Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

go for it ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος ΠανοςΧανια, στις 3 Ιουνίου 2016.

1. ΠανοςΧανια

ΠανοςΧανια Regular Member

Καλημερα! λοιπον...εχω κανονισει με μια κοπελα που τα λεμε καιρο για καφε σε μερικες μερες..και το μονο που σκεφτομαι ειναι να μπω στο ψητο (bdsm) κατευθειαν η οχι.. δυστηχος κατι εχτος του χωρου δεν θα με ενδιεφερε πιστευω και θα με εκανε να χασω το ενδιαφερων μου, οποτε νιωθω αρκετα μπερδεμενος στο πως να το χειριστω, αποψεις,ιδεες,συμβουλες are welcome

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Εσύ τι θέλεις πραγματικά;!

3. ΠανοςΧανια

δεν θα με ενδιεφερε τιποτα που δεν θα ειχε να κανει με κ/υ relationship οποτε go for it και ο θεος βοηθος ?

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Go, go... μη κολώνεις, να ρισκάρεις!  

5. ΠανοςΧανια

το πολυ πολυ να γινω ρομπα! χαχα

6. MARKISIOS69

MARKISIOS69 Regular Member

Οταν γνωριζεις μια ασχετη κοπελα για να σου κανει αυτα που θες, θελει χρονο και τροπο, αν θες να διαθεσεις τον χρονο σου φυσικα, και ισως την καταφερεις...

7. ΠανοςΧανια

το θεμα ειναι ολη αυτη η φαση να ειναι ενα κομματι απο τον εαυτο της οπως και σε μενα..οχι απλα να την καταφερω να μου κανει τα γουστα..

8. MARKISIOS69

MARKISIOS69 Regular Member

Μπορει να της βγαλεις εσυ ενα κρυφο εαυτο που δεν ηξερε οτι ειχε και η ιδια, να της αρεσουν και να γουσταρει οταν τα μαθει, δεν το ξερεις, αν παλι θες να ειναι ετοιμη και να ξερει απο τετοια, τοτε κανε γνωριμιες απο εδω μεσα και απο σχετικα σαιτ και κλαπ γιατι να τυχει εξω να γνωρισεις κοπελα και να εχει και σχεση με το χωρο να τα θελει απο μονη της ολα δυσκολο θελει μεγαλη τυχη

9. Soraya

Soraya Guest

εγώ πάλι δεν κατάλαβα. η κοπέλα είναι bdsmερ η βανιλα;

10. Gaijin

Gaijin Μην μου τον κύκλο τάραττε.

Αν κατάλαβα καλά είναι βανίλια υποβρύχιο.Οι πιθανότητες να μπεις κατευθείαν στο ψητό και να έχεις αποτέλεσμα θετικό είναι περίπου 0.136%

11. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Εγώ να υποθέσω με την σειρά μου, ότι ζωντανά δεν έχετε βρεθεί ποτέ ( στην πιθανή ανταλλαγή φώτο ή στις skypιες δεν δίνω καμία αξία ).
    Ergo, συνάντησε την πρώτα, δες αν σου κάνει και της κάνεις κούκου και μετά έρχονται τα υπόλοιπα. Σε κάθε περίπτωση και "γκάγκαρη" βουδουσουμιάρα να είναι ( δλδ ήδη μπασμένη στο "κόλπο" ), αν την αρχίσεις με τα καριολάκι/πουτανάκι κλπ κλπ με το καλημέρα, μάλλον το να σου ρίξει άκυρο δεν είναι τόσο μακρινή πιθανότητα.
    Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο σαργός τον Δεκέμβριο ( δεν μου αρέσει ούτε ο κολιός, ούτε ο Αύγουστος ). Συμφωνώ με τον συμφορουμμίτη που σου έγραψε περί χρόνου και τρόπου.
    Ως προς το γεγονός ότι δεν θα ήθελες να σου κάνει τα γούστα, έννοια σου και αν κάποια δεν "έχει" κάτι καθόλου ή δεν της προξενεί την περιέργεια.
    Που να της βάλεις το πιστόλι στον κρόταφο, τα γούστα δεν θα στα κάνει. Χίλιες φορές να γίνεις ρόμπα ( δεν είναι σίγουρο ούτε κι αυτό ), παρά να μείνεις με την απορία.
    Λάθος δεν κάνει ποτέ, μόνο όποιος μένει αδρανής. Καλή τύχη να έχεις   

Last edited: 3 Ιουνίου 2016
  12. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Να πας. Μην πας ομως με υφος "εγω ο γ@μιας ο Κ". Πηγαινε σοβαρός και ξεκάθαρος. Δωσε της να καταλαβει τι θελεις, πως το θελεις και απαντησε στα ερωτηματα της. Πιστευω οτι θα την εξιταρει τουλαχιστον αυτη η διαφορετικοτητα στην προσεγγυση.