόν κουνάει όλο το κουτί... Οι υπόλοιπο έξω ακούν τι γίνεται μέσα και μαζεύονται γύρω...
    Τον ακούω να τους λέει ότι θέλω πούτσο... Τους παροτρύνει να με σκισουν και να με χύσουν παντού...
    Τον νιώθω να σκληραίνει ακόμα πιο πολύ και να αδειάζει μέσα μου... Συνεχίζει να με παίρνει άγρια μέχρι που τελείωσε... Βγήκε από μέσα μου με έναν βαρύ αναστεναγμό...
    Τα χυσια του τρέχουν στα μπούτια μου.
    Μένω λίγη ώρα έτσι.
    Μάλλον οι υπόλοιποι έχουν ενδιασμους...
    Ξαφνικά όμως νιώθω ένα δειλό άγγιγμα στην τρύπα μου... Με το δάχτυλο, μαζεύει τα χυσια του προηγούμενου και τα απλώνει στην κλειστή μου σουφρα...
    -δεν σε προετοίμασε ο κύριος σου ε;;; Σαρεσει να πονάς πουτανακι;
    Δεν τελείωσε τη φράση του καλά καλά και καρφώθηκε μέσα μου...
    -η σουφρα σου μου ρουφηξε όλο το καυλι... Είναι αχόρταγη σαν και σένα...

Μπαινοβγαίνει λυσσαλέα, τα αρχιδια του χτυπούν δυνατά την τρύπα μου...
    Ασυναίσθητα σηκώνω ελαφρά την λεκάνη μου προς τα πάνω.

-δεν χορταινεις ε;; Θες κι άλλο;;; Θες κι από τις δύο τρύπες σου;;; Εύκολο!
    Και σε λίγο αισθάνομαι ένα στραπον να γεμίζει το μουνι μου...
    Συνέχισε να με γαμαει λίγο ακόμα και έπειτα τον ένιωσα να με χύνει φωνάζοντας δυνατά..

Ο επόμενος δεν δίστασε όπως ο προηγούμενος. Με έπιασε από την λεκάνη και με γύρισε τούμπα.
    Έβαλε τα πόδια μου στους ώμους του και μπήκε μέσα μου...
    Δεν ήταν ιδιαίτερα ομιλητικός... Μόνο τα βογκητα του άκουγα με δυσκολία... Λίγο πριν χύσει έβγαλε τη πουτσα του πάνω στην κλειτορίδα μου και με έχυσε τρίβοντας το κεφαλάκι πάνω της... Τον αισθάνθηκα να τρέμει... Κούνησα λίγο την λεκάνη μου πάνω του για να με πασαλειψει παντού...
    Η νύχτα συνεχίστηκε κάπως έτσι... Μου γάμησαν τις τρυπουλες μου τόσες φορές που δεν τις ένιωθα... Ίσως κάποιοι να πέρασαν και 2 και 3 φορές... Ποιος ξέρει...

Πάντως ήταν μια υπέροχη νύχτα...

Last edited: 21 Αυγούστου 2022
  2. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

Μ
    Π
    Ρ
    Α
    Β
    Ο
    !!!

3. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Έχει συμβεί και σε άλλους, μην νομίζεις πως είσαι η μόνη . Εμένα τελευταία φορά που μου έγινε, καθόμουν στον καναπέ και ξαφνικά 'πουφ' βρέθηκα μέσα σε ένα κουτί γυμνός από την μέση και κάτω.
    Τοίχο τοίχο πήγαινα μέχρι να το βγάλω, δεν είμαι για τέτοιες εμπειρίες. Τουλάχιστον εντός του κουτιού, εκτός αλλάζει το θέμα!

ΥΓ. Εύγε!

4. afenthsbikys

afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

5. afenthsbikys

ευγε στον αφεντη σου αλλα και σε σενα που τον υπηρετεις ετσι .την δικια μου την εχω γδυσει μονο μπροστα σε φιλομ κυριαρχο κ μεχρι εκει

6. Brainman

Brainman Deep in a fe mind

[πολυ εξιταριστικο κονσεπτ Alice!]

Το μυαλό δεν είναι ένα δοχείο που πρέπει να γεμίσει, αλλά μια φωτιά που πρέπει να ανάψει (Πυθαγόρας)

https://i.imgur.com/Y2Ssoj1.jpg

7. afenthsbikys

τα ειπες ολα .οτι καλυτερο και σωστοτερο εχω ακουσει

8. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Ο Πυθαγόρας το ειπε.
    Όχι η ταβέρνα στο Κερατσίνι, ο άλλος που ζούσε παλιά!

9. afenthsbikys

10. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

O Πυθαγόρας είπε επίσης "μην τρως κουκιά"

11. nefelina

nefelina sexy

μια δύσκολη αλλα και πολυ ξεχωριστή εμπειρία με θετικές σκέψεις!

12. grboy2022

grboy2022 Regular Member

Ωραίο, θα ήθελα να το ζήσω μέσα στο κουτί.