Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

H Απολογία της D

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 4 Απριλίου 2011.

1. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Πρόσφατα έπεσαν στην αντίληψή μου κάποια πολύ παράξενα σχόλια περί του ατόμου μου από κάποιους που ανήκουν στον χώρο μας ή είναι νεοεισερχόμενοι/ες και δεν έτυχε να με γνωρίσουν ακόμα.

Επειδή αρκετές φορές στο παρελθόν απαίτησα μισο-αστεία μισο-σοβαρά δωρεάν γεύματα εφ’ όρου ζωής, γεύματα τα οποία ήδη μου δίδονται τα τελευταία 3 χρόνια, και για τα οποία νιώθω δικαιωμένη, καθώς θεωρώ ότι έσπειρα περισσότερα καινά δαιμόνια από ότι ο Σωκράτης, θα επιχειρήσω μία απολογία, περισσότερο εν είδει απολογισμού και με στόχο να πάψω να ακούω βλακείες για μένα, through the grapevine.

Ξεκίνησα την ενασχόλησή μου με το χώρο ενεργά και συνειδητά στις αρχές του 2007. Παρά τις σαδομαζοχιστικές πρακτικές στην κρεβατοκάμαρά μου, τις οποίες υιοθέτησα από την εφηβεία μου ακόμη, από την δεκαετία του 80, δεν είχα ιδέα περί BDSM πριν το 2007. Ήξερα μόνο την Ιστορία της Όμικρον και θεωρώ ότι αυτή αρκεί για να στηρίξει όλο το BDSM, όπως έχω αναλύσει στο νήμα «Η Όμικρον στο μικροσκόπιο». Παρόλα αυτά, ήταν πολύ ανακουφιστικό να βρω μία μικρή διαδικτυακή κοινότητα τρελών, μία κοινότητα περίπου 200 ατόμων, τα περισσότερα εκ των οποίων ήδη γνωρίζω εκ του σύνεγγυς και με αρκετά από αυτά έχουμε μοιραστεί και εμπειρίες, μπιντιεσεμικής φύσεως.

Ξεκίνησα κάνοντας σέσσιονς με αγνώστους, τους οποίους «τσίμπησα» από το alt αρχικά. Έκανα 3-4 γνωριμίες οι οποίες δεν ευδοκίμησαν. Ο πρώτος (από το Ταξίδι της D) ήθελε περιστασιακά σέσσιονς (τα one-night stands του BDSM), ο δεύτερος ήθελε δεύτερη σκλάβα ή περιστασιακά σέσσιονς, ο τρίτος ήταν ένας perv μεγάλης ηλικίας που ήθελε να με πληρώνει για να του κάνω τα γούστα και ο τέταρτος, τον οποίο γνώρισα από το collarme, δεν μου άρεσε σεξουαλικά. Ευτυχώς έχω αρκετό μυαλό για να καταλαβαίνω ότι οι σχέσεις ελέγχου είναι σχέσεις σεξουαλικής και ερωτικής φύσεως, παρά την υπαρξιακή τους διάσταση. Υπάρχει και μία σχέση ακόμη στο παρελθόν μου, σχέση D/s, η οποία με διαμόρφωσε και με διαμορφώνει ακόμη, λειτουργώντας ως ανεπούλωτη, κακοφορμισμένη πληγή, αλλά δεν δύναμαι να μιλήσω περισσότερο γι αυτό. Είναι ένα αυστηρά προσωπικό θέμα, το οποίο προσπαθώ να χειριστώ ολομόναχη. Και η πρώτη μου σχέση εκπαίδευσης και η δεύτερη σχέση μου σκλαβιάς, δεν μπόρεσαν να "σβήσουν" αυτή την επιρροή, και δεν βλέπω και γιατί θα έπρεπε...

Πριν 4 χρόνια λοιπόν βρέθηκα στο community. Σιγά σιγά γνωρίστηκα με τους ανθρώπους εδώ, πήγα στα πάρτι τους, ήρθαν στα δικά μου, συνομιλήσαμε, διαφωνήσαμε, βριστήκαμε, μονιάσαμε, κάναμε σχέσεις, φιλικές και ερωτικές, μοιράστηκα πολλές από τις προσωπικές μου στιγμές μαζί τους. Δεν το μετάνιωσα καθόλου. Με γέμισε η ένταξή μου στην οικογένεια αυτή. Μιλούμε όλοι την ίδια γλώσσα, ακόμη και αν δεν συμφωνούμε. Χρησιμοποιούμε αρκετοί από εμάς το ίδιο pool άντλησης πιθανών συντρόφων, για να επιταχύνουμε και να διευκολύνουμε τις διαδικασίες εύρεσης συντρόφου. Τέλος είναι μια ευχάριστη καθημερινή ενασχόληση, έστω και αν γίνεται για λίγα λεπτά κάθε μέρα. Μαθαίνουμε νέα της κοινότητας και ενημερωνόμαστε για διάφορα θέματα της επικαιρότητας, ιδωμένα μέσα από τη δική μας ιδιαίτερη ματιά.

Επειδή είχα την ευκαιρία να διαμορφώσω άποψη σχετικά με θέματα του BDSM και την ευχέρεια να καταθέτω τις απόψεις μου με τρόπο σχετικά διαυγή και επειδή κυνήγησα τα όνειρά μου με επιμονή και μπόλικο θάρρος (και αρκετή τύχη), απέκτησα ένα γεμάτο εμπειρίες παρελθόν, το οποίο μπορώ να δω αναλυτικά και να το αποτιμήσω με λόγου γνώση. Όμως τα γραπτά που μπορεί κάποιος να βρει εδώ μέσα, με απόψεις μου και εμπειρίες μου, ενδέχεται να δίνουν μία λάθος εικόνα για το άτομό μου. Αυτό ακριβώς θα ήθελα να διορθώσω με το παρόν.

Υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα που έχουν μία δυνατή παρουσία αλλά κρύβονται πίσω από την ανωνυμία. Είναι δικαίωμά τους. Εγώ δεν κρύβομαι. Εμφανίζομαι και πηγαίνω να συναντήσω σχεδόν όποιον το επιθυμεί. Δεν βρίσκω το λόγο να κρύψω το πρόσωπό μου από κανέναν, ούτε είμαι φαντασμένη για να το παίζω απρόσιτη. Όποιος θέλει να πιει έναν καφέ μαζί μου, μπορεί απλά να μου στείλει ένα μήνυμα. Είμαι ένα μήνυμα μακριά. Δεν δαγκώνω, δεν είμαι επιθετική, δεν είμαι αγενής. Αγαπώ τις συναναστροφές και με εξιτάρουν οι νέες γνωριμίες. Είμαι πολύ προσηνής σε νέα μέλη του χώρου, άντρες και γυναίκες, και πρόθυμη να βοηθήσω σε οτιδήποτε, από το να συζητήσουμε και να μάθουμε ο ένας από τον άλλον, μέχρι να διασκεδάσουμε με τρόπο της αρεσκείας μας.

Ακόμη, δεν έχω λόγο να κρύψω την ηλικία μου. Είμαι 47 ετών, αν και μικροδείχνω. Ο πρώην άντρας μου ζει στο Λονδίνο, είναι Άγγλος. Χωρίσαμε πριν πολλά χρόνια. Έχω τρία παιδιά, όλα ενήλικα πια, φοιτητές. Τα υπεραγαπώ, χωρίς να τα πνίγω με την αγάπη μου. Είναι και τα τρία ανεξάρτητα, εργάζονται παράλληλα με τις σπουδές τους για να μην με επιβαρύνουν πολύ. Γνωρίζουν για μένα και για τις ερωτικές μου ιδιαιτερότητες και είναι αρκετά ανοιχτόμυαλα για να μην νοιάζονται σχεδόν καθόλου για τις δικές μου προτιμήσεις. Κατά τον ίδιο τρόπο κι εγώ δεν χώνω τη μύτη μου στη δική τους προσωπική ζωή.

Δεν έχω πολλά χρήματα στη διάθεσή μου, ζω με έναν μισθό δημοσίου υπαλλήλου και εργάζομαι πολύ σκληρά από την θέση μου, με μεγάλη ευσυνειδησία. Μου αρέσει να γράφω μυθιστορήματα και ελπίζω το πρώτο μου βιβλίο να εκδοθεί φέτος. Επίσης ονειρεύομαι ότι η τωρινή μου σχέση θα ευδοκιμήσει και θα εξελιχθεί σε αυτό που θα με γεμίσει μπιντιεσεμικά στο έπακρο. Πρόκειται για μία σχέση όπου ο σύντροφός μου επέμεινε εξαρχής ότι εγώ θα είμαι the One. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχα σχέση όπου ήμουν η αποκλειστική σκλάβα και το εκτιμώ πολύ αυτό. Βέβαια ο Κ μου είναι πολυγαμικός, όμως ξεκαθαρίζει πάντα με τις κοπέλες που παίζουμε μαζί ότι πρόκειται για κάτι περιστασιακό. Αυτό τον διαχωρίζει από τους «πέφτουλες» του χώρου. Είναι ένας από τους λόγους που δέχτηκα να φορέσω το κολάρο του – ένα όμορφο κόσμημα που παρήγγειλε για μένα, με το κεφαλαίο D στη μέση.

Δεν είμαι πολύ ανώμαλη ή πολύ ακραία. Μου αρέσει να είμαι ο δορυφόρος ενός άντρα, να τον ακολουθώ και να του χρησιμεύω για την απόλαυσή του, χωρίς να παραμελώ τα ιδιαίτερα ταλέντα μου και τις προτιμήσεις μου για μία ήσυχη ζωή ανάμεσα σε φίλους και φίλες, με σινεμά, θέατρο και βιβλία, εκδρομές στα βουνά το χειμώνα και free camping τα καλοκαίρια. Έχω κάνει ακραία πράγματα στον τομέα του S/M, αλλά όχι λόγω μαζοχισμού, περισσότερο λόγω της επιθυμίας μου να είμαι απολύτως διαθέσιμη στον σύντροφό μου, με τον οποίο μοιράζομαι την ασύμμετρη σχέση.

Θα ήθελα να κλείσω λέγοντας ότι η ασύμμετρη σχέση δεν δημιουργείται μέσα σε λίγες ώρες, αλλά είναι μία πολύμηνη, ίσως και πολύχρονη διαδικασία. Αυτό, μόλις γίνει αντιληπτό, θα σώσει πολλές και πολλούς από συντριπτικά σφάλματα. Το BDSM είναι πρωτίστως δέσμευση. Όποιος δείχνει ανικανότητα να δεσμευτεί, κατά πάσα πιθανότητα είναι παντελώς ανίκανος να κάνει BDSM - και στο καλό να πάει...

Ευχαριστώ για την προσοχή σας.

D.

2. elfcat

elfcat . Contributor

Απάντηση: H Απολογία της D

Γιατί Απολογία και όχι Παρουσίαση της D?

3. danos

danos Regular Member

dora πολύ ωραίο για ένα βιογραφικό σημείωμα , αλλά δεν νομίζω ότι είναι αρκετό αυτό για να σε γνωρίσουν κάποιοι όπως εσύ θέλεις
    Ο κάθε ένας έχει σχηματίσει μια προσωπική άποψη για σένα , για μένα , για όλους από τα καθημερινά μας γραφόμενα , άλλοτε σωστή άλλοτε λανθασμένη
    Πιστεύεις ότι πέντε γραμμές που έγραψες μπορούν να υπερισχύσουν των 5122 μηνυμάτων σου ???

4. dora_salonica

Απολογία, γιατί υπήρξε ένα κριτικό σημείωμα περί του ατόμου μου, από κοπέλα υποτακτική, πριν λίγο καιρό, στην οποία εδόθη το τασκ να διαβάσει κάποια πράγματα που είχα γράψει. Με εξέπληξε το ότι θεωρούσε ότι είμαι καμία σπουδαία, ή η ιδανική σκλάβα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Σκέφτηκα λοιπόν να πω κι εγώ το κομμάτι μου, εφόσον το δικαιούμαι...Πέραν τούτου, συνεχίζω να απολαμβάνω τα δωρεάν γεύματα, όπως και να σπέρνω καινά δαιμόνια. Η σύγκριση ήταν αναπόφευκτη, στο ματαιόδοξο μυαλό μου...

Ποτέ κάτι δεν είναι αρκετό, έτσι ώστε να επικοινωνήσουμε πλήρως. Το νήμα έχει τους αποδέκτες του και έκρινα ότι είναι σωστό να υπάρχει. Στη συγκεκριμένη στιγμή, αυτό ήταν το πλέον κατάλληλο, κατά την άποψή μου.

5. mona

mona mea_maxima_culpa

Ευχαρίστως να γίνω αναγνώστρια, D.  

6. dora_salonica

Re: Απάντηση: H Απολογία της D

Σ' ευχαριστώ πολύ γλυκύτατη mona... 

7. athanasios

athanasios Regular Member

Γλυκιά μου DORA
    Δεν είναι απολογία..
    Είναι κατάθεση ψυχής.
    Να είσαι σίγουρη θα είμαι ένας από τούς πρώτους αναγνώστες σου.
    Σου αφιερώνω ένα τραγούδι μου.
    Ελπίζω αν είμαι καλά το καλοκαίρι να έρθω Θεσσαλονίκη για συναυλία.. Και ίσως σε γνωρίσω

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. Amanteus

Amanteus Regular Member

Αν κάποιος μπορεί να διαβάσει πίσω από τα γραφόμενα της νηματοθέτριας, πιθανόν να συμφωνήσει μαζί μου.

Dora, θαυμάζω το κουράγιο σου, το ένστικτό σου, την δίψα σου για ζωή, την επιμονή σου να παραμένεις πιστή στις αρχές σου και σε αυτά που επιθυμεί η ψυχή σου και το σώμα σου και όλα αυτά που συνθέτουν αυτό το ανήσυχο και δημιουργικό, θαρραλέο αλλά και συνάμα πρακτικό πνεύμα σου. Μπορεί να διαφωνώ σε πολλά από αυτά, αλλά ο θαυμασμός μου είναι και παραμένει μεγάλος για εσένα.

Με πολύ μεγάλη εκτίμηση,

AMANTEUS

9. engelsblood

engelsblood Regular Member

Κατανοητός ο σκοπός που το παραθέτεις,αλλά μου δίνει και μια μικρή αίσθηση υπερβολικής επεξήγησης, την οποία στην τελική δε χρωστάς σε κανέναν... 

10. dora_salonica

Με συγκινείτε, αγαπητοί μου. Όσο δεν παίρνει...

Σε μία μέρα δύσκολη, όπου μου συμπαραστάθηκαν οι πιο ανομοιογενείς άνθρωποι, από τον Durcet μέχρι τον thomas_polygono, από την slave_to_love μέχρι τον MasterPerris, από τον Amanteus μέχρι τον athanasios, δεν μπορώ παρά να σφουγγίσω τα μάτια μου και να πω: ας μην προεξοφλήσω την απογοήτευση. Έχω διδαχτεί την διαχείριση της απώλειας, αλλά ίσως αυτή τη φορά να μην χρειαστεί να το κάνω...

11. SlaveRose

SlaveRose Regular Member

πολύ ωραία τα έγραψες .. είχα την εντύπωση ότι είσαι πιο μικρή   αυτό που μου αρέσει σε σένα είναι ότι γράφεις καθαρά και καταλαβαίνω τι γράφεις ..

Like a satellite I'm in an orbit all the way around you .. and I would fall out into the night . .can't go a minute without your love

12. Master DO

Master DO Regular Member